Com eliminar l'olor a peix del verat estofat

Com eliminar l'olor a peix del verat estofat

El verat és un peix marí comú amb un alt valor nutricional i té un sabor molt deliciós. No obstant això, com que el verat té una forta olor a peix, cal fer una bona feina per eliminar l'olor a peix abans de cuinar-lo, i en segon lloc, afegir uns condiments per eliminar l'olor de peix, per exemple, el vi, el coure, etc olor de peix.

1. Netejar

En primer lloc, a l'hora de sacrificar el verat, cal netejar-lo amb cura. El millor és remullar el verat una estona per rentar bé la sang.

2. Afegir vi

Cuinar vi, vi blanc, cervesa, Huadiao i altres aliments alcohòlics poden eliminar l'olor de peix.

3. Afegiu gingebre

El gingebre es pot tallar i afegir al verat espanyol. Si a algú no li agrada el gust del gingebre, podeu cuinar el peix amb aigua de gingebre remullada amb gingebre picat.

Com eliminar l'olor a peix del verat espanyol

4. Pebre

Tant el pebre blanc com el pebre negre tenen un cert efecte per eliminar les olors de peix.

Com eliminar l'olor a peix del verat espanyol

5. Afegiu cebes

Les escalunyes, les cebes o les cebes funcionaran.

Com eliminar l'olor a peix del verat espanyol

6. Calefacció a alta temperatura

El millor és fregir-lo primer amb oli i després sofregir-lo.

Com guisar el verat espanyol

【Ingredients principals】Dos verat espanyol

【Ingredients】Cebolleta, gingebre, all, pebrot sec, coriandre

【condimentar】

1. Sal, pebre blanc, vi de cuina, midó sec (per a peix adobat)

2. Salsa de soja haitiana sense additius, salsa de soja fosca haitiana, vinagre, sucre, MSG

pràctica

1. Traieu els òrgans interns del verat, netegeu-lo i talleu-lo a trossos grans.

2. Afegiu sal, vi de cocció, pebre blanc, cebolleta en trossos i gingebre i deixeu-ho marinar durant 15-20 minuts per eliminar l'olor de peix.

3. Després de marinar el verat, s'alliberarà una mica d'aigua, colar l'aigua de la conca i barrejar-hi una quantitat adequada de midó sec perquè la superfície del peix quedi coberta amb una fina capa de midó sec. (Aquest pas us permet utilitzar molt poc oli per fregir peixos bonics sense trencar la pell)

4. Aboqueu una mica més d'oli a la paella del que és habitual per cuinar i escalfeu-la! ! (Nota: ha d'estar calent. La temperatura alta solidificarà ràpidament la pell del peix, cosa que dificultarà fregir-ne la pell. Quina ha de ser la temperatura de l'oli? L'emissió de fum verd és l'estàndard. Avui en dia, l'oli de cuina refinat produeix molt poc fum fins i tot després d'haver estat escalfat, de manera que l'emissió de fum verd fa que la temperatura ja sigui molt alta.) Posar la paella amb una superfície seca d'estrella daurada. (Aquest pas també es pot canviar per "fregir", que és més fàcil d'operar i menys probable que s'enganxi a la paella. L'inconvenient és que consumeix més oli)

5. Col·loqueu en un plat els trossos de peix que s'han fregit per banda i banda. No s'utilitza gaire oli, però l'efecte de fregir és força bonic!

6. Utilitzeu l'oli restant de fregir el peix, afegiu-hi ceba, gingebre, all i trossos de bitxo sec (també podeu afegir uns quants grans de pebre de Sichuan, que també són bons per potenciar el sabor), i sofregiu-ho a foc lent fins que estigui fragant.

7. Afegiu 2 cullerades de salsa de soja haitiana sense additius.

8. Aboqueu la salsa de soja a l'oli calent de la paella mentre encara estigui calent. L'oli calent farà que el gust sigui més fragant.

9. Afegiu dos bols d'aigua bullint.

10. Afegiu-hi una cullerada de sal, una cullerada de pebre blanc en pols i una culleradeta de sucre blanc.

11. Afegiu una mica de salsa de soja negra haitiana per donar color.

12. Porteu la sopa a ebullició i aboqueu-hi els trossos de peix fregit.

13. Portar a ebullició a foc fort, tapar l'olla i coure a foc lent durant 10-15 minuts.

14. Obriu la tapa, afegiu-hi una mica de vinagre, deixeu-ho coure a foc fort fins que la salsa espessi (també podeu fer servir midó d'aigua per espessir-la), afegiu-hi una mica de MSG, barregeu-ho bé, afegiu-hi un grapat de coriandre i apagueu el foc! No és bonic el color! El gust també és suau, fresc i deliciós! !

<<:  Com utilitzar la loció d'àcid bòric?

>>:  Com utilitzar la loció de permanganat de potassi?

Recomanar articles

Quina és la importància de les proves d'anticossos de Toxoplasma?

La prova d'anticossos de Toxoplasma és en rea...

Quins són els símptomes de l'ascite hepàtica?

L'ascites és un símptoma relativament comú, q...

Com curar un refredat

La gent creix menjant cereals i cereals, per la q...

Les dents que sobresurten necessiten correcció?

Els problemes dentals no només fan que les person...

Què passa amb Goodreads? Ressenyes de Goodreads i informació del lloc

Què és Goodreads? Goodreads és un lloc de xarxes s...

Què significa anticossos bàsics de l'hepatitis B?

Molts amics no entenen l'anticòs del nucli de...

És millor rentar-se els cabells al matí o a la nit?

Moltes persones tenen el costum de dutxar-se i re...

Quins són els remeis populars per a la micció freqüent?

La micció freqüent i la urgència són símptomes re...

Com emmagatzemar Cordyceps sinensis?

Tots sabem que Cordyceps sinensis és un aliment m...

Precaucions per a la vacuna de l'hepatitis A viva atenuada

Parlant de vacunes, hi ha molts tipus de vacunes ...

Què és l'embòlia de l'artèria mesentèrica?

L'embòlia de l'artèria mesentèrica encara...

Com recuperar-se d'un esquinç al canell?

El canell és una part relativament fràgil del cos...

Es pot escalfar un bany de peus?

Els banys de peus són una cosa que tothom està ut...