Efectes de l'all rostit

Efectes de l'all rostit

La crema d'all és un remei popular en alguns llocs, la gent crema l'all per al seu consum durant el festival del vaixell del drac. Això pot prevenir la disenteria i els paràsits intestinals. a menys.

L'eficàcia i la funció de cremar alls

1. Efecte anticancerígen de la crema d'all

Cremar all pot estimular l'alliberament de nutrients en l'all, mentre que el seu sabor picant es redueix i el dany a l'estómac no és tan gran com menjar all directament fred. Després de cremar-se, l'all pot produir substàncies anticancerígenes sota l'acció de l'alta temperatura, de manera que menjar més all cremat pot reduir la possibilitat de càncer. Al mateix temps, l'all conté més de centenars de substàncies beneficioses per al cos humà. És natural i inofensiu, de manera que menjar més alls és molt beneficiós per a nosaltres.

2. L'efecte bactericida de la crema d'all

La crema d'all també pot volatilitzar l'al·licina de l'all, que té un efecte bactericida molt fort. Inevitablement hi ha alguns bacteris dolents al nostre cos humà, com Escherichia coli, bacteris de la diftèria, Mycobacterium tuberculosis, etc. Un cop aquests bacteris es multipliquin excessivament al cos humà, ens provocaran molèsties físiques i símptomes, per tant, mengeu més all cremat per "matar els bacteris i desinfectar" el cos.

3. L'efecte de la crema d'all en la digestió

La crema d'all pot estimular els macròfags del cos i accelerar la capacitat del propi cos per fagocitar els bacteris, reforçant així la immunitat del nostre cos des de l'interior.

Tabús del consum:

L'all és bo, però no mengis massa: tot i que l'all té aquestes funcions per prevenir i curar malalties, no vol dir que com més mengis, millor. Menjar massa all cru pot causar calor fàcilment, consumir sang, afectar la vista i també irritar el tracte gastrointestinal. Per tant, les persones amb deficiència de yin i hiperactivitat de foc, gastritis, úlcera gàstrica, úlcera duodenal, nefritis, malalties del cor i restrenyiment no haurien de menjar massa. Com que l'all té una forta letalitat, mentre mata els bacteris patògens als intestins, també matarà els bacteris beneficiosos als intestins, causant una deficiència de vitamina B2 i facilitant patir malalties de la pell com ara queilitis angular, glositis i queilitis. Per tant, els experts suggereixen que és més científic menjar 3-4 grans d'all cada dia, però no s'ha de menjar amb l'estómac buit.

<<:  Aneu amb compte amb aquests tabús quan es tracta dels efectes i funcions del te Ganpu

>>:  Quines són les funcions i els efectes de les pastilles Vitazyme?

Recomanar articles

Com s'ha de respirar durant l'exercici?

Moltes persones no entenen com respirar durant l&...

Com tractar la ruptura de l'anell fibros

La ruptura de l'anell del disc intervertebral...

És tractable la síndrome de Sjögren?

La síndrome de Sjögren pot manifestar-se en una v...

Quina és la millor manera de tractar el prolapse uterí?

El prolapse uterí significa que la pròpia funció ...

Com tractar el peu d'atleta erosiu de manera més eficaç

El peu d'atleta erosiu es pot tractar amb alg...

La trombocitopènia és contagiosa?

Les plaquetes són una substància de la nostra san...

Símptomes de vasculitis

Potser tothom ha notat el batec del pols a la sev...

Les bobines de mosquit sense fum són tòxiques?

Les bobines de mosquits són un mètode per repel·l...

El sagnat entre les dents és causat per aquests dos motius

L'hemorràgia de les genives és una malaltia c...

Motius pels quals l'aire condicionat del cotxe no es refreda

Amb l'arribada de l'estiu, el clima és ca...

És tòxic el diluent de pintura?

A la vida diària, crec que cada amic que treballa...