Com el bròquil augmenta els pits 3 receptes per ajudar-te

Com el bròquil augmenta els pits 3 receptes per ajudar-te

Tota amiga vol tenir un parell de pits ferms i grassos, però la realitat és cruel. Aleshores, també podeu menjar més bròquil, que té un bon efecte de millora dels pits.

1. El principi de la millora del pit del bròquil

El bròquil és ric en vitamina A. El principi de la millora del pit del bròquil és que conté vitamina A rica, que és beneficiosa per a la secreció d'hormones. Al mateix temps, el bròquil és ric en proteïnes, greixos, hidrats de carboni, fibra dietètica, vitamines i minerals. El contingut de calci és alt, comparable al de la llet gram per gram. Conté vitamina K rica que no es troba en altres verdures. És l'aliment que conté més flavonoides. Per tant, menjar bròquil amb regularitat definitivament pot aconseguir l'efecte de la millora dels pits i l'embelliment de la pell.

2. Recepta de millora del pit de bròquil

a. Farinetes de bròquil de rovell d'ou

Ingredients: 50 g d'arròs japonica, 50 g de bròquil, un rovell d'ou i uns 800 ml d'aigua.

pràctica:

1. Bullir els ous, treure els rovells i aixafar-los.

2. Renteu l'arròs, poseu-lo en una cassola, afegiu-hi aigua i coeu-lo en farinetes.

3. Afegiu-hi els rovells d'ou i finalment el bròquil, afegiu-hi una mica de sal i deixeu-ho bullir.

b. Bròquil i bolets

Ingredients: bròquil, bolets shiitake frescos, bolets blancs.

pràctica:

1. Rentar i tallar el bròquil a trossos per utilitzar-lo posteriorment.

2. Remullar els bolets amb aigua calenta fins que estiguin tous, després rentar i esprémer l'aigua.

3. Poseu el bròquil i els bolets en aigua bullint i deixeu-los coure, després retireu-los i reserveu-los.

4. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi els bolets i el bròquil, salpebreu al gust i serviu.

c. Bròquil fregit amb gambes

Ingredients: 15 gambes, 1 bròquil.

pràctica:

1. Rentar el bròquil i tallar-lo a rams petites. Bulliu aigua en una olla, afegiu-hi una mica de sal, poseu-hi el bròquil i deixeu-ho bullir durant deu a vint segons fins que l'aigua cobreixi el bròquil.

2. Quan l'oli de la paella estigui cuit, poseu-hi les gambes i fregiu-les ràpidament fins que estiguin cuites.

3. Aboqueu-hi el bròquil blanquejat i sofregiu, afegiu-hi una mica de sal i una mica d'aigua. Sofregir durant un minut i servir.

<<:  Quina és la funció de la crema aïllant?

>>:  Què és el tumor mixt paròtide?

Recomanar articles

La pruna fa calor interna?

A les persones a qui li agraden els aliments dolç...

Què han de fer les dones si tenen arrugues al coll?

Les dones tenen por que el seu aspecte s'esva...

Què he de fer si em fa dolor al nas?

És una alegria haver passat l'edat de tenir a...

Es pot fer un trasplantament de pulmó per a la fibrosi pulmonar És difícil?

La fibrosi pulmonar és una malaltia respiratòria ...

Què he de fer si tinc les genives inflades i tinc mal de coll?

Les genives inflades i doloroses tenen un gran im...

Què causa el dolor de genoll i com tractar-lo?

El genoll és una part molt important del cos humà...

Les persones amb àcid estomacal poden beure te?

L'àcid gàstric és un problema comú, però l...

Per a què serveix la llet caducada?

La llet és una beguda amb un valor nutricional mo...

La leucoplàkia a la gola es pot convertir en càncer?

Quan moltes persones es revisen la gola a l'h...

Què tal Whitney Houston? Comentaris de Whitney Houston i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Whitney Houston? Whitney Ho...

Quins són els beneficis de remullar els peus

Hi ha molts beneficis del remull dels peus, com a...

Com netejar la campana extractora?

Moltes mestresses de casa volen saber com netejar...

Què causa el mal d'esquena esquerra?

Si la part esquerra de l'esquena és més dolor...