L'entorn de vida de la gent moderna ha experimentat canvis enormes, per exemple, la gent presta cada cop més atenció a l'equilibri nutricional, i menjar aliments més naturals i saludables és un hobby a llarg termini de la gent. Els cereals secundaris són relatius als grans refinats com l'arròs refinat i la farina blanca que consumim principalment. Inclouen principalment blat de moro, arròs negre, sorgo, civada, blat sarraí, segó de blat i diversos fesols secs, com la soja, les mongetes verdes, les mongetes adzuki, les mongetes, etc. Els cereals secundaris inclouen principalment cereals (blat de moro, mill, arròs vermell, arròs negre, arròs morat, sorgo, ordi, civada, sorgo, etc.), fesols diversos (soja, mongeta, mongetes vermelles, mongetes negres, faves, pèsols, etc.) i tubercles (patates, moniatos, etc.). Els cereals integrals són rics en fibra insoluble, que ajuda a garantir el funcionament normal del sistema digestiu. Funciona de manera sinèrgica amb la fibra soluble per reduir la concentració de colesterol i triglicèrids de baixa densitat a la sang, augmenta el temps de residència dels aliments a l'estómac, retarda l'absorció de glucosa després dels àpats i redueix el risc d'hipertensió, diabetis, obesitat i malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. La investigació mèdica també mostra que la cel·lulosa ajuda a lluitar contra una varietat de malalties com el càncer d'estómac, el càncer intestinal, el càncer de mama i la colitis ulcerosa. Els nutrients continguts en diversos cereals gruixuts tenen els seus propis punts forts, el mill és ric en triptòfan, carotè i vitamines del grup B, rics en proteïnes i greixos; En comparació amb els cereals secundaris, l'arròs blanc refinat i la farina blanca refinada perden alguns nutrients durant el procés de processament del gra, el més greu dels quals és la pèrdua de vitamina B1 i sals inorgàniques. Els cereals integrals són fàcils de processar i retenir molts nutrients que no es troben als grans fins. Pel que fa als ingredients nutritius, els cereals secundaris contenen relativament poca proteïna, però són rics en midó, cel·lulosa, sals inorgàniques i vitamines del grup B. |
<<: Quins són els efectes de la sal oxalina
>>: Quins són els tipus de begudes integrals?
Què és el lloc web d'Empire Life Insurance Com...
Què és New Photography Network? New Photography és...
L'asma, tots sabem de quin tipus de malaltia,...
La gent sovint diu: frega't la cara, les mans...
La deficiència de melsa i el refredat de l'es...
Què és el lloc web de la Biblioteca del Senat? La ...
La fissura anal és una afecció greu, no només és ...
Quan s'acosta l'Any Nou xinès, la majoria...
La quitina és un medicament comú a la natura. Pot...
Les persones tenen més probabilitats de tossir i ...
Quin és el lloc web de Samsung Fire and Marine Ins...
La urticària papular també és un tipus comú d'...
Tota amiga vol tenir un parell de pits ferms i gr...
El 23 d'abril de 2014, Li Jianhua, director d...
L'oftalmòleg ens va dir que la llet materna t...