Què s'ha de fer si les costelles tenen una olor estranya i fan una mica de mala olor. De fet, les costelles tenen una olor estranya, la qual cosa significa que la carn s'ha deteriorat. Tanmateix, si l'olor és molt suau i la carn només es fa malbé lleugerament, l'olor es pot eliminar. A continuació s'introdueixen mètodes per eliminar l'olor de les costelles de recanvi, així com diversos mètodes per conservar les costelles de recanvi. 1. Mètode 1 per tractar l'olor de les costelles de recanvi 1. Esbandiu les costelles i talleu-les a trossos de la mida d'un palmell. 2. Remullar i esbandir de nou El temps total de remull ha de ser superior a tres hores Afegiu una mica de vinagre a l'aigua de remull i repetiu-ho. 3. Després d'esbandir, blanqueu les costelles (bulliu-les amb aigua neta) i llenceu l'aigua de blanqueig. 4. No es recomana estofar o cuinar al vapor aquestes costelles. Es poden sofregir o fregir. Afegiu-hi més condiments. 2. Mètode 2 per tractar l'olor de les costelles de recanvi 1. Aboqueu una mica de vinagre o sal, deixeu-ho en remull durant uns 10 minuts, després renteu-lo amb aigua neta; 2. Remullar-lo en aigua per rentar l'arròs durant uns 10 minuts, després esbandir-lo amb l'aigua per rentar l'arròs i, finalment, esbandir-lo amb aigua neta. 3. Utilitzeu vi blanc o vi negre per condimentar el plat i utilitzeu més ceba, gingebre i salsa a l'hora de cuinar, i només centrar-se en el sabor Haha, molts restaurants enganyen els seus clients d'aquesta manera. 3. Com mantenir fresques les costelles de recanvi
1. Emboliqueu la carn fresca amb un drap humit i remullat en vinagre per mantenir-la fresca durant unes 24 hores. 2. Poseu la carn fresca a l'olla a pressió, coeu-la al vapor fins que surti vapor per l'orifici de ventilació, després tanqueu la vàlvula reductora de pressió i retireu-la del foc. 3. Posar la mostassa en un plat petit i posar-la juntament amb la carn fresca. Es pot guardar de 4 a 5 dies. 4. Talleu la carn fresca a trossos d'uns 500 grams i poseu-les en un bol net. Bulliu la salsa de soja en una olla per esterilitzar-la, després poseu-la en un recipient després que es refredi. La salsa de soja hauria de ser suficient per cobrir la carn de porc. 4. Com triar les costelles de recanvi
1. Observa l'aspecte de les costelles. L'aspecte de les costelles fresques és de color vermell brillant, preferiblement rosa, ni massa vermell ni massa blanc. 2. Olorar les costelles. L'olor ha de ser la de porc fresc, amb una olor lleugerament a peix. Si hi ha alguna altra olor estranya o dolenta, no la compreu, ja que és probable que sigui de mala qualitat. 3. Premeu les costelles. Premeu les costelles amb els dits, la carn de les costelles tornarà ràpidament a la seva forma original, la qualitat de la carn és deficient. Si les costelles són enganxoses, no són fresques. La carn se sent ferma quan es toca amb la mà. 4. Les costelles de recanvi es divideixen en costelles planes i costelles rodones, que depèn de si els ossos de les costelles són rodons o plans. Si hi ha una olor estranya o la carn no és fresca, no és adequat comprar-la. |
<<: 7 Beneficis i efectes secundaris del resveratrol
>>: El dany i els avantatges dels mobles nanmu
Les cataractes i les opacitats vítries són malalt...
Moltes persones són propenses a l'acne i les ...
Per a moltes persones, volen que la seva glàndula...
Què és la revista LE Nouvel Economiste? La revista...
La gent sempre tindrà problemes d'un tipus o ...
L'atròfia cerebral es produeix sovint en algu...
Per al públic en general, no sap què és el mal de...
Què és el portal Wp.pL? Wp.pL és un lloc web de po...
Què és ST.JOHN? ST. JOHN és una marca de moda nord...
Les dones faran qualsevol cosa per buscar la bell...
Després de la cirurgia, moltes persones estan dèb...
La hiperlipidèmia és una malaltia comuna de la ri...
Què és el lloc web de Yomiuri Shimbun? El Yomiuri ...
Amb la millora del nivell de vida, la gent no és ...
Parlant d'aniversaris, crec que tothom s'...