Els forns de microones són un component indispensable a les cuines actuals, i no només s'utilitzen per escalfar restes, sinó que també es poden utilitzar per fer una varietat d'altres delicatessen, com ara pastissos, de fet, els forns de microones també es poden utilitzar per cuinar arròs. De fet, això és només un malentès sobre els forns de microones. La radiació que produeix és radiació electromagnètica, que no té efectes cancerígens sobre el cos humà i, de fet, és molt convenient d'utilitzar. El més important és que la cocció al microones té certs avantatges, com ara: 1. Cuinar arròs al microones pot retenir nutrients. Des d'una perspectiva econòmica, consumeix menys electricitat que una arrossera elèctrica i té més valor nutritiu que l'arròs cuinat en una arrossera elèctrica perquè els forns de microones cuinen l'arròs des de dins cap a fora, conservant el valor nutricional de l'arròs, mentre que una arrossera elèctrica fa el contrari. No existeix l'arròs poc cuit quan es cuina en un forn de microones. Si hi ha més aigua, la pots batre uns minuts més, i si hi ha menys aigua, passa el contrari. 2. Cuinar arròs al microones pot estalviar DINERS i almenys un 20% d'electricitat. Vaig veure un número de Life Tips i això és el que van dir després de fer un experiment. Com que l'arròs triga molt de temps, tot i que el microones té una gran potència, només triga 10 minuts. Consells de salut: Després d'escalfar els aliments en un forn de microones, no es produeixen substàncies nocives i no queden substàncies radioactives. Tanmateix, després d'escalfar els aliments, provocarà una pèrdua més o menys de nutrients com les vitamines. En comparació amb els mètodes de calefacció generals (com ara bullir i cuinar al vapor), la taxa de pèrdua de vitamina C en la calefacció del forn de microones és inferior a la dels mètodes de calefacció generals. Especialment en comparació amb els mètodes de cocció que requereixen molt de temps (com ara guisar), l'escalfament en un forn de microones farà que els aliments perdin humitat, fent-los sentir més secs. Per tant, el millor és menjar aliments escalfats al microones mentre estigui calent. Això significa que podeu utilitzar el forn de microones per cuinar arròs amb confiança, no només us pot ajudar a escurçar el temps de cocció, sinó que tampoc afectarà els ingredients. Si realment us preocupa la seva radiació, podeu mantenir-ne una distància de 20 cm quan l'utilitzeu, perquè la radiació no us perjudiqui. |
<<: Què fer si tens un geperut
Si la femta no es pot descarregar a temps, provoc...
Quan els ulls estan sobrecarregats, pot causar do...
Tothom té pèl a les aixelles i moltes dones s'...
Com diu la dita: l'estiu calorós és un bon mo...
La dermatitis és un problema de la pell molt freq...
Crec que molts dels meus amics han tingut una exp...
Hi ha moltes coses a la vida que no són satisfact...
La uretritis no gonocòcica és sovint causada per ...
Hi ha moltes possibilitats d'aparèixer boira ...
Normalment, quan es realitza la cirurgia, es requ...
Quin és el lloc web del centre d'atenció al cl...
Quin és el lloc web de la Universitat de Central L...
El temps de boira afecta a cadascú de nosaltres, ...
Quan tallava els pebrots a casa, tot i que tenia ...
Què és ARC Resources? ARC Resources Ltd. és una co...