Tota amiga vol tenir un parell de pits ferms i grassos, però la realitat és cruel. Aleshores, també podeu menjar més bròquil, que té un bon efecte de millora dels pits. 1. El principi de la millora del pit del bròquil El bròquil és ric en vitamina A. El principi de la millora del pit del bròquil és que conté vitamina A rica, que és beneficiosa per a la secreció d'hormones. Al mateix temps, el bròquil és ric en proteïnes, greixos, hidrats de carboni, fibra dietètica, vitamines i minerals. El contingut de calci és alt, comparable al de la llet gram per gram. Conté vitamina K rica que no es troba en altres verdures. És l'aliment que conté més flavonoides. Per tant, menjar bròquil amb regularitat definitivament pot aconseguir l'efecte de la millora dels pits i l'embelliment de la pell. 2. Recepta de millora del pit de bròquil a. Farinetes de bròquil de rovell d'ou Ingredients: 50 g d'arròs japonica, 50 g de bròquil, un rovell d'ou i uns 800 ml d'aigua. pràctica: 1. Bullir els ous, treure els rovells i aixafar-los. 2. Renteu l'arròs, poseu-lo en una cassola, afegiu-hi aigua i coeu-lo en farinetes. 3. Afegiu-hi els rovells d'ou i finalment el bròquil, afegiu-hi una mica de sal i deixeu-ho bullir. b. Bròquil i bolets Ingredients: bròquil, bolets shiitake frescos, bolets blancs. pràctica: 1. Rentar i tallar el bròquil a trossos per utilitzar-lo posteriorment. 2. Remullar els bolets amb aigua calenta fins que estiguin tous, després rentar i esprémer l'aigua. 3. Poseu el bròquil i els bolets en aigua bullint i deixeu-los coure, després retireu-los i reserveu-los. 4. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi els bolets i el bròquil, salpebreu al gust i serviu. c. Bròquil fregit amb gambes Ingredients: 15 gambes, 1 bròquil. pràctica: 1. Rentar el bròquil i tallar-lo a rams petites. Bulliu aigua en una olla, afegiu-hi una mica de sal, poseu-hi el bròquil i deixeu-ho bullir durant deu a vint segons fins que l'aigua cobreixi el bròquil. 2. Quan l'oli de la paella estigui cuit, poseu-hi les gambes i fregiu-les ràpidament fins que estiguin cuites. 3. Aboqueu-hi el bròquil blanquejat i sofregiu, afegiu-hi una mica de sal i una mica d'aigua. Sofregir durant un minut i servir. |
<<: Quina és la funció de la crema aïllant?
>>: Què és el tumor mixt paròtide?
A les persones a qui li agraden els aliments dolç...
Les dones tenen por que el seu aspecte s'esva...
És una alegria haver passat l'edat de tenir a...
La fibrosi pulmonar és una malaltia respiratòria ...
Les genives inflades i doloroses tenen un gran im...
El genoll és una part molt important del cos humà...
L'àcid gàstric és un problema comú, però l...
La llet és una beguda amb un valor nutricional mo...
Després de l'operació, la vitalitat del cos e...
Quan moltes persones es revisen la gola a l'h...
Quin és el lloc web de Whitney Houston? Whitney Ho...
Hi ha molts beneficis del remull dels peus, com a...
Moltes mestresses de casa volen saber com netejar...
Quina és la web de la Universitat de Barcelona? La...
Si la part esquerra de l'esquena és més dolor...