Quins cereals secundaris es poden menjar amb seguretat?

Quins cereals secundaris es poden menjar amb seguretat?

L'entorn de vida de la gent moderna ha experimentat canvis enormes, per exemple, la gent presta cada cop més atenció a l'equilibri nutricional, i menjar aliments més naturals i saludables és un hobby a llarg termini de la gent.

Els cereals secundaris són relatius als grans refinats com l'arròs refinat i la farina blanca que consumim principalment. Inclouen principalment blat de moro, arròs negre, sorgo, civada, blat sarraí, segó de blat i diversos fesols secs, com la soja, les mongetes verdes, les mongetes adzuki, les mongetes, etc. Els cereals secundaris inclouen principalment cereals (blat de moro, mill, arròs vermell, arròs negre, arròs morat, sorgo, ordi, civada, sorgo, etc.), fesols diversos (soja, mongeta, mongetes vermelles, mongetes negres, faves, pèsols, etc.) i tubercles (patates, moniatos, etc.).

Els cereals integrals són rics en fibra insoluble, que ajuda a garantir el funcionament normal del sistema digestiu. Funciona de manera sinèrgica amb la fibra soluble per reduir la concentració de colesterol i triglicèrids de baixa densitat a la sang, augmenta el temps de residència dels aliments a l'estómac, retarda l'absorció de glucosa després dels àpats i redueix el risc d'hipertensió, diabetis, obesitat i malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. La investigació mèdica també mostra que la cel·lulosa ajuda a lluitar contra una varietat de malalties com el càncer d'estómac, el càncer intestinal, el càncer de mama i la colitis ulcerosa.

Els nutrients continguts en diversos cereals gruixuts tenen els seus propis punts forts, el mill és ric en triptòfan, carotè i vitamines del grup B, rics en proteïnes i greixos; En comparació amb els cereals secundaris, l'arròs blanc refinat i la farina blanca refinada perden alguns nutrients durant el procés de processament del gra, el més greu dels quals és la pèrdua de vitamina B1 i sals inorgàniques. Els cereals integrals són fàcils de processar i retenir molts nutrients que no es troben als grans fins. Pel que fa als ingredients nutritius, els cereals secundaris contenen relativament poca proteïna, però són rics en midó, cel·lulosa, sals inorgàniques i vitamines del grup B.

<<:  Quins són els efectes de la sal oxalina

>>:  Quins són els tipus de begudes integrals?

Recomanar articles

Quins són els mètodes per reduir la inflor de l'acne vermell i inflat?

Si la nostra pell és especialment propensa a la g...

Què tal Pilot Flying J? Revisió i informació del lloc web de Pilot Flying J

Què és Pilot Flying J? Pilot Flying J és un operad...

Coneixes la diferència entre la crema solar i la crema d'aïllament?

La diferència entre la crema solar i la crema d&#...

Quins són els remeis més efectius per al creixement del cabell?

La caiguda del cabell és una cosa que moltes pers...

Quins són els efectes i les funcions del cristall groc del cabell

És possible que moltes persones no tinguin molt c...

Com tractar eficaçment l'arteriosclerosi lleu?

El tractament de l'arteriosclerosi lleu s'...

Com utilitzar un termòmetre

Un termòmetre és una eina que s'utilitza per ...

Els esperons ossis desapareixeran sols?

A la vida real, els esperons ossis són una malalt...

Què he de fer si sóc al·lèrgic al metall Quins són els mètodes?

Alguns dels nostres amics poden patir al·lèrgies,...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb aigua salada?

Tot i que l'aigua salada és habitual, rentar-...

Com utilitzar l'oli essencial de rosa

Després que l'oli essencial de rosa s'ano...

Què fer si les taques d'oli a la roba no es poden rentar?

Les taques d'oli són molt tossudes, una vegad...