Puc menjar tripes de vedella remullats en peròxid d'hidrogen?

Puc menjar tripes de vedella remullats en peròxid d'hidrogen?

El peròxid d'hidrogen té un cert efecte bactericida He vist informes als mitjans de comunicació que els tripes de vedella sucats amb peròxid d'hidrogen encara són comestibles? A través de la investigació, es va trobar que el peròxid d'hidrogen és una ajuda legal per al processament d'aliments. Després de la reacció, el peròxid d'hidrogen produirà aigua i oxigen, per la qual cosa no té efectes secundaris tòxics.

Encara es pot menjar la tripa de vedella amarada amb peròxid d'hidrogen i àlcali?

La tripa de vedella és l'estómac de la vaca. Una vaca té quatre estómacs, i la tripa és l'omasum de la vaca, també conegut com doble omasum, tripa i tripa. No obstant això, hi ha una pel·lícula negra a la superfície de l'estómac de la vaca, que sembla lleig i s'esvaeix molt fàcilment.

La tripa de vedella que mengem sovint es presenta en diferents colors, com ara negre, groc i blanc. Els grocs solen remullar-se amb sosa càustica, mentre que els blancs es remullen amb peròxid d'hidrogen. El negre només necessita una neteja senzilla i també és segur.

El piroàlcali es pot utilitzar normalment en aliments

El piròlit és el nom comú de l'hidròxid de sodi, que és altament soluble en aigua i allibera una gran quantitat de calor quan es dissol. Si entres en contacte directe amb altes concentracions de piròlit, és extremadament corrosiu i sens dubte et farà mal a les mans. Tanmateix, no li tingueu por només perquè és altament corrosiu. Ser altament corrosiu no vol dir necessàriament que sigui perjudicial per als humans, ni és una raó per la qual no es pot utilitzar en la producció d'aliments.

La premissa de la forta corrosivitat del piroàlcali és que el piroàlcali s'utilitza en els aliments i, finalment, els aliments amb una alcalinitat massa alta són simplement impossibles d'empassar, de manera que, per molt que s'afegeixi, s'ha d'afegir àcid al final per tornar-lo a ser gairebé neutre. En aquest moment, el piròlit ha estat bàsicament neutralitzat per l'àcid i convertit en sal, de manera que ja no serà "corrosiu". Actualment, països d'arreu del món permeten que el piròlit s'utilitzi "segons sigui necessari" en diversos processos de processament d'aliments. El nostre país també permet l'ús d'àlcali, i no hi ha cap límit per al seu ús.

El peròxid d'hidrogen és una ajuda legal per al processament d'aliments

El peròxid d'hidrogen, conegut científicament com a peròxid d'hidrogen, pot destruir el protoplasma dels microorganismes, aconseguint així el propòsit de matar els microorganismes i desinfectar i esterilitzar. Molta gent està preocupada pel peròxid d'hidrogen, en gran part perquè la seva identitat es va confondre i es va ometre en estàndards anteriors, i durant molt de temps s'ha acusat erròniament als mitjans de comunicació. No obstant això, en la nova versió de la norma d'additius alimentaris emesa el 2014, va obtenir l'estatus legal d'"auxiliar de processament" i es pot utilitzar en una varietat d'aliments sense cap restricció sobre la seva quantitat de residus. De fet, després de completar el procés d'esterilització, el peròxid d'hidrogen es descompon en oxigen i aigua, no produeix residus tòxics, no cal esbandir-se amb aigua i no contamina el medi ambient. És un producte químic ecològic reconegut.

Les avaluacions de diversos països també coincideixen que el peròxid d'hidrogen de qualitat alimentària és molt segur en la producció d'aliments. El Comitè Conjunt d'Experts en Additius Alimentaris (JECFA), format conjuntament per l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització per l'Agricultura i l'Alimentació, creu que la catalasa de les cèl·lules intestinals del cos humà pot descompondre ràpidament el peròxid d'hidrogen i ingerir una petita quantitat de peròxid d'hidrogen no suposarà un risc d'enverinament. La Food and Drug Administration (FDA) dels Estats Units ha reconegut el peròxid d'hidrogen de qualitat alimentària com una substància generalment segura (GRAS) i es pot utilitzar àmpliament com a additiu alimentari directe o indirecte. L'Agència Internacional per a la Recerca del Càncer (IARC) va avaluar el peròxid d'hidrogen i va concloure que no hi ha proves suficients per demostrar que sigui cancerígen per als humans.

<<:  Què fer si les al·lèrgies a la pell causen petites butllofes

>>:  Quins són els tabús de remullar els peus amb aigua de pebre

Recomanar articles

Les persones amb pressió arterial alta poden córrer?

A mesura que els hàbits alimentaris de les person...

Quins són els usos màgics dels fesols per fer llet de soja?

Després de fer la llet de soja a casa, quedaran e...

Què tal Sempre Energy? Revisions de Sempre Energy i informació del lloc web

Què és Sempre Energy? CenterPoint Energy és una co...

Diversos usos del bicarbonat de sodi

Hi ha moltes coses al mercat de les quals tothom ...

Què passa amb el FC2? Revisió de FC2 i informació del lloc web

Què és FC2? FC2 (エフシーツー) és una empresa de serveis...

Com puc rentar la tinta de la roba?

Quan arribin la tardor i l'hivern, la gent po...

Què passa amb News Corp? Revisions de News Corp i informació del lloc web

Què és News Corporation? News Corporation és l'...

Com tractar eficaçment la candidiasi?

La clau de la candidiasi és Candida albicans, que...

Què tal el Houston Dynamo? Ressenyes de Houston Dynamo i informació del lloc web

Què és el lloc web de Houston Dynamo? El Houston D...

Les persones amb àcid estomacal poden beure iogurt?

Moltes persones es pregunten si poden beure iogur...

Com tractar la costocondritis 5 tractaments efectius

La costocondritis és una inflamació crònica que e...

Com tractar el vessament pleural

Per tractar l'efusió pleural, molts pacients ...

Per a què serveix la llet caducada?

Segons el pensament normal, pensem que els alimen...