Els ous són el tipus d'ou més habitual que mengem. Els ous es presenten en dos colors més comuns: ous amb closca blanca i ous amb closca vermella A molta gent no els agrada comprar ous amb closca vermella. De fet, això no és científicament cert El color de la closca de l'ou no pot determinar la qualitat de l'ou que hi ha a l'interior. Pel que fa als efectes nutricionals, el valor nutricional dels ous amb closca blanca i els ous amb closca vermella és el mateix, només que el color de la closca de l'ou és diferent. La diferència entre els ous amb closca blanca i els ous amb closca vermella Els ous són aliments que la gent menja sovint a la seva vida, i el valor nutricional dels ous és extremadament elevat. No obstant això, de la mateixa manera que no hi ha dues fulles idèntiques al món. Els ous amb closca blanca són ous de cria lliure. De fet, el color de la closca d'ou prové de l'últim procés de la posta d'ous de la gallina. Per què el color de les closques dels ous és diferent. De fet, no hi ha cap diferència entre els ous amb closca blanca i els ous amb closca vermella. De fet, si ens fixem, els colors de les closques d'ou són diferents, a més, la majoria dels ous que veiem habitualment al mercat són els que anomenem ous amb closca vermella. El color de la closca d'ou està relacionat principalment amb el pollastre ponedor, i està determinat per una substància anomenada "porfirina de closca d'ou".Si comparem deliberadament el valor nutricional dels ous amb closca blanca i els ous amb closca vermella , en realitat hi ha algunes petites diferències. Pel que fa a les calories, els ous amb closca marró són una mica més alts que els ous amb closca blanca perquè tenen un contingut de greix una mica més alt. Pel que fa a proteïnes, tant els ous amb closca marró com els ous amb closca blanca són al voltant del 12%, però la diferència d'hidrats de carboni entre els ous amb closca marró i els ous amb closca blanca no és evident. El contingut de vitamina A dels ous amb closca blanca és més alt que el dels ous amb closca vermella, però el contingut de vitamina E dels ous amb closca vermella és més gran que el dels ous amb closca blanca. Tanmateix, com més fosc sigui el color de la closca de l'ou, més gruixuda serà la closca de l'ou i més forta serà la closca de l'ou, la qual cosa significa que l'ou serà més resistent al trencament i serà més còmode de transportar i emmagatzemar. |
<<: Quines són les causes del mal d'esquena?
>>: L'eficàcia i la funció dels cacauets de pell vermella
Les malalties de la gola i la bronquitis són mala...
Moltes persones coneixen les ulleres fotocròmique...
Crec que moltes persones han sentit parlar de la ...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa al R...
Avui en dia, moltes persones es troben amb el pro...
El bicarbonat de sodi té molts usos. Per exemple,...
La funció gastrointestinal dels nadons és relativ...
En realitat, l'aparició d'esperons ossis ...
Banc Intercontinental Espanyol_Què és Bankinter? B...
Crec que tothom està familiaritzat amb la crema d...
En la nostra vida diària, el cabell és molt impor...
Hi ha molts tipus de bacteris, i els bacteris pod...
Molts nadons tenen una resistència feble, de mane...
La matèria primera de l'antocianina d'agu...
La gana és un desig normal de les persones, perqu...