Tremella fresca és verinosa?

Tremella fresca és verinosa?

Tremella és un aliment que mengem sovint El valor de Tremella és relativament elevat, sobretot el seu efecte en la prevenció i la lluita contra el càncer és molt bo. La forma més habitual és fer sopa de Tremella per beure, ja que és una mena de fong. Si és de Tremella acabat de collir, s'ha de processar, perquè aquest tipus de Tremella fresca conté substàncies fotosensibles semblants a la porfirina. Si es menja en aquest moment, pot provocar algunes reaccions al·lèrgiques a la pell i fins i tot provocar algunes malalties respiratòries.

Tremella fresca és verinosa?

Tothom sap que Tremella fuciformis té un alt valor nutricional, per tant, cada cop és més popular entre el públic. Tanmateix, quan la gent compra Tremella fuciformis, sovint escull l'anomenada "Tremella fuciformis fresca". De fet, el "fong blanc fresc" que circula al mercat ha estat tot processat, no és tòxic i es pot cuinar i menjar directament. De fet, la Tremella fuciformis fresca real és diferent de la Tremella fuciformis normal.

De fet, Tremella fuciformis fresca real, és a dir, Tremella fuciformis que acaba de ser recollida i no processada, conté substàncies fotosensibles semblants a la porfirina. Després de menjar Tremella fuciformis fresca, les substàncies fotosensibles semblants a la porfirina es distribuiran a les cèl·lules epidèrmiques humanes a través de la circulació sanguínia. L'exposició al sol en aquesta època pot provocar dermatitis solar, causant enrogiment de la pell, inflor, picor i dolor, i l'aparició de pàpules i butllofes de color vermell brillant. Les substàncies fotosensibles a la porfirina també s'absorbeixen fàcilment per la mucosa de la gola, donant lloc a símptomes com edema de gola, molèsties generals, secreció nasal, llàgrimes, fatiga i dificultat per respirar. La manera correcta de menjar-lo és assecar-lo. La porfirina que hi conté es destruirà i desapareixerà, i els símptomes anteriors no es produiran després de menjar-la.

Els Tremella fuciformis frescos que es venen al mercat són tots processats i no tòxics Per tant, mentre entenguem aquest concepte, no tindrem por de menjar Tremella fuciformis fresca. El fong blanc fresc que veiem normalment no és tòxic, així que el podem comprar i menjar amb confiança. És molt beneficiós per a la nostra salut.

Com menjar Tremella fresca?

1. Tremella mesclada en fred. Ingredients : fong blanc fresc, coriandre, salsa de soja fresca, essència de pollastre, oli de sèsam. Mètode: 1. Remullar el fong blanc en aigua fins que quedi suau, treure els grumolls durs i després rentar-lo. 2. Poseu aigua a ebullició en una olla, afegiu-hi Tremella fuciformis, deixeu-ho coure dos minuts després de bullir i deixeu-ho coure 5 minuts. A continuació, traieu-lo, escorreu l'aigua i poseu-lo en un bol, finalment afegiu-hi la salsa de soja fresca i l'essència de pollastre i barregeu-ho bé. 3. Rentar i tallar el coriandre, posar-lo al bol anterior, afegir-hi oli de sèsam i barrejar bé. Aquest plat és deliciós, vine a provar-lo.

2. Sopa de tremella i llavors de lotus. Ingredients : quantitats apropiades de fongs blancs frescos, llavors de lotus, dàtils, baies de llop i sucre de roca. Mètode: 1. Remulleu el fong blanc en aigua neta, trieu els grumolls groguencs a la part inferior i, a continuació, talleu-los a trossos per a un ús posterior. En general, n'hi ha prou amb tres o quatre flors. 2. Les llavors de lotus han de ser sense nucli perquè no siguin amargues. En pots posar tantes com vulguis. 3. Poseu prou aigua a l'olla de sopa alhora per deixar espai per a l'evaporació No afegiu aigua durant el procés de cocció. 4. Posa el fong blanc, el sucre de roca (uns 3 taels), els dàtils i les baies de llop en aigua freda, enceneu el foc, escalfeu-ho i bulliu-ho. Assegureu-vos de remenar l'olla constantment per evitar que la gelatina del fong blanc s'enganxi a l'olla. 5. Les llavors de lotus són fàcils de madurar, així que afegiu-les més tard. 6. Després de bullir l'aigua, continueu cuinant fins que la Tremella es gelatini i la sopa quedi espessa.

<<:  Quines són les característiques de la teràpia d'An?

>>:  Quins aliments poden eliminar la inflor del fetge?

Recomanar articles

Efectes secundaris i eficàcia de la llet en pols d'aminoàcids

L'aparició de la llet en pols ha portat bones...

Els perills de l'avortament

L'avortament és una cirurgia molt habitual. H...

Mesures de tractament i infermeria per a l'oclusió de la vena de la retina

Moltes persones no entenen què és l'oclusió d...

Com rentar les taques d'oli de motor?

Crec que molts amics que treballen a les gasoline...

Quines són les fonts de contaminació de l'aire?

A la vida moderna, les persones s'enfronten a...

Quins són els efectes de la sopa de cap de peix Chuanxiong i Baizhi

La sopa de cap de peix de Chuan Gong Baizhi és en...

Què passa amb LinkedIn? Revisions de LinkedIn i informació del lloc web

Què és LinkedIn? LinkedIn (nom xinès: LinkedIn) és...

Quina és la millor manera de tractar la meningitis?

La meningitis es produeix sovint en nens i person...

Què tal Yokohama Bank? Revisions del banc de Yokohama i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Yokohama Bank? El Bank of Y...

Proveu all adobat amb mel per nodrir el fetge a la primavera

Els coreans sovint mengen all amb altres aliments...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

Moltes mestresses de casa tenen aquest problema: ...

Quins són els beneficis del col·lagen?

El col·lagen és una substància amb una activitat ...