Com el bròquil augmenta els pits 3 receptes per ajudar-te

Com el bròquil augmenta els pits 3 receptes per ajudar-te

Tota amiga vol tenir un parell de pits ferms i grassos, però la realitat és cruel. Aleshores, també podeu menjar més bròquil, que té un bon efecte de millora dels pits.

1. El principi de la millora del pit del bròquil

El bròquil és ric en vitamina A. El principi de la millora del pit del bròquil és que conté vitamina A rica, que és beneficiosa per a la secreció d'hormones. Al mateix temps, el bròquil és ric en proteïnes, greixos, hidrats de carboni, fibra dietètica, vitamines i minerals. El contingut de calci és alt, comparable al de la llet gram per gram. Conté vitamina K rica que no es troba en altres verdures. És l'aliment que conté més flavonoides. Per tant, menjar bròquil amb regularitat definitivament pot aconseguir l'efecte de la millora dels pits i l'embelliment de la pell.

2. Recepta de millora del pit de bròquil

a. Farinetes de bròquil de rovell d'ou

Ingredients: 50 g d'arròs japonica, 50 g de bròquil, un rovell d'ou i uns 800 ml d'aigua.

pràctica:

1. Bullir els ous, treure els rovells i aixafar-los.

2. Renteu l'arròs, poseu-lo en una cassola, afegiu-hi aigua i coeu-lo en farinetes.

3. Afegiu-hi els rovells d'ou i finalment el bròquil, afegiu-hi una mica de sal i deixeu-ho bullir.

b. Bròquil i bolets

Ingredients: bròquil, bolets shiitake frescos, bolets blancs.

pràctica:

1. Rentar i tallar el bròquil a trossos per utilitzar-lo posteriorment.

2. Remullar els bolets amb aigua calenta fins que estiguin tous, després rentar i esprémer l'aigua.

3. Poseu el bròquil i els bolets en aigua bullint i deixeu-los coure, després retireu-los i reserveu-los.

4. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi els bolets i el bròquil, salpebreu al gust i serviu.

c. Bròquil fregit amb gambes

Ingredients: 15 gambes, 1 bròquil.

pràctica:

1. Rentar el bròquil i tallar-lo a rams petites. Bulliu aigua en una olla, afegiu-hi una mica de sal, poseu-hi el bròquil i deixeu-ho bullir durant deu a vint segons fins que l'aigua cobreixi el bròquil.

2. Quan l'oli de la paella estigui cuit, poseu-hi les gambes i fregiu-les ràpidament fins que estiguin cuites.

3. Aboqueu-hi el bròquil blanquejat i sofregiu, afegiu-hi una mica de sal i una mica d'aigua. Sofregir durant un minut i servir.

<<:  Quina és la funció de la crema aïllant?

>>:  Què és el tumor mixt paròtide?

Recomanar articles

És fàcil baixar les transaminases altes?

La transaminasa és una substància important en el...

Puc beure aigua purificada durant molt de temps?

Ara que les condicions de vida de les persones só...

Cuideu les parts privades, pareu atenció a aquests tres malentesos!

La cura de les parts privades femenines és un tem...

Hi ha un bony al costat esquerre del coll, què està passant?

Hi ha molts motius per als grans al coll. Els més...

Quins són els símptomes de la conjuntivitis viral

Parlant de conjuntivitis viral, aquesta malaltia ...

Què és el tàrtar? Causes de la formació de tàrtar dental

De fet, la placa dental és una cosa molt comuna q...

Causes de les vores de les ungles negres

La salut del cos està relacionada amb molts facto...

És perjudicial beure massa aigua abans de dormir?

L’aigua és la base de la vida. No beu aigua una h...

Com utilitzar un raspall de massatge del cuir cabellut

Crec que tothom ha sentit parlar del massatge del...

Per què menjar pebrots provoca acne?

A moltes noies els encanta menjar pebrots i poden...

Hi ha ampolles als ulls, és important entendre-les

Els ulls, com a finestres a l'ànima, juguen u...

Quin és l'ordre correcte d'utilitzar la loció de gel d'àloe vera?

Avui en dia, cada cop hi ha més cosmètics i produ...