Les nous són un aliment comú a la vida real. Les nous són riques en nutrients, minerals, greixos, proteïnes, etc. El consum regular té molts beneficis per al cos humà i el cervell, però és molt difícil pelar les nous fresques, que poden afectar fàcilment la seva comoditat de consum , la pell de la nou serà més fàcil d'eliminar. (1) Peeling a la farmàcia : Després de collir els fruits, es poden posar en remull 200 ~ 300 vegades d'ethephon diluït durant 30 segons i després amuntegar-los en un lloc fresc o a l'interior amb un gruix de 50 ~ 60 cm i mantenir la temperatura al voltant dels 30 °C posat al sol. (2) Enrotllar i pelar : Després de collir els fruits, s'han de transportar a temps a un lloc fresc a l'exterior o a l'interior i no s'han d'exposar al sol. Després s'han d'amuntegar en piles d'uns 50 cm de gruix. Si s'afegeix una capa de cobertura transpirable a la pila de fruites, es pot augmentar la temperatura dins de la pila, afavorint la maduració de la fruita i accelerant el procés de pelat. El temps general de compostatge és de 3-5 dies Quan la pela de la fruita verda està separada de la closca o es trenca en més d'un 60%, es pot colpejar amb un pal de fusta per treure-la. Durant el procés de fermentació, presteu atenció als canvis de les nous No deixeu que la pell verda es torni negra o podrida, la qual cosa reduirà la qualitat de les nous i perdrà el seu valor comercial. (3) Peeling mecànic : El peeling mecànic estalvia mà d'obra i temps, té una alta eficiència i té un aspecte net. El procés de pelat i neteja no requereix maduració, additius ni blanqueig. La màquina de pelar nous té una taxa neta de peladura verda del 88% i una taxa de dany mecànic de només 1%. Pot pelar uns 1.200 quilograms de nous per hora. Valor nutricional de les nous Les nous són riques en nutrients, incloses proteïnes, greixos, minerals i vitamines. El greix també és ric en àcid linoleic i àcid linolènic, i el seu efecte nutritiu cerebral no és comparable amb molts altres fruits secs. Les nous també tenen l'efecte de reduir el colesterol i es poden utilitzar com a tònic per a pacients amb hipertensió i arteriosclerosi. Beneficis de menjar nous Menja nous per nodrir el cervell Podeu afegir grans de nou i sucre de roca per fer "fang de noguera", i amagar-lo en un pot de porcellana cada cop, i barrejar-lo amb aigua bullint, una capa de líquid blanc flotarà a la tassa, que és rica i deliciosa. Bellesa Si mengeu "farinetes de noguera" fetes amb grans de nou mòlts en pols durant molt de temps, pot nodrir la pell i fer-la blanca i tendra. És especialment adequat per a persones grans amb pell envellida per menjar-la regularment. Les nous també poden combatre l'envelliment La vitamina E continguda en els grans de nou pot protegir les cèl·lules del dany oxidatiu dels radicals lliures. És una substància anti-envelliment reconeguda per la comunitat mèdica. |
<<: Com fer front a les picades de meduses?
>>: Com s'han d'examinar els adenomes colorectals?
Què és el lloc web de Tourism Australia? Aquest ll...
Tothom està familiaritzat amb els llagostes. Aban...
Moltes dones estan preocupades pel problema dels ...
La malaltia gàstrica es refereix principalment a ...
Què és la Universitat d'Arcàdia? Fundada el 18...
Quan la cintura es refredi, hi haurà dolor muscul...
Les calderes solen tenir incrustacions després d&...
Què és Rexel? Rexel, el distribuïdor d'electro...
Com prevenir la malaltia d'Alzheimer Hem de t...
Si estàs ansiós i la situació és greu, espero que...
Tothom coneix les lents de contacte, que es conei...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tennessee...
Les càpsules toves d'oli de Brucea javanica s...
Recentment, un noi de 24 anys de Chongqing va ana...
El desgast del genoll també s'anomena desgast...