Quan mengeu ous d'ànec, especialment ous salats, quan obriu els ous d'ànec, trobareu que la clara d'ou s'ha tornat una mica verd. La raó principal d'aquest fenomen és que els ous d'ànec s'han emmagatzemat durant massa temps ck ous durant massa temps, ja que els beneficis nutricionals d'aquests ous d'ànec també es deterioraran. Per què la clara d'ou d'ànec es torna verda? En aquest cas, els ous estan en procés de fer malbé, però encara es poden menjar i s'han de cuinar. En general, la vida útil dels ous varia durant el procés d'emmagatzematge a causa dels canvis de temperatura ambiental. La vida útil és més curta a l'estiu, així que no compreu massa ous i intenteu menjar-los el més ràpid possible. Compreu-ne amb una superfície neta i sense trencar perquè els bacteris no puguin entrar fàcilment i es tornen verds. No el mengeu si és massa verd. Sovint em trobo amb ous com aquest i els trato d'aquesta manera. A més, no el mengeu si el color és massa fosc. Això vol dir que l'ou ha anat malament i ha estat infectat per bacteris. El color verd a l'interior es produeix pel creixement massiu d'un bacteri anomenat Gippsland, i el color dels bacteris cultivats al plat de cultiu també és verd. Aquests ous no són comestibles. Si us plau, mantingueu els ous que compreu frescos. 3 consells per triar ous d'ànec frescos 1. Mira el color Quan compreu ous d'ànec, primer tingueu en compte les closques verdes i les closques d'ou han de ser llises, netes, intactes i sense danys. Si la closca de l'ou d'ànec és blanca i se sent rugosa, o la closca se sent molt prima, probablement és perquè l'ànec que va posar l'ou no és prou fort i aquests ous d'ànec no són fàcils d'emmagatzemar. A més, també podeu recollir els ous d'ànec i agitar-los si la qualitat és bona, podeu sentir que l'ou tremola lleugerament. 2. Escoltar el so Els ous d'ànec coneguts habitualment com a "so de ferro" no tenen porus i una superfície molt llisa es produirà un so lleuger i agut quan els toqueu amb els dits o junteu suaument dos ous d'ànec en escabetx durant un mes. 3. Distingeix vertader de fals Hi ha diverses maneres d'identificar els "ous d'ànec" falsos: el color de les closques d'ou dels ous de gallina i d'ànec falsos és més brillant que el dels ous reals, però no és massa evident quan toqueu les closques dels ous falsos amb les mans, se sentiran més rugosos que els ous reals, quan s'obri l'ou i l'ou fals; fondre junts. |
<<: Els efectes del vinagre i la clara d'ou
>>: L'eficàcia de les algues i la màscara de clara d'ou
Duhuo és un medicament que pot eliminar el reumat...
Tot i que la roba blanca sembla bonica, també és ...
El manganès és un element metàl·lic i un metall d...
El sucre de roca és un tipus d'aliment que és...
Ha arribat l'estiu, i les recents pluges cont...
Menta: alleuja els mals de cap i millora el temps...
Saps que no menjar carbohidrats pot ajudar a perd...
La cura facial inadequada no només causarà una pe...
L'estructura del múscul llis del tracte diges...
La vitamina C és un suplement de salut molt comú ...
Hi ha molts tipus de malalties pulmonars, com la ...
El remull dels peus és una molt bona manera de ma...
Alguns amics tenen problemes físics i solen troba...
Després de tallar el cogombre, hi haurà una capa ...
En termes generals, la causa del mal alè és la hi...