Cocció al microones

Cocció al microones

Els forns de microones són un component indispensable a les cuines actuals, i no només s'utilitzen per escalfar restes, sinó que també es poden utilitzar per fer una varietat d'altres delicatessen, com ara pastissos, de fet, els forns de microones també es poden utilitzar per cuinar arròs.

De fet, això és només un malentès sobre els forns de microones. La radiació que produeix és radiació electromagnètica, que no té efectes cancerígens sobre el cos humà i, de fet, és molt convenient d'utilitzar. El més important és que la cocció al microones té certs avantatges, com ara:

1. Cuinar arròs al microones pot retenir nutrients. Des d'una perspectiva econòmica, consumeix menys electricitat que una arrossera elèctrica i té més valor nutritiu que l'arròs cuinat en una arrossera elèctrica perquè els forns de microones cuinen l'arròs des de dins cap a fora, conservant el valor nutricional de l'arròs, mentre que una arrossera elèctrica fa el contrari. No existeix l'arròs poc cuit quan es cuina en un forn de microones. Si hi ha més aigua, la pots batre uns minuts més, i si hi ha menys aigua, passa el contrari.

2. Cuinar arròs al microones pot estalviar DINERS i almenys un 20% d'electricitat. Vaig veure un número de Life Tips i això és el que van dir després de fer un experiment. Com que l'arròs triga molt de temps, tot i que el microones té una gran potència, només triga 10 minuts.

Consells de salut:

Després d'escalfar els aliments en un forn de microones, no es produeixen substàncies nocives i no queden substàncies radioactives. Tanmateix, després d'escalfar els aliments, provocarà una pèrdua més o menys de nutrients com les vitamines.

En comparació amb els mètodes de calefacció generals (com ara bullir i cuinar al vapor), la taxa de pèrdua de vitamina C en la calefacció del forn de microones és inferior a la dels mètodes de calefacció generals. Especialment en comparació amb els mètodes de cocció que requereixen molt de temps (com ara guisar), l'escalfament en un forn de microones farà que els aliments perdin humitat, fent-los sentir més secs. Per tant, el millor és menjar aliments escalfats al microones mentre estigui calent.

Això significa que podeu utilitzar el forn de microones per cuinar arròs amb confiança, no només us pot ajudar a escurçar el temps de cocció, sinó que tampoc afectarà els ingredients. Si realment us preocupa la seva radiació, podeu mantenir-ne una distància de 20 cm quan l'utilitzeu, perquè la radiació no us perjudiqui.

<<:  Què fer si tens un geperut

>>:  Per què sempre et pedes?

Recomanar articles

Com eliminar la femta a la vida diària

Si la femta no es pot descarregar a temps, provoc...

Què causa molèsties oculars?

Quan els ulls estan sobrecarregats, pot causar do...

La somnolència a l'estiu és un signe de malaltia

Com diu la dita: l'estiu calorós és un bon mo...

Com tractar la dermatitis subaguda

La dermatitis és un problema de la pell molt freq...

Quin és el mètode correcte de massatge ocular?

Crec que molts dels meus amics han tingut una exp...

Quins són els mètodes d'autoajuda per a la fallada de l'ascensor

Hi ha moltes coses a la vida que no són satisfact...

Quina és la causa de la uretritis no gonocòccica

La uretritis no gonocòcica és sovint causada per ...

Hi ha una diferència entre smog i boira, realment ho saps?

Hi ha moltes possibilitats d'aparèixer boira ...

Com reparar les cicatrius de puntada?

Normalment, quan es realitza la cirurgia, es requ...

Es poden obrir finestres per ventilar els dies de boira?

El temps de boira afecta a cadascú de nosaltres, ...

Què fer si les mans es posen picants en tallar pebrots? Molt pràctic!

Quan tallava els pebrots a casa, tot i que tenia ...