La crema d'all és un remei popular en alguns llocs, la gent crema l'all per al seu consum durant el festival del vaixell del drac. Això pot prevenir la disenteria i els paràsits intestinals. a menys. L'eficàcia i la funció de cremar alls 1. Efecte anticancerígen de la crema d'all Cremar all pot estimular l'alliberament de nutrients en l'all, mentre que el seu sabor picant es redueix i el dany a l'estómac no és tan gran com menjar all directament fred. Després de cremar-se, l'all pot produir substàncies anticancerígenes sota l'acció de l'alta temperatura, de manera que menjar més all cremat pot reduir la possibilitat de càncer. Al mateix temps, l'all conté més de centenars de substàncies beneficioses per al cos humà. És natural i inofensiu, de manera que menjar més alls és molt beneficiós per a nosaltres. 2. L'efecte bactericida de la crema d'all La crema d'all també pot volatilitzar l'al·licina de l'all, que té un efecte bactericida molt fort. Inevitablement hi ha alguns bacteris dolents al nostre cos humà, com Escherichia coli, bacteris de la diftèria, Mycobacterium tuberculosis, etc. Un cop aquests bacteris es multipliquin excessivament al cos humà, ens provocaran molèsties físiques i símptomes, per tant, mengeu més all cremat per "matar els bacteris i desinfectar" el cos. 3. L'efecte de la crema d'all en la digestió La crema d'all pot estimular els macròfags del cos i accelerar la capacitat del propi cos per fagocitar els bacteris, reforçant així la immunitat del nostre cos des de l'interior. Tabús del consum: L'all és bo, però no mengis massa: tot i que l'all té aquestes funcions per prevenir i curar malalties, no vol dir que com més mengis, millor. Menjar massa all cru pot causar calor fàcilment, consumir sang, afectar la vista i també irritar el tracte gastrointestinal. Per tant, les persones amb deficiència de yin i hiperactivitat de foc, gastritis, úlcera gàstrica, úlcera duodenal, nefritis, malalties del cor i restrenyiment no haurien de menjar massa. Com que l'all té una forta letalitat, mentre mata els bacteris patògens als intestins, també matarà els bacteris beneficiosos als intestins, causant una deficiència de vitamina B2 i facilitant patir malalties de la pell com ara queilitis angular, glositis i queilitis. Per tant, els experts suggereixen que és més científic menjar 3-4 grans d'all cada dia, però no s'ha de menjar amb l'estómac buit. |
<<: Aneu amb compte amb aquests tabús quan es tracta dels efectes i funcions del te Ganpu
>>: Quines són les funcions i els efectes de les pastilles Vitazyme?
Si sovint experimenteu entumiment als braços, heu...
En la nostra vida diària, sovint ens trobem amb l...
En un obrir i tancar d'ulls, la primavera s...
Què és Craigslist? Craigslist és un famós lloc web...
La incidència del melanoma és relativament alta a...
Quan el cos està malalt, la temperatura corporal ...
A la nostra vida diària, sovint tenim alguns prob...
Després que el niu de l'ocell estigui en remu...
Hi ha moltes causes de l'arteriosclerosi El t...
Quin és el lloc web de la Reial Acadèmia Danesa d&...
Què és Sheaffer? Sheaffer és una de les empreses d...
Què és el lloc web de la Universitat d'Oslo? L...
Els pacients amb dilatació gàstrica aguda no han ...
En les nostres vides, sovint veiem persones amb l...
L'hormona tiroïdal és l'hormona més impor...