Tothom està familiaritzat amb la llet en pols Si hi ha nens a casa, la llet en pols serà imprescindible. Molts de nosaltres vam créixer menjant llet en pols. Algunes llets en pols no contenen additius, de manera que tenen un gust fort i a la majoria dels nens no els agraden gaire. Altres s'han processat i s'han afegit sucre blanc per fer que la llet en pols sigui dolça i popular entre els nens. Així que avui us explicaré els pros i els contres d'afegir sucre blanc a la llet en pols. El sucre blanc és difícil de digerir i augmentarà la càrrega dels ronyons del vostre nadó! Afegir-lo a la llet en pols farà que sigui massa dolç i el nadó es tornarà dependent! D'aquesta manera, serà difícil canviar a altres marques de llet en pols, augmentant així la quota de mercat de la llet en pols! A més, el sucre blanc és el pitjor i el més barat tipus de sucre! És difícil de digerir i l'estat ha prohibit expressament afegir-ne a la llet en pols de l'etapa 1! A més, els nadons seran propensos a les càries dentals si mengen sucre blanc durant el període de dentició. Si us plau, aneu amb compte! El millor és que les mares entenguin alguns coneixements professionals abans de triar llet en pols! Trieu llet en pols que no contingui maltodextrina, etil-vanillina, mantega anhidra o sucre blanc (aquestes substàncies s'afegeixen generalment a la llet en pols de les etapes 2 i 3)! No escolteu els consells de la guia de compres a l'hora de triar la llet en pols. Quan trieu la llet en pols, mireu la llista d'ingredients i podreu veure d'un cop d'ull quines substàncies hi ha! Moltes mares trien llet en pols Sempre presto atenció a si hi ha sucre a la llet en pols. Acostuma a veure Lactosa, galacto-oligosacàrids, oligosacàrids, maltodextrina, xarop de blat de moro... Quins d'aquests sucres són saludables? El nostre pediatre ens va dir : La llet en pols és principalment lactosa No ha de contenir "sucres afegits" com sacarosa, maltodextrina, xarop de blat de moro, etc. Si conté "sucre afegit", la majoria s'afegeixen artificialment No es recomana que els nens consumeixin llet en pols que contingui "sucre afegit" Per a nadons que mengen principalment productes lactis El 40%-50% de l'energia diària necessària ha de ser proporcionada pels hidrats de carboni (sucre) Les mares estan més preocupades per si la llet en pols és dolça o no Moltes mares estan molt preocupades per si la llet en pols és dolça o no, al cap i a la fi, menjar massa dolça en el nadó afectarà la gana i causarà obesitat. A la taula següent podem veure clarament la comparació de dolçor de diversos sucres a la llet en pols Pel que fa a l'energia, l'energia que proporcionen els diferents sucres és similar. Però encara hi ha diferències en el valor nutricional Lactosa : Aporta energia i nutrients necessaris per al creixement En els primers 6 mesos, els nadons necessiten 10-14 grams de lactosa per quilogram de pes corporal al dia, i 8-9 grams en els últims 6 mesos. Aquesta és la raó bàsica per la qual s'ha d'afegir lactosa a tots els aliments per a nadons a base de llet. Perquè l'energia necessària per al creixement del nadó i el desenvolupament de les cèl·lules cerebrals requereix una gran quantitat de lactosa. La llet en pols Bevita importada alemanya utilitza una fórmula completa de lactosa Galacto-oligosacàrid : Afavoreix el creixement de bacteris intestinals beneficiosos Prebiòtics, principalment oligosacàrids Inclou galacto-oligosacàrids (GOS) i fructo-oligosacàrids (FOS) El galacto-oligosacàrid és un component important de la llet materna i té una bona activitat de proliferació de bifidobacteris En comparació amb altres oligosacàrids (oligosacàrids de fructosa) El polisacàrid baix en galactosa pot ser més efectiu Promoure el creixement de diversos bifidobacteris i bacteris làctics a l'intestí Maltodextrina : Baixa en nutrició (Els sòlids de xarop de blat de moro són similars a la maltodextrina) La maltodextrina en si té un valor nutricional baix És un hidrat de carboni barat És un material de farciment per a la producció de llet en pols No afavoreix significativament el creixement i desenvolupament del nadó. Normativa nacional sobre llet en pols durant 0-6 mesos No més del 10% de midó o altres substàncies Tanmateix, els paràgrafs 2 i 3 no tenen estàndards ni proporcions d'ús clares. A més, ara mentre s'afegeix maltodextrina, bàsicament no hi ha contingut específic. Sacarosa: No prengui massa |
<<: L'eficàcia i la funció del sucre blanc
>>: Com tractar els tendons dels ronyons de xai
La malaltia del fetge gras moderat és molt freqüe...
L'èczema és una malaltia de la pell que no és...
L'única manera de resoldre el problema dels l...
El tumor maligne amigdal·lar és un tumor maligne ...
El fenomen de la pubertat precoç entre els nens d...
El pop i el calamar són animals que viuen al mar ...
Moltes persones han viscut aquesta experiència: a...
Què és StrideRite? Stride Rite és un conegut merca...
L'acne és molt comú i té un gran impacte en l...
El longan sec es fa amb longan sec, que també s...
Tant si es tracta d'un hivern fred com d'...
El tractament de l'arteriosclerosi cervical i...
Durant els festivals, no podem evitar visitar les...
L'hepatitis B es divideix clínicament en dos ...
Què és el Gettysburg College? Gettysburg College é...