El rubor després de beure és un fenomen fisiològic, així com algunes causes de la malaltia. Per exemple, la circulació de la sang d'algunes persones s'accelera després de beure, per la qual cosa és normal que es ruboreixi després de beure una mica, això pot ser perquè la funció hepàtica de la persona és relativament pobre. Per què la teva cara es torna vermella quan beus alcohol? 1. Per què la teva cara es torna vermella quan beus alcohol? L'editor té molts amics que es ruboreixen quan beuen, alguns fins i tot tenen la cara vermella com el carbó després de prendre un glop. Els metges diuen que després de beure, el cos depèn de dos enzims per metabolitzar l'alcohol, és a dir, l'alcohol deshidrogenasa i l'acetaldehid deshidrogenasa Les persones que es ruboreixen després de beure no tenen acetaldehid deshidrogenasa. Després de beure, l'alcohol deshidrogenasa del cos pot convertir l'alcohol en acetaldehid. Sense l'acetaldehid deshidrogenasa, l'acetaldehid no es pot convertir en excés d'acetaldehid, provocant una dilatació capil·lar. 2. El rubor després de beure alcohol és bo o dolent?Un avantatge de ruboritzar-se quan beu és que pots dir als altres que has begut massa i fingir que estàs borratxo perquè els altres no t'obliguin a beure massa. No és bo enrogir-se després de beure. Aquestes persones no haurien de beure massa. L'envermelliment del cos és en realitat un recordatori que una gran quantitat d'acetaldehid s'acumularà el fetge i causarà danys al cos amb el pas del temps. Com calmar-se: 1. Beu aigua amb mel Hi ha una espècie de fructosa a la mel que pot ajudar a descompondre l'alcohol.2. Beure suc de síndria Com tots sabem, menjar síndria ajuda a la diuresi. Beure més suc de síndria pot accelerar la micció i ajudar a excretar l'alcohol. 3. Menja tomàquets. Els tomàquets també contenen fructosa, que pot ajudar a descompondre l'alcohol. 4. Menjar raïm: ja sigui abans o després de beure, és bo menjar més raïm fresc, que no només us pot ajudar a estar sobri, sinó que també alleuja les nàusees després de beure. 5. Menja plàtans Els plàtans són alts en sucre, que poden augmentar el sucre en la sang després de menjar, i tenen un cert efecte per alleujar les molèsties després de beure. |
<<: Com desfer-se ràpidament del rubor causat per les al·lèrgies
>>: Quin és l'ús de l'àcid clorhídric
Què és la mobilització conjunta? Coneixeu aquest ...
L'àcid úric alt tindrà un cert impacte en la ...
Què és Future Photo Gallery? Galeria de fotos del ...
A la vida, la gent sovint diu que beure vuit gots...
Què és el lloc web de les Nacions Unides? El lloc ...
Recentment sento que em fa molt mal la gola i em ...
Què és la Universitat de Washington i Lee? Washing...
Què és el lloc web de SEMA? La Specialty Equipment...
A la vida diària, si estem malalts i només es tra...
La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor n...
Moltes persones consideren les ungles com una pan...
Els nadons beuen llet en pols més ràpid quan són ...
Amb l'augment de la competència social i la p...
Què és Mashable? Mashable es va fundar l'any 2...
Quina és la pàgina web de la Universitat de Poitie...