L'anèmia és una malaltia molt freqüent en la vida diària, no només causa un gran dany al cos de les persones, sinó que també provoca una sèrie de malalties. Els pacients amb anèmia han de prendre aliments medicinals que nodreixen la sang, com ara fongs negres i te de dàtil vermell, sopa de carn de cabra, fetge de porc, etc. 1. Introducció a l'anèmia L'anèmia és un símptoma comú de la majoria de malalties, per això és molt important eliminar-ne la causa. Abans de diagnosticar la causa de la malaltia, el millor és no prendre cap medicament, com ara vitamines com la vitamina B12, l'àcid fòlic i els suplements de ferro. Per exemple, si l'anèmia és causada per una gastritis, seria una pèrdua de temps centrar-se només en el tractament de l'anèmia sense tractar el càncer que causa l'anèmia. 2. Dieta per tractar l'anèmia Les persones amb anèmia haurien de menjar aliments medicinals que alimenten la sang. Podeu utilitzar 15 grams de Codonopsis pilosula i 15 dàtils vermells, decotar-los en una sopa i beure-ho com a te també podeu utilitzar 60 grams de maltosa i 20 dàtils vermells, afegir la quantitat adequada d'aigua i cuinar-los també podeu menjar 20 grams de Polygonum multiflorum, 20 grams d'arròs vermell japonès, 20 grams; quantitat adequada de sucre moreno per fer farinetes de fades, que té l'efecte de nodrir la sang, les persones amb anèmia severa poden prendre pastilles de sulfat ferrosos, etc. Per descomptat, les amigues també són molt propenses als símptomes d'anèmia a curt termini durant la menstruació. La nostra recepta secreta és el fong negre i el fong de dàtils vermells. Per a la sopa, talleu 400 grams de carn de cabra a trossos, afegiu-hi 25 grams cadascun d'astragal, codonopsis i angelica, poseu-los en una cassola, afegiu-hi 1000 ml d'aigua, deixeu-ho coure a foc lent i, quan la carn de cabra estigui tendra, afegiu-hi 25 grams de gingebre i una quantitat adequada de sal i beveu-la sovint, beveu-la sovint i beveu-la sovint. Aquesta recepta és més adequada per a pacients amb anèmia per deficiència de melsa i ronyó. 100-150 grams de fetge de porc (o altres fetges d'animals), 100 grams d'arròs polit. Primer renteu i piqueu el fetge de porc, poseu-lo a l'olla juntament amb l'arròs glutinós, afegiu-hi 1000 grams d'aigua i les quantitats adequades de ceba, gingebre, oli i sal primer, feu bullir a foc lent, després feu-ho a foc lent i feu-ho a foc lent. Prendre 1 dosi al dia, dividida en diverses vegades. Aquesta recepta té els efectes de nodrir la sang, tonificar el fetge i millorar la vista. És adequada per a símptomes com la deficiència de sang i la clorosi, l'anèmia, l'hepatitis crònica, la ceguesa nocturna i el glaucoma. |
<<: Com perdre pes en pacients amb anèmia ferropènica
>>: Quin és l'efecte de la mel de colza Le Acacia
Podem tenir lunars a les palmes per motius congèn...
Les dones aplicaran una màscara facial abans d...
Els tumors cerebrals, també coneguts com a tumors...
Quin és el lloc web de Kunting_Christofle? Christo...
El córrer al matí és una forma d'exercici pop...
La malaltia renal generalment es refereix a una f...
Si hi ha excrements residuals al cos humà, hauríe...
És molt important parar atenció a la higiene buca...
Hi ha factors genètics, mentals i d'estil de ...
La solució salina normal també s'anomena solu...
Passejar després d'un àpat no hauria de ser e...
La fibrosi hepàtica és una malaltia hepàtica que ...
Tant si tens en compte la imatge externa com per ...
Correr és un esport comú entre les persones, no n...
Quan un nen té una pneumònia o un refredat, és fà...