L'efecte nutritiu del niu d'ocells és molt bo, sobretot per a les dones, té l'efecte d'embellir i millorar la immunitat. Quan es menja el niu d'ocells, cal remullar-lo. Sabem que el temps de remull és sovint relativament llarg, cosa que és molest per al consum diari, per tant, es pot treure més a la nevera convenient per menjar. Sobre el remull del niu d'ocell 1. Us puc respondre a tots amb certesa. Definitivament hi ha requisits per ser particular. El millor és utilitzar aigua pura per remullar. Com que els nutrients dels nius d'ocells naturals són molt valuosos, si utilitzeu aigua normal de l'aixeta o aigua mineral per remullar-lo, els ingredients de l'aigua, com ara el clor i els elements minerals, afectaran el contingut nutricional dels nius naturals d'ocells i també afectaran el gust del niu d'ocell estofat. 2. El niu d'ocell de Xiyan generalment es pot remullar completament en aigua pura durant 3-4 hores. Si no esteu segur de si el niu de l'ocell està completament xopat després d'un període de temps determinat, podeu pessigar el niu de l'ocell remullat amb les mans. Després que el niu de l'ocell estigui completament remullat, no cal escollir el pèl ni eliminar les impureses, excepte les cantonades de l'ocell (les cantonades de l'ocell són la part de base més gruixuda quan l'ocell construeix el niu), perquè la qualitat del niu de cada ocell està garantida i podeu començar a guisar-lo després que estigui completament remullat. 3. Aboqueu el niu de l'ocell remullat en una olla o cassola de salut, afegiu-hi aigua purificada fins que l'aigua només cobreixi el niu de l'ocell. A continuació, cuini a foc lent directament en aigua durant uns 40 minuts. El temps de cocció no ha de ser massa llarg per evitar que el niu de l'ocell es fongui a l'aigua. 4. Afegiu diferents ingredients auxiliars al niu d'ocell guisat segons les preferències personals, com ara fruites, dàtils vermells i baies de llop. Com emmagatzemar el niu d'ocell després del remull 1. Hi ha massa niu d’ocell remullat alhora i no puc acabar-lo. Escorreu el niu d'ocell remullat i poseu-lo en un recipient hermètica. El recipient ha d'estar net i lliure de taques d'oli L'interior i l'exterior s'han de mantenir nets i sense oli per evitar que el niu de l'ocell es faci malbé. Instruccions detallades sobre remull, conservació i guisat del niu d'ocell 2. Per a aquells que consumeixen niu d'ocell amb regularitat durant molt de temps, podeu guisar la quantitat durant una setmana i segellar-lo per conservar-lo mitjançant el mètode anterior. La premissa és que no afegiu cap ingredients auxiliars al niu d'ocell estofat, perquè el niu d'ocell amb ingredients auxiliars afegits es deteriorarà fàcilment durant l'emmagatzematge. 3. Quan estigui llest per menjar, treu-lo i escalfeu-lo. |
<<: Com distingir l'autenticitat del niu d'ocell
>>: De què està fet el niu d'ocell?
Quina és la web del Club de Futbol Ajaccio? L'...
El cos humà és com una màquina Després d'util...
Els llavis morats són un problema amb el qual es ...
Les espatlles desiguals són força habituals a la ...
A les persones a qui li agraden els aliments dolç...
A la vida real, l'entumiment als peus és una ...
Hi ha molta gent que fuma, especialment els homes...
La majoria de la gent té un peu d'atleta. Alg...
Tots sabem que l'atròfia cerebel·losa pot cau...
El soroll és una freqüència d'ones sonores. A...
De fet, les sabates noves són les més propensos a...
El peu d'atleta afecta a moltes persones, de ...
Les persones senten brunzits a les orelles però n...
Quin és el lloc web de la Universitat Kasetsart? L...
De fet, els adolescents també són molt propensos ...