Les paelles de ferro són una eina habitual per cuinar aliments a la nostra vida diària, però sabeu que si comenceu a cuinar directament amb una paella de ferro acabada de comprar, no només pot danyar el sabor original i els components nutricionals dels ingredients, sinó que també pot danyar la paella de ferro? Una paella de ferro acabada de comprar pot tenir olor, o pot haver-hi substàncies de color blanc grisenc a l'interior de la paella, etc., i una paella de ferro acabada de comprar sol ser trencadissa. Davant d'aquestes situacions, podeu utilitzar trucs com afegir oli a la paella de ferro nova i raspallar la paella amb una pel·lícula protectora abans d'utilitzar-la per evitar-les. Mètode 1 : Abans d'utilitzar una paella nova, escalfeu primer la paella, després aboqueu-hi una mica d'oli de cuina, repartiu-la uniformement, deixeu-la un dia, després netegeu-la i es pot utilitzar. La funció és eliminar l'estranya olor de la paella de ferro i assegurar-se que la paella de ferro no s'oxidi en el futur. Mètode 2 : Primer, compreu un tros gran de carn de porc grassa amb pell (qualsevol part servirà, però ha de ser greix), escalfeu la paella de ferro i després poseu el greix a la paella. Manteniu el foc baix i seguiu untant la paella amb greix. Fins que el greix es torna negre. A continuació, renta l'olla. Aquest mètode tradicional s'anomena "fora de l'olla". Mètode 3 : La pràctica tradicional xinesa abans d'utilitzar una paella de ferro nova és afegir sal a la paella, fregir la sal fins que es torni groc, després afegir aigua i oli a la paella i portar-la a ebullició. La funció principal d'això és eliminar l'estranya olor de la paella de ferro i fer que sigui menys probable que la paella de ferro s'oxidi en el futur. Mètode 4 : Per evitar l'oxidació a l'interior d'una olla nova, podeu utilitzar sorra groga o cendra de carbó, bola d'herba i aigua per eliminar la substància de color blanc grisenc de la superfície de l'olla, posar-la en oli de cuina i escalfar-la fins que l'oli fumi. Després d'apagar el foc, renteu-la. Mètode 5 : Si es tracta d'una paella antiadherent, podeu escalfar la paella fins que quedi vermella, després aboqueu-hi aigua bullint i deixeu-la bullir després d'uns 10 minuts i assecar-la, la podeu utilitzar. Mètode 6 : Una olla de ferro que s'ha comprat no es pot utilitzar si hi ha molt d'òxid. Primer podeu fer servir paper de vidre per eliminar l'òxid, raspallar-la dues vegades amb aigua neta, posar-la al foc per assecar-la i després netejar-la amb aigua calenta. Mètode 7 : També podeu remullar l'olla de ferro en aigua de rentat d'arròs durant diverses hores i després rentar-la amb aigua neta. L'òxid de l'olla de ferro s'eliminarà de manera més neta. Mètode 8 : Abans d'utilitzar una olla nova, aboqueu una quantitat adequada de vinagre a l'olla de ferro escalfada, fregueu-la amb un raspall dur mentre s'escalfa, aboqueu el vinagre brut i esbandiu-lo amb aigua neta per eliminar l'olor de l'olla nova. Mètode nou : Algunes olles noves tenen una olor desagradable d'òxid. Podeu posar les pells de moniato pelades a l'olla i bullir-les per eliminar l'olor d'òxid de l'olla de ferro. Avantatges de cuinar amb paelles de ferro : Podeu utilitzar menys oli quan es cuina en una paella de ferro. Després d'utilitzar una paella de ferro durant molt de temps, es formarà naturalment una capa d'oli a la superfície, que és bàsicament equivalent a l'efecte d'una paella antiadherent. No utilitzeu massa oli a l'hora de cuinar per evitar una ingesta excessiva d'oli de cuina. Per netejar la paella, no cal fer servir detergent, només cal fer servir aigua calenta i un raspall dur per netejar-la i deixar-la assecar completament. Les paelles de ferro tradicionals eviten els efectes potencials dels productes químics nocius a la superfície de les paelles antiadherents. El recobriment superficial de les paelles antiadherents acostuma a contenir tetrafluorur de carboni, una substància química que pot danyar el fetge, afectar el creixement i el desenvolupament, i fins i tot pot causar càncer. També hi ha estudis que demostren que aquesta substància química pot provocar que les dones entrin a la menopausa precoçment. Quan es cuina amb una paella antiadherent, el tetrafluorur de carboni es convertirà en gas i s'evaporarà a altes temperatures, i el cos humà l'inhalarà juntament amb els fums de la cocció. A més, quan una espàtula ratlla la superfície de la paella antiadherent, el tetrafluorur de carboni caurà al menjar i es menjarà directament a l'estómac. Les paelles de ferro tradicionals no tenen aquest recobriment químic, de manera que, naturalment, no hi ha aquest perill. Cuinar en una paella de ferro pot complementar el ferro. A temperatures altes, una petita quantitat de ferro a la paella de ferro s'infiltrarà als aliments, jugant així objectivament un paper en la suplementació de ferro. |
<<: L'oli d'oliva pot tractar el cabell?
>>: Quins són alguns consells per netejar la vostra campana extractora?
A mesura que el nivell de vida de les persones se...
L'èczema és una malaltia de la pell que gaire...
Els homes solen estar ocupats amb les seves carre...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia cerebro...
Què és el lloc web de Monsanto? Monsanto Company é...
Moltes persones sovint tenen problemes de restren...
Mal hàbit 1: els danys auditius per soroll labora...
Molts dels nostres amics tenen les dents desigual...
L'embòlia pulmonar s'ha de tractar ràpida...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Afers Exte...
Sumar els peus amb artemisa i gingebre no només p...
El Qi és el sistema regulador del cos que pot con...
Quan trobem que la nostra temperatura corporal és...
El blat de moro és el cultiu més comú al nord-est...
La tos és una malaltia molt freqüent a la vida, p...