Quins cereals secundaris es poden menjar amb seguretat?

Quins cereals secundaris es poden menjar amb seguretat?

L'entorn de vida de la gent moderna ha experimentat canvis enormes, per exemple, la gent presta cada cop més atenció a l'equilibri nutricional, i menjar aliments més naturals i saludables és un hobby a llarg termini de la gent.

Els cereals secundaris són relatius als grans refinats com l'arròs refinat i la farina blanca que consumim principalment. Inclouen principalment blat de moro, arròs negre, sorgo, civada, blat sarraí, segó de blat i diversos fesols secs, com la soja, les mongetes verdes, les mongetes adzuki, les mongetes, etc. Els cereals secundaris inclouen principalment cereals (blat de moro, mill, arròs vermell, arròs negre, arròs morat, sorgo, ordi, civada, sorgo, etc.), fesols diversos (soja, mongeta, mongetes vermelles, mongetes negres, faves, pèsols, etc.) i tubercles (patates, moniatos, etc.).

Els cereals integrals són rics en fibra insoluble, que ajuda a garantir el funcionament normal del sistema digestiu. Funciona de manera sinèrgica amb la fibra soluble per reduir la concentració de colesterol i triglicèrids de baixa densitat a la sang, augmenta el temps de residència dels aliments a l'estómac, retarda l'absorció de glucosa després dels àpats i redueix el risc d'hipertensió, diabetis, obesitat i malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. La investigació mèdica també mostra que la cel·lulosa ajuda a lluitar contra una varietat de malalties com el càncer d'estómac, el càncer intestinal, el càncer de mama i la colitis ulcerosa.

Els nutrients continguts en diversos cereals gruixuts tenen els seus propis punts forts, el mill és ric en triptòfan, carotè i vitamines del grup B, rics en proteïnes i greixos; En comparació amb els cereals secundaris, l'arròs blanc refinat i la farina blanca refinada perden alguns nutrients durant el procés de processament del gra, el més greu dels quals és la pèrdua de vitamina B1 i sals inorgàniques. Els cereals integrals són fàcils de processar i retenir molts nutrients que no es troben als grans fins. Pel que fa als ingredients nutritius, els cereals secundaris contenen relativament poca proteïna, però són rics en midó, cel·lulosa, sals inorgàniques i vitamines del grup B.

<<:  Quins són els efectes de la sal oxalina

>>:  Quins són els tipus de begudes integrals?

Recomanar articles

Què tan efectiu és el grànul de migranya?

La manca de descans durant molt de temps i la man...

Com prevenir la rinitis estacional?

Molta gent coneix la rinitis, que és molt freqüen...

La diferència entre plomall d'ànec blanc i plomall d'ànec gris

Quan comprem jaquetes de plomes, sovint veiem plo...

Quins són els efectes secundaris de l'oli de foca?

L'oli de foca pot tenir un alt valor d'ap...

Quins són els símptomes de l'abscés perianal recurrent?

L'abscés perianal pot repetir-se i el tractam...

Quines fruites menjar per calor i fred

Les fruites són molt comunes a la vida. Hi ha mol...

Per què he tingut malsons últimament?

Sovint, alguns amics em diuen que han tingut mals...

Coneix el teu estat de salut a partir de les parts de sudoració dels teus peus

Cadascú té un físic diferent, per la qual cosa la...

Quin mal fa la cola al cos humà?

Molts nens prefereixen beure Coca-Cola Els agrada...

Com utilitzar un espremedor de llimona

Hi ha una cosa molt popular anomenada tassa de ll...

Puc utilitzar rubor caducat?

Hi ha molts tipus de cosmètics i, en general, els...

Tractament facial hormonal i mètode de reparació

La cara de l'hormona és causada per l'ús ...

Com tractar els rampes musculars del panxell

Per a les persones que fan exercici regularment, ...