Si el Tremella fuciformis només s'agafa, té certa toxicitat. Si s'utilitza aquest Tremella fuciformis, pot causar fàcilment problemes gastrointestinals i fins i tot símptomes al·lèrgics. Per a la gent normal, el Tremella fuciformis que solem comprar són tots processats, de manera que no hi ha cap problema en utilitzar-lo, i no produirà efectes secundaris tòxics. tor. Eviteu remull durant massa temps per evitar efectes secundaris tòxics. Tremella fresca és verinosa? Tothom sap que Tremella fuciformis té un alt valor nutricional, per tant, cada cop és més popular entre el públic. Tanmateix, quan la gent compra Tremella fuciformis, sovint escull l'anomenada "Tremella fuciformis fresca". De fet, el "fong blanc fresc" que circula al mercat ha estat tot processat, no és tòxic i es pot cuinar i menjar directament. De fet, la Tremella fuciformis fresca real és diferent de la Tremella fuciformis normal. De fet, Tremella fuciformis fresca real, és a dir, Tremella fuciformis que acaba de ser recollida i no processada, conté substàncies fotosensibles semblants a la porfirina. Després de menjar Tremella fuciformis fresca, les substàncies fotosensibles semblants a la porfirina es distribuiran a les cèl·lules epidèrmiques humanes a través de la circulació sanguínia. L'exposició al sol en aquesta època pot provocar dermatitis solar, causant enrogiment de la pell, inflor, picor i dolor, i l'aparició de pàpules i butllofes de color vermell brillant. Les substàncies fotosensibles a la porfirina també s'absorbeixen fàcilment per la mucosa de la gola, donant lloc a símptomes com edema de gola, molèsties generals, secreció nasal, llàgrimes, fatiga i dificultat per respirar. La manera correcta de menjar-lo és assecar-lo. La porfirina que hi conté es destruirà i desapareixerà, i els símptomes anteriors no es produiran després de menjar-la. Els Tremella fuciformis frescos que es venen al mercat són tots processats i no tòxics Per tant, mentre entenguem aquest concepte, no tindrem por de menjar Tremella fuciformis fresca. El fong blanc fresc que veiem normalment no és tòxic, així que el podem comprar i menjar amb confiança. És molt beneficiós per a la nostra salut. Com menjar Tremella fresca? 1. Tremella mesclada en fred. Ingredients: fong blanc fresc, coriandre, salsa de soja fresca, essència de pollastre, oli de sèsam. Mètode: 1. Remullar el fong blanc en aigua fins que quedi suau, treure els grumolls durs i després rentar-lo. 2. Poseu aigua a ebullició en una olla, afegiu-hi Tremella fuciformis, deixeu-ho coure dos minuts després de bullir i deixeu-ho coure 5 minuts. A continuació, traieu-lo, escorreu l'aigua i poseu-lo en un bol, finalment afegiu-hi la salsa de soja fresca i l'essència de pollastre i barregeu-ho bé. 3. Rentar i tallar el coriandre, posar-lo al bol anterior, afegir-hi oli de sèsam i barrejar bé. Aquest plat és deliciós, vine a provar-lo. 2. Sopa de tremella i llavors de lotus.
Ingredients: quantitats adequades de fongs blancs frescos, llavors de lotus, dàtils, baies de llop i sucre de roca. Mètode: 1. Remulleu el fong blanc en aigua neta, trieu els grumolls groguencs a la part inferior i, a continuació, talleu-los a trossos per a un ús posterior. En general, n'hi ha prou amb tres o quatre flors. 2. Les llavors de lotus han de ser sense nucli perquè no siguin amargues. En pots posar tantes com vulguis. 3. Poseu prou aigua a l'olla de sopa alhora per deixar espai per a l'evaporació No afegiu aigua durant el procés de cocció. 4. Posa el fong blanc, el sucre de roca (uns 3 taels), els dàtils i les baies de llop en aigua freda, enceneu el foc, escalfeu-ho i bulliu-ho. Assegureu-vos de remenar l'olla constantment per evitar que la gelatina del fong blanc s'enganxi a l'olla. 5. Les llavors de lotus són fàcils de madurar, així que afegiu-les més tard. 6. Després de bullir l'aigua, continueu cuinant fins que la Tremella es gelatini i la sopa quedi espessa. |
<<: És millor fer primer la moxibustió o la ventosa primer?
La colecistitis és una malaltia mèdica relativame...
HP positiu en realitat es refereix a la infecció ...
Què és el lloc web dels European Transnational Mus...
Què és Alexander McQueen? ALEXANDER MCQUEEN és una...
La radiació de l'ordinador posa seriosament e...
Tots sabem que els lavabos generalment són de cer...
Les úlceres als llavis es poden dividir en l'...
Es pot dir que la mel i la fruita de la passió só...
La tos seca sense esputo és un fenomen molt habit...
Què és Bucciarini? Braccialini és una famosa marca...
A l'estiu calorós, a tothom li agrada anar a ...
Què és la Universitat d'Utrecht? La Universita...
De vegades tenim mal de cap quan ens trobem amb p...
Per a moltes noves mares, totes volen donar el pi...
De vegades trobarem taques grogues a la roba, esp...