7 raons per les quals els homes han de menjar vedella

7 raons per les quals els homes han de menjar vedella

1. La vedella és rica en creatina

El contingut de creatina a la carn de vedella és més gran que qualsevol altre aliment, cosa que el fa especialment eficaç per construir músculs i augmentar la força. En els primers segons d'entrenament, la creatina és la font de combustible muscular Pot reposar eficaçment l'adenosina trifosfat, cosa que us permet entrenar més temps. 2. La vedella conté vitamines

Com més gran sigui el requeriment de proteïnes, més vitamina B6 s'ha d'afegir a la dieta. La carn de vedella conté suficient vitamina B6, que us pot ajudar a millorar la vostra immunitat i afavorir el metabolisme i la síntesi de proteïnes, ajudant així al vostre cos a recuperar-se després d'un entrenament intens.

3. La vedella conté toxina botulínica

El contingut de toxina botulínica i creatina en pollastre i peix és molt baix, però el contingut en carn de vedella és molt alt. La toxina botulínica s'utilitza principalment per donar suport al metabolisme dels greixos i produir aminoàcids de cadena ramificada, un aminoàcid que té un paper important en el creixement muscular dels culturistes. 4. La vedella conté ferro
El ferro és un mineral essencial per a la producció de sang. En contrast amb el contingut lamentablement baix de ferro del pollastre, el peix i el gall dindi, la carn de vedella és rica en ferro. 5. La vedella conté alanina
El paper de l'alanina és produir sucre a partir de proteïnes de la dieta. Si la ingesta d'hidrats de carboni és insuficient, l'alanina pot subministrar l'energia que necessiten els músculs per pal·liar la deficiència, cosa que us permetrà continuar entrenant. El major benefici d'aquest aminoàcid és que pot alliberar els músculs de la càrrega del subministrament d'energia. 6. La vedella conté vitamina B12
La vitamina B12 és essencial per a la producció de glòbuls vermells, que transporten oxigen al teixit muscular. La vitamina B12 pot promoure el metabolisme dels aminoàcids de cadena ramificada, proporcionant així al cos l'energia necessària per a l'entrenament d'alta intensitat. 7. Diversificació del consum de carn de boví

Els pits de pollastre poden semblar desagradables si es mengen dia rere dia durant setmanes o fins i tot mesos. La carn de vedella és diferent. Les potes del darrere, els flancs, els lloms i els filets tenen diferents sabors i textures, i definitivament no són el mateix que l'avorrit pit de pollastre.
Hi ha set beneficis de menjar carn de vedella.

<<:  És cert que nou de cada deu xinesos són febles?

>>:  Cinc tipus d'aliments que mai s'han de menjar durant la nit

Recomanar articles

Les pròtesis dentals són realment perjudicials per al cos?

La instal·lació de la dentadura és el tractament ...

Com prendre papaia verda en pols per millorar la mida del pit

Molta gent sap que la papaia pot millorar els pit...

Què tal el grup Hempel? Ressenyes del grup Hempel i informació del lloc web

Quina és la pàgina web de Hempel Group? Hempel A/S...

Què tal 20 minuts? Ressenyes de 20 minuts i informació del lloc web

Quina és la web de 20 Minutes? 20 Minutes és el di...

Mantingueu-vos allunyats d'aquestes tres coses i mai no tindràs càncer de pulmó

En el terrible regne del càncer, el càncer de pul...

Com fer pollastre vegetarià i cogombre?

El pollastre vegetarià amb cogombre és un plat ca...

Què he de fer si tinc inflor sovint?

Segons els experts, hi ha moltes causes que provo...

Està bé portar lents de contacte?

Avui dia la gent fa servir els telèfons mòbils i ...

Quins són els usos de les fulles de morera

Crec que tothom està molt familiaritzat amb les f...

Què he de fer si em pessiga un cranc i em sagna?

Tot i que els crancs són criatures molt deliciose...

Quina diferència hi ha entre el fred de l'estómac i la calor de l'estómac?

Com jutjar si el vostre dolor d'estómac és ca...

Què tal Jim Carrey? Comentaris de Jim Carrey i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Jim Carrey? Jim Carrey, el ...

El principi de la descalcificació de vinagre blanc

De fet, a les nostres vides, alguns recipients d&...