La crema d'all és un remei popular en alguns llocs, la gent crema l'all per al seu consum durant el festival del vaixell del drac. Això pot prevenir la disenteria i els paràsits intestinals. a menys. L'eficàcia i la funció de cremar alls 1. Efecte anticancerígen de la crema d'all Cremar all pot estimular l'alliberament de nutrients en l'all, mentre que el seu sabor picant es redueix i el dany a l'estómac no és tan gran com menjar all directament fred. Després de cremar-se, l'all pot produir substàncies anticancerígenes sota l'acció de l'alta temperatura, de manera que menjar més all cremat pot reduir la possibilitat de càncer. Al mateix temps, l'all conté més de centenars de substàncies beneficioses per al cos humà. És natural i inofensiu, de manera que menjar més alls és molt beneficiós per a nosaltres. 2. L'efecte bactericida de la crema d'all La crema d'all també pot volatilitzar l'al·licina de l'all, que té un efecte bactericida molt fort. Inevitablement hi ha alguns bacteris dolents al nostre cos humà, com Escherichia coli, bacteris de la diftèria, Mycobacterium tuberculosis, etc. Un cop aquests bacteris es multipliquin excessivament al cos humà, ens provocaran molèsties físiques i símptomes, per tant, mengeu més all cremat per "matar els bacteris i desinfectar" el cos. 3. L'efecte de la crema d'all en la digestió La crema d'all pot estimular els macròfags del cos i accelerar la capacitat del propi cos per fagocitar els bacteris, reforçant així la immunitat del nostre cos des de l'interior. Tabús del consum: L'all és bo, però no mengis massa: tot i que l'all té aquestes funcions per prevenir i curar malalties, no vol dir que com més mengis, millor. Menjar massa all cru pot causar calor fàcilment, consumir sang, afectar la vista i també irritar el tracte gastrointestinal. Per tant, les persones amb deficiència de yin i hiperactivitat de foc, gastritis, úlcera gàstrica, úlcera duodenal, nefritis, malalties del cor i restrenyiment no haurien de menjar massa. Com que l'all té una forta letalitat, mentre mata els bacteris patògens als intestins, també matarà els bacteris beneficiosos als intestins, causant una deficiència de vitamina B2 i facilitant patir malalties de la pell com ara queilitis angular, glositis i queilitis. Per tant, els experts suggereixen que és més científic menjar 3-4 grans d'all cada dia, però no s'ha de menjar amb l'estómac buit. |
<<: Aneu amb compte amb aquests tabús quan es tracta dels efectes i funcions del te Ganpu
>>: Quines són les funcions i els efectes de les pastilles Vitazyme?
Quan es produeix una lesió de menisc, s'ha d&...
Si experimenta caiguda del cabell al front, has d...
A mesura que el ritme de vida s'accelera, l...
Moltes persones que fan servir les baies del llop...
Les ungles grises són causades principalment per ...
Per a les amigues que pateixen dolor abdominal in...
Què és Adriatica? Adriatica és una marca de rellot...
Què és el lloc web de la Greater London Authority?...
Els escalfadors d'aigua domèstics generals es...
Els llavis d'una persona normal han de ser bl...
Una camisa és principalment un top que es porta d...
La boca no només és l'entrada del cos humà pe...
Què és Dartz Automotive? Dartz Motorz Company ...
L'educació de qualitat es defensa en l'ed...
Crec que a tothom li agradaria conèixer una infor...