La cuina de Benbang significa cuina de Xangai, que és una facció important de la cultura alimentària de Jiangnan Wu Yue. Benbang significa "local" en dialecte de Xangai. La seva característica principal és que manté el seu sabor original, suau i deliciós. Els mètodes de cocció habituals són l'estofat i l'estofat. Té un gust lleuger i és estimat per molta gent. Té un sabor a Jiangnan molt fort. característica En els primers temps, la cuina de Xangai utilitzava principalment peix, gambes i verdures locals, i era coneguda per cuinar, cuinar al vapor, coure a foc lent, fregir, adobar i sofregir. En el període posterior, la cuina de Xangai té un color i un sabor rics, perquè la marinada penetra a la part interna del plat, fent-lo especialment saborós, però també és lleuger, elegant, fresc i bonic. Entre les especialitats locals, les d'oli ric i salsa vermella inclouen l'anguila de riu rostida, la panxa de la mà de Buda, el cranc pelut amb oli i salsa, la pasta d'anguila fregida, les gambes de riu fregides, les gambes d'aigua a l'estofat, el peix a l'estofat i el pollastre de castanya a l'estofat, els lleugers i elegants són el pollastre en escabetx, l'escabetx a l'estiu; cavitat, edamame en vinagre i tija d'arròs salvatge en escabetx, mentre que la bossa de pastor i els brots de bambú de primavera, les gambes de cristall, la tortuga de sucre de roca i les rodanxes de pollastre de lotus són coneguts per la seva frescor i lleugeresa, el plat de tres trossejades es fa amb pernil, pit de pollastre i les seves habilitats; Hi ha aperitius tradicionals de Xangai, com ara Xangai Xiaolongbao, i molts xefs famosos de Xangai han combinat postres occidentals per crear una varietat d'aperitius amb sabors dissenyats amb enginy. Gambeta sofregida Presentació del plat : plats famosos de Jiangsu, Xangai i altres llocs. S'elabora pelant les gambes fresques de riu, cobrint-les amb arrebossat i després sofregint-les. El plat acabat té un color llis, la carn és llisa, cruixent i tendra, el gust és fresc i lleuger, i no hi ha oli, suc ni midó al plat després de menjar, que és un plat únic. Ingredients alimentaris: 600 grams de gambes, 20 grams de ceba verda, 2 grams cadascun de gingebre i pebre, 6 grams de sal, 5 grams de vi, mitja clara d'ou, 10 grams de midó, 1 gram de MSG i oli de sèsam i 50 grams d'oli. [4] Mètode de cocció : 1. Rentar les gambes amb aigua salada, després esbandir amb aigua neta i escórrer; 2. Escorreu les gambes fins que no quedi humitat, afegiu-hi sal, vi, pebre, clara d'ou i midó i deixeu-ho marinar durant 10 minuts. També talleu la ceba verda a rodanxes i el gingebre per utilitzar-lo posteriorment; 3. Quan l'oli estigui escalfat, afegiu-hi les gambes tan bon punt canviïn de color. Afegiu-hi una altra capa d'oli a la paella, afegiu-hi els trossos de cebolleta, les rodanxes de gingebre i les gambes, afegiu-hi ràpidament la sal, el MSG i el pebre. |
<<: Mètodes complets de rehabilitació del genoll
>>: Mètodes específics de tractament amb plasma de la rinitis
Quina és la pàgina web de Credit Agricole CIB? La ...
La urticària al·lèrgica és una manifestació de la...
Ara, amb la popularització dels productes electrò...
Què és el lloc web de Swiss International Air Line...
Els problemes amb les dents poden causar moltes m...
El tinnitus pot ocórrer sovint a persones que est...
Què és el lloc web "EllE"? "ELLE&qu...
Quin és el lloc web del Partit de la Justícia Popu...
El mal d'esquena crònic pot estar estretament...
L'elaboració del te oolong és molt particular...
Els canvis en la femta estan directament relacion...
Què és Norwegian Air Shuttle? Norwegian Air Shuttl...
Sofregir la carn és una feina tècnica Algunes per...
1. La vedella és rica en creatina El contingut de...
A la societat moderna, per ser més belles, cada c...