El vinagre i la clara d'ou junts tenen certs efectes per a la salut. Poden millorar la immunitat del cos, afavorir la digestió i mantenir la salut intestinal. A més, també tenen efectes que milloren la bellesa té un cert efecte en l'eliminació de bosses sota els ulls. Els efectes del vinagre i la clara d'ou El vinagre i els ous tenen bons efectes per a la salut Posa 180 ml de vinagre balsàmic original en una ampolla de boca ampla, i després remulla 1 ou cru rentat. Després d'una setmana, la closca d'ou s'ha suavitzat i només queda una fina capa de pell. Traieu la pell fina, barregeu la clara, el rovell d'ou i el vinagre original, i tindreu l'ou de vinagre. Preneu 26-34 ml d'ou de vinagre. Afegiu la quantitat adequada de mel i 2-3 vegades aigua tèbia, barregeu bé i després preneu. Prendre amb l'estómac buit al matí, una vegada al dia. Prendre 1 ou de vinagre durant 7 dies, i 30-45 dies és un curs de tractament. Efectes de bellesa 1. Pot reduir el pes, eliminar taques marrons fosques de la cara i fer que la pell estigui tendra. 2. Recepta: 1 ou fresc, 200~240 ml de fragància original i la quantitat adequada de mel o sucre. 3. Preparació i ús: Rentar els ous i posar-los en una ampolla o recipient de vidre de boca ampla, abocar-hi el vinagre balsàmic original, segellar-lo durant 48 hores, i quan la closca de l'ou es suavitzi i només quedi una pell fina que cobreixi l'ou inflat, obriu l'ampolla, punxeu la pell de l'ou amb escuradents, barregeu-lo 4 hores abans de servir la clara de l'ou i s'ha de batre el vinagre original . Cada vinagre i ou líquid es pot prendre en 5 a 7 dies, una vegada al dia (uns 20 a 30 ml), abans d'anar a dormir cada nit, en prendre-lo, podeu afegir 2 o 3 vegades d'aigua tèbia, afegir-hi la quantitat adequada de mel o sucre, remenar-lo bé i prendre-lo. pràctica 1. 1 ou fresc, 200~240 ml de vinagre balsàmic original. 2. Preparació i ús: Renteu els ous i poseu-los en una ampolla o recipient de vidre de boca ampla. Aboqueu-hi el vinagre balsàmic original i tanqueu-ho durant 48 hores. Quan la closca d'ou s'estovi i només quedi una pell fina per embolicar l'ou inflat, desenganxeu-lo, punxeu la pell de l'ou amb els escuradents i poseu-ho en blanc, poseu-lo en blanc. hores abans de prendre-lo. Cada vinagre d'ou es divideix en 5 a 7 dies per prendre una vegada al dia (uns 20 a 30 ml), i prendre'l abans d'anar a dormir cada nit, podeu afegir 2 o 3 vegades d'aigua bullida, afegir-hi la quantitat adequada de mel o sucre, remenar-lo bé i agafar-lo a la pell de l'ou. Nota: el component principal de la closca d'ou és el carbonat de calci, i el vinagre balsàmic original equival a l'àcid acètic diluït i l'àcid acètic diluït reaccionen per formar acetat de calci, diòxid de carboni i aigua. |
<<: La clara d'ou pot posar els teus llavis rosats
>>: Per què la clara d'ou d'ànec es torna verda?
Els pacients amb tumors cerebrals han de ser molt...
Hi ha moltes maneres de millorar la immunitat a l...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
La cara és com la façana de la gent. La qualitat ...
La flor de Cordyceps és un aliment molt comú. Act...
Tots estem molt ocupats a la feina cada dia, i fi...
Quin és el lloc web de l'Institut Tècnic Estat...
Aguantar l'orina és molt dolorós, sobretot qu...
La mel és un producte sagrat per a la pèrdua de p...
Què és el lloc web de l'Associació Dental Amer...
Què és Jailbreak Rabbit? "Prison Break Rabbit...
Actualment, els problemes d'estómac afecten i...
Quin és el lloc web de la Universitat Tecnològica ...
La taxa d'absorció de iode és més adequada pe...
L'ull rosat en realitat no fa por i es pot cu...