La majoria de la intoxicació alimentària bacteriana és causada per menjar aliments contaminats per bacteris Després de menjar, un gran nombre de bacteris entren al cos humà i causen intoxicació alimentària. Els aliments que generalment causen intoxicació alimentària bacteriana inclouen aliments d'origen vegetal i aliments d'origen animal, com ara restes, productes de soja, peix, carn, lactis i ous. Per tant, hem de prestar més atenció als aliments que poden causar intoxicacions alimentàries bacterianes i desenvolupar bons hàbits de vida. Aleshores, a més d'aquests, a què més hem de prestar atenció? El primer és evitar la contaminació , és a dir, evitar que els aliments cuinats siguin contaminats per diversos bacteris patògens. Eviteu el contacte entre aliments crus i cuinats, renteu-vos les mans amb freqüència, desinfecteu-vos les mans quan entreu en contacte amb aliments que mengeu directament, mantingueu netes les zones de processament d'aliments i eviteu el contacte entre insectes, rosegadors i altres animals i aliments. El segon és controlar la temperatura, és a dir, controlar la temperatura adequada per garantir que els microorganismes dels aliments es maten o s'impedeix el creixement i la reproducció de microorganismes. Si escalfeu aliments, la temperatura central hauria d'arribar als 70 graus centígrads. Quan emmagatzemeu els aliments cuinats, mantingueu-los calents a temps per mantenir la temperatura per sobre dels 60 graus centígrads, o refrigereu-los a temps per mantenir la temperatura per sota dels 10 graus centígrads. El tercer és controlar el temps, és a dir, escurçar al màxim el temps d'emmagatzematge dels aliments per no donar l'oportunitat als microorganismes de créixer i multiplicar-se. Els aliments cuinats s'han de consumir tan aviat com sigui possible; La quarta és la neteja i desinfecció, que és la principal mesura per evitar la contaminació dels aliments. Tots els articles que entren en contacte amb els aliments s'han de netejar a fons, i tots els articles que entren en contacte amb els aliments que es mengen directament s'han de desinfectar a més de netejar-los. Algunes verdures i fruites que es mengen crues també s'han de rentar i desinfectar. En cinquè, controleu el volum de processament. La quantitat d'aliment processat ha de ser coherent amb les condicions de processament. Quan la quantitat d'aliments processats supera la capacitat del lloc i l'equip de processament, és difícil processar-los segons els requisits d'higiene, cosa que pot provocar fàcilment contaminació alimentària i intoxicació alimentària. |
<<: Quant de temps triga en Silge a tractar l'hipertiroïdisme?
>>: Quins són els mètodes de memòria del cervell dret?
L'obstrucció dels vasos sanguinis al cos humà...
Tothom ha de prestar atenció a les precaucions a ...
La deficiència de Yin no només es produeix en els...
Moltes persones sovint pateixen dolor abdominal s...
Les fulles de nespres no només tenen un efecte an...
La caspa és una cosa molt molesta, després de tot...
La medicina xinesa diagnostica malalties a través...
Parlant de la grip aviària, crec que molts dels n...
Cadascú té uns valors diferents a la vida. Moltes...
L'anàlisi d'orina és una prova que sovint...
Fa una calor abrasadora i ha arribat l'estiu ...
El te té una llarga història i hi ha molts tipus ...
El dolor per sota de l'omòplat esquerra és un...
Les varius a la cuixa també són una manifestació ...
La menstruació és el que sovint anomenem període ...