Hi ha moltes substàncies en el cos humà que estan relacionades amb la salut. Per exemple, la secreció de transaminases és produïda pel fetge, la vesícula biliar i altres parts. Per tant, les persones amb malalties del fetge i de la vesícula biliar sovint jutgen la gravetat de la seva condició en funció del valor de la secreció de transaminases. Vegem quin és el valor normal de les transaminases. Com regular-ho? Els valors normals de les transaminases solen ser de 0-40 U/L. A causa de les diferències en els mètodes de prova, instruments, etc., els valors de prova de cada laboratori poden ser diferents. Al voltant del 2,5% de les persones sanes tenen nivells de transaminases en sang lleugerament elevats, i els resultats poden ser diferents quan es fa la prova en diferents moments el mateix dia. Hi ha moltes raons per als nivells elevats de transaminases, com ara exercici intens, fatiga excessiva, menjar aliments grasos abans de l'examen, prendre determinats medicaments, etc., tot això pot provocar que el nivell de transaminases s'elevi temporalment lleugerament. En aquests casos, si descansa bé i es torna a revisar després d'un període de temps, el nivell de transaminases pot tornar a la normalitat. Tanmateix, si la transaminasa continua augmentant, s'ha de prendre seriosament. Pot ser causat per danys hepàtics. Podeu prendre pastilles que nodreixen el fetge per protegir el fetge i reduir els enzims. 1. Espinacs d'aigua: els espinacs d'aigua conté proteïnes, greixos, sals inorgàniques, niacina, carotè, etc., i tenen els efectes de la desintoxicació, netejar la calor i refredar la sang. Les persones amb nivells alts de transaminases haurien de menjar-ne més, la qual cosa no només pot complementar els nutrients que necessita el cos, sinó que també pot ajudar a la recuperació. 2. Col: la col és rica en vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, també conté carotè i vitamina E. És eficaç per a les úlceres gàstriques i duodenals i el dolor quan s'utilitza crua. Les persones amb alts nivells de transaminases poden menjar col regularment, cosa que ajuda a nodrir el fetge. 3. Bolets: Els bolets contenen polisacàrids, vitamines, proteïnes, greixos i sals inorgàniques. Els experiments han demostrat que els seus polisacàrids tenen efectes immunoreguladors i antitumorals, i aquells amb alts nivells de transaminases haurien de menjar-ne regularment. 4. Fong: El fong conté greixos, proteïnes i polisacàrids. Pot beneficiar l'estómac i nodrir la sang, té un efecte nutritiu i és molt beneficiós per regular el fetge Les persones amb transaminases altes poden menjar-ne amb freqüència. |
<<: Què menjar per alleujar el mal de coll i el dolor en empassar saliva
>>: Quins són els punts d'acupuntura per tractar les articulacions del genoll?
Què és el lloc web de l'Associació de Nacions ...
Una rampa corporal és un tipus d'espasme musc...
El mal alè també s'anomena halitosi, que es r...
Què és Video Weibo? Chill és un lloc de microblogg...
La mel és un aliment habitual en la nostra vida d...
La pericarditis reumàtica és un tipus de pericard...
De fet, el te de rosa és una beguda comuna a les ...
Què és el lloc web d'Oxfam? Oxfam és una organ...
Què és el lloc web alemany de Berliner Zeitung? El...
Les seqüeles de l'ictus inclouen paràlisi fac...
La rosa és una espècie de flor que moltes dones e...
A les llars actuals, sempre que s'instal·li g...
Les peres crues són fruites nutritives que poden ...
A la nostra vida diària, sovint ens fem mal a la ...
Què és exactament la fruita de pela groga de cor ...