Hi ha moltes substàncies en el cos humà que estan relacionades amb la salut. Per exemple, la secreció de transaminases és produïda pel fetge, la vesícula biliar i altres parts. Per tant, les persones amb malalties del fetge i de la vesícula biliar sovint jutgen la gravetat de la seva condició en funció del valor de la secreció de transaminases. Vegem quin és el valor normal de les transaminases. Com regular-ho? Els valors normals de les transaminases solen ser de 0-40 U/L. A causa de les diferències en els mètodes de prova, instruments, etc., els valors de prova de cada laboratori poden ser diferents. Al voltant del 2,5% de les persones sanes tenen nivells de transaminases en sang lleugerament elevats, i els resultats poden ser diferents quan es fa la prova en diferents moments el mateix dia. Hi ha moltes raons per als nivells elevats de transaminases, com ara exercici intens, fatiga excessiva, menjar aliments grasos abans de l'examen, prendre determinats medicaments, etc., tot això pot provocar que el nivell de transaminases s'elevi temporalment lleugerament. En aquests casos, si descansa bé i es torna a revisar després d'un període de temps, el nivell de transaminases pot tornar a la normalitat. Tanmateix, si la transaminasa continua augmentant, s'ha de prendre seriosament. Pot ser causat per danys hepàtics. Podeu prendre pastilles que nodreixen el fetge per protegir el fetge i reduir els enzims. 1. Espinacs d'aigua: els espinacs d'aigua conté proteïnes, greixos, sals inorgàniques, niacina, carotè, etc., i tenen els efectes de la desintoxicació, netejar la calor i refredar la sang. Les persones amb nivells alts de transaminases haurien de menjar-ne més, la qual cosa no només pot complementar els nutrients que necessita el cos, sinó que també pot ajudar a la recuperació. 2. Col: la col és rica en vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, també conté carotè i vitamina E. És eficaç per a les úlceres gàstriques i duodenals i el dolor quan s'utilitza crua. Les persones amb alts nivells de transaminases poden menjar col regularment, cosa que ajuda a nodrir el fetge. 3. Bolets: Els bolets contenen polisacàrids, vitamines, proteïnes, greixos i sals inorgàniques. Els experiments han demostrat que els seus polisacàrids tenen efectes immunoreguladors i antitumorals, i aquells amb alts nivells de transaminases haurien de menjar-ne regularment. 4. Fong: El fong conté greixos, proteïnes i polisacàrids. Pot beneficiar l'estómac i nodrir la sang, té un efecte nutritiu i és molt beneficiós per regular el fetge Les persones amb transaminases altes poden menjar-ne amb freqüència. |
<<: Què menjar per alleujar el mal de coll i el dolor en empassar saliva
>>: Quins són els punts d'acupuntura per tractar les articulacions del genoll?
Tothom sap que els estudiants de secundària d'...
Avui en dia, la gent sovint es queda despert fins...
Només garantint la higiene bucal podem garantir q...
L'acupuntura és un tresor de la medicina xine...
Introducció: Quan tingueu un refredat acompanyat ...
L'esofagoscòpia és un mètode per examinar l...
Els treballadors de coll blanc són més propensos ...
S'acosta l'estiu, i tothom sap que el més...
Què és Janssen-Fritsen? Janssen-Fritsen Gymnastics...
Hi ha un eslògan a la vida que tothom coneix i ha...
La faringitis és una malaltia relativament freqüe...
Les pluges monsòniques, que aporten alleujament d...
Les berrugues de les ungles són una malaltia comu...
Què és el lloc web de la comunitat de música Songz...
Les gallines velles tenen un bon efecte de reompl...