Encara que els ànecs i les oques són aus de corral, la diferència entre els dos és realment enorme. Mitjançant la comparació, trobarem que les principals diferències es reflecteixen en l'aspecte, la forma del cos, les crides, el coratge, el ritme, etc., un altre punt més important és que el valor nutricional dels dos és diferent. . 1. Quines diferències hi ha entre les oques i els ànecs? 1. Aspecte: L'oca té un ressalt carnós de color groc ataronjat o marró fosc al front, coll llarg, bec pla i ample, potes altes i cua curta, peus palmats entre els dits i plomes blanques o grises. Els ànecs tenen el bec pla, les potes curtes, els dits palmells, són bons per nedar però no poden volar alt. 2. Mida corporal: Les oques solen ser més grans que els ànecs. 3. Crida: Les crides de les oques i els ànecs són generalment semblants, però la crida dura i renyadora de les oques és diferent de la crida cautelosa dels ànecs. 4. Coratge: els ànecs tenen més por de la gent. Quan la gent s'acosta, cedirà el pas i s'escaparà, però les oques estan orgulloses. 5. Ritme: L'oca camina pausada i amb arrogancia. L'ànec caminava a ritme precipitat, semblant inquiet. 2. Diferències nutricionals entre l'oca i l'ànec 1. Menjar carn d'ànec pot eliminar la humitat, desintoxicar, nodrir el yin i nodrir l'estómac Moltes persones tenen una comprensió unilateral del principi de la dieta lleugera i nutritiva a l'estiu, i fins i tot pensen que una dieta lleugera i nutritiva significa només menjar verdures, fruites i melons i seguir una dieta totalment lleugera i vegetariana. De fet, l'èmfasi del tònic clar encara està en l'alimentació, però el menjar també ha de tenir la funció d'alleujar la febre i refredar la calor mentre nodreix, per combatre el clima càlid. Això és especialment important per a la gent gran, perquè després de la vellesa, les papil·les gustatives de la llengua disminueixen, les cèl·lules olfactives s'atrofien i es renoven lentament, i la calor provoca una sèrie de canvis fisiològics en el cos, que reduiran encara més la gana. debilitar inevitablement la resistència del cos i no aconseguir el propòsit de l'alimentació. La carn d'ànec és un aliment fresc i pot millorar eficaçment la sequedat del cos humà. 2. L'eficàcia i la funció de la carn d'oca La carn d'oca és de naturalesa suau i de gust dolç; entra als meridians de la melsa i els pulmons. Té els efectes de vigoritzar el qi i reposar la deficiència, harmonitzar l'estómac i apagar la set, alleujar la tos i resoldre la flegma i desintoxicar el plom. a.Prevenir malalties cròniques Tonifica la deficiència i reposa Qi, escalfa l'estómac i produeix saliva. Les persones que sovint tenen set, fatiga, falta d'alè i poca gana poden beure sopa d'oca i menjar carn d'oca amb regularitat. Això no només pot complementar la nutrició dels pacients diabètics d'edat avançada, sinó que també pot controlar la progressió de la malaltia. b. Alleujar la tos La carn d'oca pot tractar i prevenir els símptomes de la tos, especialment per al tractament dels refredats i la bronquitis aguda i crònica, la nefritis crònica i l'edema en la gent gran és eficaç en el tractament de l'emfisema, l'asma i l'esput. Especialment indicat per a tònic a l'hivern. |
<<: Quins són els passos i l'ús correcte de la loció?
>>: Què causa dolor a la part posterior del cap i mal de cap?
A la tardor i l'hivern, l'aire és sec, co...
Què és el lloc web de Yaskawa Electric? Yaskawa El...
L'enverinament per manganès és una condició c...
La nostra capacitat pulmonar es controla durant c...
L'estrès adequat pot motivar la gent a avança...
La pell de les natges és la part més tendra, perq...
Els efectes i funcions de beure rodanxes d'ar...
A la vida, moltes persones pateixen diferents gra...
La intoxicació crònica per alcohol és una malalti...
Crec que tothom sap els punts negres, perquè toth...
Quan hi ha alguna cosa malament amb una part del ...
Moltes famílies de zones seques tindran un humidi...
Molts amics trobaran que després de beure, en rea...
Quin és el lloc web de la Universitat de Califòrni...
Com que l'insomni és un problema que preocupa...