Menjar escamarlans i beure vi negre?

Menjar escamarlans i beure vi negre?

A l'estiu, a la gent els agrada menjar escamarlans, però si només mengen escamarlans, sempre els agrada maridar-lo amb algunes begudes, cada cop més gent els agrada maridar el vi negre amb el cranc de riu, que a moltes persones els preocupa que si es mengen junts, pot haver-hi un problema d'incompatibilitat i, de fet, els dos ingredients no són més pots consumir proteïnes i aminoàcids rics.

Podeu beure vi negre quan mengeu escamarlans. La varietat i el contingut de nutrients de la llagosta no són menors que els de la carn de bestiar i d'au, i els components nutricionals de diverses gambes són gairebé els mateixos. Tot tipus de gambes són riques en proteïnes i baixes en greixos, amb un contingut de proteïnes que representa entre el 16% i el 20% del total i el contingut de greix és inferior al 0,2%. A més, el greix que conté es compon principalment d'àcids grassos insaturats, que són fàcils d'absorbir pel cos humà. El contingut d'oligoelements com ara zinc, iode i seleni a la carn de gambes és superior al d'altres aliments. Al mateix temps, les seves fibres musculars són tendres i fàcils de digerir i absorbir. La llagosta no només té carn blanca, tendra i deliciosa, és alta en proteïnes, baixa en greixos i rica en nutrients, sinó que també té valor medicinal, pot reduir la flegma i alleujar la tos i afavorir la curació muscular de les ferides després de la cirurgia.

Els antioxidants que conté el vi negre poden ajudar a millorar el metabolisme de l'organisme i ajudar de manera eficaç a la pell a evitar problemes com la pigmentació, el to apagat de la pell, la flacciditat de la pell, les arrugues, etc. A més, el vi negre també pot ajudar a exfoliar i blanquejar la pell de manera eficaç. El resveratrol del vi negre té l'efecte de prevenir el càncer i la diabetis, a més de promoure la salut del cor.

El vi negre i els escamarlans es poden menjar junts.

El cranc de riu en si és molt deliciós i té una dolçor natural gairebé impossible de barrejar amb el vi negre. El millor maridatge per al plat seria el vi blanc amb un gust lleugerament dolç, perquè la dolçor del vi neutralitza el picant, i l'acidesa del vi pot millorar la frescor del cranc de riu. El xampany refrescant i el vi escumós haurien de ser una bona combinació.

Molta gent no sap que els vins dolços són en realitat la combinació perfecta amb els sabors picants. Aquesta és l'opinió unànime dels professionals de l'hotel. El millor és que els homes demanin vi picant, que està molt bé si es combina amb cansalada sofregida, cranc picant, carn de porc dues vegades cuita, cuina picant de Sichuan, etc. Això és una cosa que cap altra cervesa del món pot aconseguir. Això és tot, és genial, a més, els vins negres de sabor fort, com el negre de Bordeus fort i el negre italià fort, són adequats per maridar amb carn de vedella, carn de vedella, carn a l'estofat, carn sofregida, carn guisada, caça, teppanyaki o barbacoa, etc.

Molta gent té la impressió que els escamarlans creixen en llocs molt bruts. Però els agricultors professionals van revelar que els escamarlans no els agraden els llocs bruts i és difícil que creixin en aquests llocs. Molts escamarlans creixen en grans llacs, com el llac Qiandao, que és ric en escamarlans. La majoria de les maneres de cuinar els escamarlans són picants, i es mengen amb cervesa o begudes per eliminar-ne el picant.

A més, s'afegeix molt d'oli en cuinar els escamarlans. El vi també pot eliminar la greix i ajudar l'estómac a digerir i absorbir. La propera vegada que vagis a menjar escamarlans, pots substituir la cervesa per vi Menjar llamàntol i beure vi al mateix temps és sens dubte una experiència diferent.

<<:  Quins són els perills de l'aigua en gel?

>>:  És realment útil el dispositiu per blanquejar les dents?

Recomanar articles

Quina és la millor manera de tractar la malaltia de Sjogren?

La síndrome de Sjogren és un tipus d'autoimmu...

Quins són els perills de portar roba ajustada?

Pel bé de la bellesa, algunes dones porten roba a...

Quin tipus d'humidificador és millor?

En les èpoques més seques, la nostra gola es pot ...

Dieta alta en lípids en sang, aquests aliments són essencials

Els lípids en sang elevats són una malaltia comun...

Què tal Richemont? Ressenyes de Richemont i informació del lloc web

Què és el lloc web del grup Richemont? Richemont G...

Quina és la causa de la mossegada profunda de les dents?

Les dents són òrgans importants del cos humà, no ...

Què tal Tamakawado? Ressenyes de Yuchuantang i informació del lloc web

Què és el lloc web de Yuchuantang? GYOKUSENDO Co.,...

El moc de la ceba pot alleujar la congestió nasal. Aquí teniu 5 consells

Tot torna a la vida a la primavera, i també és el...

Peu d'atleta calent

Tothom està familiaritzat amb el peu d'atleta...