L'extracte de malta és un antibiòtic natural. Té efectes antiinflamatoris i pot millorar la immunitat de l'organisme, perquè s'absorbeix fàcilment per l'estómac i els intestins, s'utilitza sovint per augmentar la viscositat i la dispersibilitat. De vegades s'utilitza per substituir el greix i pot millorar l'aspecte i l'estructura dels aliments. 1 S'utilitza per augmentar la viscositat, millorar la dispersibilitat i la solubilitat S'utilitza en la llet de soja, la farina de civada instantània i la llet maltada per espessir, absorbir l'olor, millorar el gust i allargar la vida útil. S'utilitza en te amb llet, cristalls de fruites, te instantani, te sòlid, llet sense lactis i cafè acompanyant per augmentar el gust suau, delicat i ric i reduir costos. En la llet de coco, la llet d'ametlla de cacauet i diverses begudes d'àcid làctic, millora el poder emulsionant, fent que el producte sigui estable i no sigui fàcil de precipitar. En diversos aliments en conserva o sopes, s'utilitza per espessir, millorar l'estructura, l'aspecte i el sabor. 2 S'utilitza com a suport i recobriment per a la conservació La solució aquosa d'extracte de malta no té gust i té un fort efecte adhesiu i lligant. Es pot utilitzar com a excel·lent suport per a diversos edulcorants, agents aromatitzants, farcits i pigments per assegurar el sabor pur de les substàncies transportades. L'extracte de malta amb un valor de DE més baix té propietats de formació de pel·lícula o d'extensió més fortes i es pot utilitzar per al recobriment de fruites per preservar la frescor. 3. S'utilitza en l'elaboració d'aliments funcionals L'extracte de malta és fàcilment absorbit pel cos humà i es pot utilitzar en llet en pols funcional per a atletes, pacients, nadons, etc., com ara llet en pols sense sacarosa i begudes esportives. Fa que el producte s'ampliï en volum, menys propens a l'aglomeració, de dissolució ràpida i fàcil de preparar, millorant així la relació de valors nutricionals. 4 S'utilitza per baixar el punt de congelació En gelats, paletes i paletes, pot canviar el punt de congelació del producte sense canviar el contingut de sòlids solubles del sistema, inhibir el creixement de cristalls de gel i fer que les partícules de gel s'expandeixin finament, tinguin una bona viscositat, una dolçor suau i un sabor refrescant amb un bon gust. 5 S'utilitza per reduir la dolçor del sistema L'addició d'extracte de malta als dolços pot reduir la dolçor del sistema, augmentar la duresa del dolç, evitar el poliment i la fusió, millorar el sabor del sistema i allargar la vida útil. Això també té un significat positiu en la prevenció de la càries dental, la hipertensió i la diabetis. 6. Substituïu el greix L'extracte de malta pot formar una estructura de gel i retenir la humitat, i sovint s'utilitza com a millorador de textura. Quan el valor DE és de 3-5, pot produir una textura i un gust semblants al greix, cosa que el converteix en un substitut del greix d'alta qualitat. Sovint s'utilitza com a substitut del greix en amanides, gelats, embotits, etc. També pot servir com a substitut de l'oli en olis en pols. 7 S'utilitza per millorar l'estructura i l'aspecte dels aliments En galetes o altres aliments convenients, pot fer que el producte no sigui enganxós i sense residus, i la seva forma i aspecte siguin clars, suaus i plens, reduint així els productes defectuosos i allargant la vida útil del producte. 8 S'utilitza per regular la constitució del cos humà. Té un bon efecte en la regulació de la constitució àcida del cos humà. 9. Persones aptes per a l'extracte de malta Aplicable a: 1. Persones amb poca immunitat i propenses a malalties. 2. Persones amb disfunció gastrointestinal, pèrdua de gana i fatiga física. 3. Les persones que porten vides estressants, estan sota massa pressió, són emocionalment inestables i s'enfaden fàcilment. 4. Persones amb neurastènia, insomni i pèrdua de memòria 5. Persones amb mal d'esquena, mal de cap, tinnitus, mans i peus freds i entumiment de les extremitats. 6. Persones obeses amb sobrenutrició i persones de mitjana edat i gent gran que no fan prou exercici. |
<<: Els efectes de la pols de jade
>>: Com menjar mongetes i els seus efectes
Quan es tracta del te de blat sarraí, és possible...
El públic en general no està relativament familia...
Moltes persones saben que les dents són molt impo...
Què és el lloc web de la Federació Mundial de Kara...
Quin és el lloc web de la Universitat de Chicheste...
Quin és el lloc web de l'Emmanuel College, Cam...
La medicina tradicional xinesa és molt popular pe...
El dolor per sota de les costelles dretes és un s...
Chlamydia i Mycoplasma són termes que sentireu so...
El terme "peu de Hong Kong" és familiar...
Què és Qiaobao.com? Usqiaobao.com és un lloc web d...
Aixequeu la barbeta quan us sagna el nas, les per...
Tot i que moltes persones coneixen els tovallons ...
Quin és el lloc web de American Broadcasting Corpo...
La vida de les persones és molt ocupada avui en d...