Els mals de cap vasculars poden reduir la gana del pacient, provocant anorèxia. Si les coses continuen així durant molt de temps, poden danyar fàcilment l'estómac i els intestins del pacient, i fins i tot provocar desnutrició. Per tant, per als pacients, els aliments adequats no només poden millorar la gana, sinó que també poden ajudar a tractar els mals de cap vasculars, però encara haurien de prestar atenció als tabús dietètics. Aleshores, quins aliments no s'han de menjar quan es pateix mal de cap vascular? Dieta alimentària beneficiosa: 1. Per als mals de cap causats per factors externs, cal fer una dieta lleugera i utilitzar productes tònics amb precaució. S'aconsella menjar aliments que ajudin a dissipar el vent i el mal, com la ceba, el gingebre, les mongetes negres fermentades, el pàtxuli, l'api, el crisantem, etc. Les persones amb mal de cap de la calor del vent haurien de menjar més aliments que tinguin un efecte de neteja de la calor, com ara mongetes mungo, col, rave, api, arrel de lotus, lliri i peres crues. 2. Per als pacients amb mal de cap per lesió interna i síndrome de deficiència, el tractament principal és tonificar la deficiència. Al mateix temps, s'han d'identificar les causes específiques i els símptomes concomitants, i s'han de seleccionar les receptes dietètiques amb propietats i sabors adequats, i s'han de combinar aliments nutritius, com ara carn, ous, fongs, sesams, mariscs, mariscs, sesams, olla de soja. , etc.; per a aquells amb deficiència de fetge i ronyons i qi i sang insuficients, és adequat menjar aliments com dàtils, fesols negres, litxis, carn de longan, pollastre, carn de vedella, carn de tortuga i carn de tortuga que nodreixen el fetge i els ronyons i omplin el qi i la sang. 3. Pels mals de cap causats per lesions internes, el tractament ha de ser atacar el mal Per als causats per flegma, humitat i estasi de la sang, s'aconsella menjar aliments que tinguin els efectes de reforçar la melsa i eliminar la humitat o afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang, com ara ñame, taronja, coix, etc. Dieta tabú: Eviteu els aliments Els pacients amb cefalees vasculars han d'evitar menjar aliments grassos i indigeribles, fregits, fumats, a la brasa, crus, freds o picants i aliments rics en sal i greixos. 1. Rovell d'ou És un aliment especialment greixós i conté un colesterol especialment alt, així que intenta reduir-ne el consum. 2. Llagosta És un aliment especialment greixós, i l'oli que s'utilitza per processar-lo és de relativament mala qualitat, així que procura consumir-lo el menys possible. 3. Despulles d'animals És un aliment especialment greixós amb sabors grassos i dolços. Menjar massa no és bo per a tu i augmenta la càrrega del teu tracte gastrointestinal. |
<<: Com alleujar el dolor muscular extern de la cuixa
>>: Quin medicament és millor per als alts lípids en sang?
La qualitat mental de cadascú és diferent, així q...
Moltes persones trobaran un problema en portar le...
Quins són els desavantatges d'anar en bicicle...
He tingut gana recentment. Si ets una amiga, pot ...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa al S...
El nori és un aliment amb gust de marisc, i el se...
Què és BruceBarnbaum Photography? Bruce Barnbaum é...
La primavera és l'estació en què floreixen le...
Moltes persones sovint tenen taques negres als ll...
Tots estem familiaritzats amb la madressarra quan...
La manca d'oligoelements pot causar moltes ma...
El problema del mal alè hereditari té un gran imp...
La textura de la pell sol referir-se a l'estr...
La psicosi maníaco-depressiva és una malaltia men...
Els quists dentals solen ser causats per la degen...