L'anèmia és una malaltia molt freqüent en la vida diària, no només causa un gran dany al cos de les persones, sinó que també provoca una sèrie de malalties. Els pacients amb anèmia han de prendre aliments medicinals que nodreixen la sang, com ara fongs negres i te de dàtil vermell, sopa de carn de cabra, fetge de porc, etc. 1. Introducció a l'anèmia L'anèmia és un símptoma comú de la majoria de malalties, per això és molt important eliminar-ne la causa. Abans de diagnosticar la causa de la malaltia, el millor és no prendre cap medicament, com ara vitamines com la vitamina B12, l'àcid fòlic i els suplements de ferro. Per exemple, si l'anèmia és causada per una gastritis, seria una pèrdua de temps centrar-se només en el tractament de l'anèmia sense tractar el càncer que causa l'anèmia. 2. Dieta per tractar l'anèmia Les persones amb anèmia haurien de menjar aliments medicinals que alimenten la sang. Podeu utilitzar 15 grams de Codonopsis pilosula i 15 dàtils vermells, decotar-los en una sopa i beure-ho com a te també podeu utilitzar 60 grams de maltosa i 20 dàtils vermells, afegir la quantitat adequada d'aigua i cuinar-los també podeu menjar 20 grams de Polygonum multiflorum, 20 grams d'arròs vermell japonès, 20 grams; quantitat adequada de sucre moreno per fer farinetes de fades, que té l'efecte de nodrir la sang, les persones amb anèmia severa poden prendre pastilles de sulfat ferrosos, etc. Per descomptat, les amigues també són molt propenses als símptomes d'anèmia a curt termini durant la menstruació. La nostra recepta secreta és el fong negre i el fong de dàtils vermells. Per a la sopa, talleu 400 grams de carn de cabra a trossos, afegiu-hi 25 grams cadascun d'astragal, codonopsis i angelica, poseu-los en una cassola, afegiu-hi 1000 ml d'aigua, deixeu-ho coure a foc lent i, quan la carn de cabra estigui tendra, afegiu-hi 25 grams de gingebre i una quantitat adequada de sal i beveu-la sovint, beveu-la sovint i beveu-la sovint. Aquesta recepta és més adequada per a pacients amb anèmia per deficiència de melsa i ronyó. 100-150 grams de fetge de porc (o altres fetges d'animals), 100 grams d'arròs polit. Primer renteu i piqueu el fetge de porc, poseu-lo a l'olla juntament amb l'arròs glutinós, afegiu-hi 1000 grams d'aigua i les quantitats adequades de ceba, gingebre, oli i sal primer, feu bullir a foc lent, després feu-ho a foc lent i feu-ho a foc lent. Prendre 1 dosi al dia, dividida en diverses vegades. Aquesta recepta té els efectes de nodrir la sang, tonificar el fetge i millorar la vista. És adequada per a símptomes com la deficiència de sang i la clorosi, l'anèmia, l'hepatitis crònica, la ceguesa nocturna i el glaucoma. |
<<: Com perdre pes en pacients amb anèmia ferropènica
>>: Quin és l'efecte de la mel de colza Le Acacia
Les berrugues planes són una malaltia de la pell ...
En general, si apareixen butllofes als peus i piq...
En general, en la vida d'avui, moltes dones u...
Les pedres poden aparèixer al cos de qualsevol pe...
Per diferents motius, apareixen algunes ferides a...
Què és ZIOZIA? ZIOZIA és una marca de roba masculi...
Què és la xarxa de receptes de Shiquan? Allrecipes...
Què és Le Bon Marché? Le Bon Marché és considerat ...
El llit és una plataforma per dormir, i els que e...
Quina és la pàgina web de l'Associació Argenti...
Crec que tothom ha fet molt d'esforç i esforç...
Què és FINNBRIT? FINNBRIT és un famós lloc web fin...
Molts amics poden haver experimentat picor d'...
Per a algunes persones que pateixen problemes d...
En el passat, quan sentia que els meus ulls estav...