Puc menjar tripes de vedella remullats en peròxid d'hidrogen?

Puc menjar tripes de vedella remullats en peròxid d'hidrogen?

El peròxid d'hidrogen té un cert efecte bactericida He vist informes als mitjans de comunicació que els tripes de vedella sucats amb peròxid d'hidrogen encara són comestibles? A través de la investigació, es va trobar que el peròxid d'hidrogen és una ajuda legal per al processament d'aliments. Després de la reacció, el peròxid d'hidrogen produirà aigua i oxigen, per la qual cosa no té efectes secundaris tòxics.

Encara es pot menjar la tripa de vedella amarada amb peròxid d'hidrogen i àlcali?

La tripa de vedella és l'estómac de la vaca. Una vaca té quatre estómacs, i la tripa és l'omasum de la vaca, també conegut com doble omasum, tripa i tripa. No obstant això, hi ha una pel·lícula negra a la superfície de l'estómac de la vaca, que sembla lleig i s'esvaeix molt fàcilment.

La tripa de vedella que mengem sovint es presenta en diferents colors, com ara negre, groc i blanc. Els grocs solen remullar-se amb sosa càustica, mentre que els blancs es remullen amb peròxid d'hidrogen. El negre només necessita una neteja senzilla i també és segur.

El piroàlcali es pot utilitzar normalment en aliments

El piròlit és el nom comú de l'hidròxid de sodi, que és altament soluble en aigua i allibera una gran quantitat de calor quan es dissol. Si entres en contacte directe amb altes concentracions de piròlit, és extremadament corrosiu i sens dubte et farà mal a les mans. Tanmateix, no li tingueu por només perquè és altament corrosiu. Ser altament corrosiu no vol dir necessàriament que sigui perjudicial per als humans, ni és una raó per la qual no es pot utilitzar en la producció d'aliments.

La premissa de la forta corrosivitat del piroàlcali és que el piroàlcali s'utilitza en els aliments i, finalment, els aliments amb una alcalinitat massa alta són simplement impossibles d'empassar, de manera que, per molt que s'afegeixi, s'ha d'afegir àcid al final per tornar-lo a ser gairebé neutre. En aquest moment, el piròlit ha estat bàsicament neutralitzat per l'àcid i convertit en sal, de manera que ja no serà "corrosiu". Actualment, països d'arreu del món permeten que el piròlit s'utilitzi "segons sigui necessari" en diversos processos de processament d'aliments. El nostre país també permet l'ús d'àlcali, i no hi ha cap límit per al seu ús.

El peròxid d'hidrogen és una ajuda legal per al processament d'aliments

El peròxid d'hidrogen, conegut científicament com a peròxid d'hidrogen, pot destruir el protoplasma dels microorganismes, aconseguint així el propòsit de matar els microorganismes i desinfectar i esterilitzar. Molta gent està preocupada pel peròxid d'hidrogen, en gran part perquè la seva identitat es va confondre i es va ometre en estàndards anteriors, i durant molt de temps s'ha acusat erròniament als mitjans de comunicació. No obstant això, en la nova versió de la norma d'additius alimentaris emesa el 2014, va obtenir l'estatus legal d'"auxiliar de processament" i es pot utilitzar en una varietat d'aliments sense cap restricció sobre la seva quantitat de residus. De fet, després de completar el procés d'esterilització, el peròxid d'hidrogen es descompon en oxigen i aigua, no produeix residus tòxics, no cal esbandir-se amb aigua i no contamina el medi ambient. És un producte químic ecològic reconegut.

Les avaluacions de diversos països també coincideixen que el peròxid d'hidrogen de qualitat alimentària és molt segur en la producció d'aliments. El Comitè Conjunt d'Experts en Additius Alimentaris (JECFA), format conjuntament per l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització per l'Agricultura i l'Alimentació, creu que la catalasa de les cèl·lules intestinals del cos humà pot descompondre ràpidament el peròxid d'hidrogen i ingerir una petita quantitat de peròxid d'hidrogen no suposarà un risc d'enverinament. La Food and Drug Administration (FDA) dels Estats Units ha reconegut el peròxid d'hidrogen de qualitat alimentària com una substància generalment segura (GRAS) i es pot utilitzar àmpliament com a additiu alimentari directe o indirecte. L'Agència Internacional per a la Recerca del Càncer (IARC) va avaluar el peròxid d'hidrogen i va concloure que no hi ha proves suficients per demostrar que sigui cancerígen per als humans.

<<:  Què fer si les al·lèrgies a la pell causen petites butllofes

>>:  Quins són els tabús de remullar els peus amb aigua de pebre

Recomanar articles

Quin és l'ús i la dosi de l'oli essencial de rosa?

Qui sap que avui en dia estem cada cop més ocupat...

Com rentar fruites i verdures?

Avui dia, moltes fruites i verdures són ruixades ...

Diagnòstic i prevenció de la queilitis angular de contacte

La queilitis angular és una malaltia que es prese...

7 secrets que els restaurants es resisteixen a revelar

Els plats d'autor són més cars Els plats d...

Quins són els valors nutricionals del bròquil

El valor nutricional del bròquil és relativament ...

La taxa d'èxit de la cirurgia del quist aracnoide, trieu la cirurgia científica

El quist aracnoideo és una lesió congènita benign...

Què he de fer si les meves dents estan inflades i doloroses?

Les dents inflades i doloroses són molt doloroses...

Coneixeu aquests símptomes de nou peus que podrien indicar una malaltia greu?

Els peus són una part important del nostre cos i ...

Es poden curar les berrugues genitals?

Amb l'obertura de la nostra societat, els hàb...

El carboni és perjudicial per al cos?

El carboni és una cosa amb la qual entrem en cont...

És efectiu copejar els canells per a la desintoxicació?

Amb la millora contínua dels nivells de vida en l...

És cert que fer squat pot aprimar-te les cames?

Una cosa que més preocupa a moltes noies i nois g...