Per què la clara d'ou d'ànec es torna verda?

Per què la clara d'ou d'ànec es torna verda?

Quan mengeu ous d'ànec, especialment ous salats, quan obriu els ous d'ànec, trobareu que la clara d'ou s'ha tornat una mica verd. La raó principal d'aquest fenomen és que els ous d'ànec s'han emmagatzemat durant massa temps ck ous durant massa temps, ja que els beneficis nutricionals d'aquests ous d'ànec també es deterioraran.

Per què la clara d'ou d'ànec es torna verda?

En aquest cas, els ous estan en procés de fer malbé, però encara es poden menjar i s'han de cuinar. En general, la vida útil dels ous varia durant el procés d'emmagatzematge a causa dels canvis de temperatura ambiental. La vida útil és més curta a l'estiu, així que no compreu massa ous i intenteu menjar-los el més ràpid possible.

Compreu-ne amb una superfície neta i sense trencar perquè els bacteris no puguin entrar fàcilment i es tornen verds. No el mengeu si és massa verd. Sovint em trobo amb ous com aquest i els trato d'aquesta manera. A més, no el mengeu si el color és massa fosc. Això vol dir que l'ou ha anat malament i ha estat infectat per bacteris. El color verd a l'interior es produeix pel creixement massiu d'un bacteri anomenat Gippsland, i el color dels bacteris cultivats al plat de cultiu també és verd. Aquests ous no són comestibles. Si us plau, mantingueu els ous que compreu frescos.

3 consells per triar ous d'ànec frescos

1. Mira el color

Quan compreu ous d'ànec, primer tingueu en compte les closques verdes i les closques d'ou han de ser llises, netes, intactes i sense danys. Si la closca de l'ou d'ànec és blanca i se sent rugosa, o la closca se sent molt prima, probablement és perquè l'ànec que va posar l'ou no és prou fort i aquests ous d'ànec no són fàcils d'emmagatzemar. A més, també podeu recollir els ous d'ànec i agitar-los si la qualitat és bona, podeu sentir que l'ou tremola lleugerament.

2. Escoltar el so

Els ous d'ànec coneguts habitualment com a "so de ferro" no tenen porus i una superfície molt llisa es produirà un so lleuger i agut quan els toqueu amb els dits o junteu suaument dos ous d'ànec en escabetx durant un mes.

3. Distingeix vertader de fals

Hi ha diverses maneres d'identificar els "ous d'ànec" falsos: el color de les closques d'ou dels ous de gallina i d'ànec falsos és més brillant que el dels ous reals, però no és massa evident quan toqueu les closques dels ous falsos amb les mans, se sentiran més rugosos que els ous reals, quan s'obri l'ou i l'ou fals; fondre junts.

<<:  Els efectes del vinagre i la clara d'ou

>>:  L'eficàcia de les algues i la màscara de clara d'ou

Recomanar articles

La diferència entre tòner i suavitzant

Les amigues han d'utilitzar la loció a la sev...

Desinfectant per a la bugaderia

La desinfecció regular de la nostra roba pot elim...

Quins són els mètodes per detectar el cloramfenicol?

Quan es tracta de cloramfenicol, és possible que ...

Com evitar l'acne en tres passos

L'adolescència és bàsicament el període més b...

Quins són alguns consells per beure aigua?

La tardor i l'hivern són estacions relativame...

Què causa les femtes pesades i inflades?

Si sents una sensació de distensió a l'anus, ...

Quins cosmètics es necessiten per al maquillatge nu

De fet, si fem maquillatge nu, no vol dir que no ...

Posicionament circular de 360 ​​graus, dissolució de greix i pèrdua de pes

Perdre pes és una paraula molt familiar. Les bell...

Quina és la manera més ràpida de reduir la calor interna?

L'estiu és una temporada en què la gent té te...

Com tractar el dany del miocardi

El dany del miocardi és un tipus de malaltia card...

Diferències entre granotes i granotes

La granota és una granota tigre comú, i té molt b...

Què és la dermatitis sebàcia i com tractar-la

L'ús inadequat de productes per a la cura de ...

Per què he tingut acne a l'esquena durant molts anys?

Amb l'arribada de l'estiu, algunes noies ...

Com eliminar les taques d'oli de la roba

Potser el problema més gran a l'hora de renta...