Les faves també s'anomenen mongetes Hu, mongetes de Buda, mongetes de Luohan i molts altres noms. Les faves són tant grans com vegetals. Es van originar al sud-oest d'Àfrica i després van arribar a la Xina. Les faves tenen un alt valor nutricional per al cos humà. Les faves fregides tenen un gust deliciós. Vegem els efectes i les funcions de les faves fregides. 1. Beneficis de les faves 1. Mongeta, també coneguda com mongeta Hu, mongeta de Buda, mongeta Hu, mongeta de Sichuan, mongeta japonesa i mongeta de Luohan. Herbes anuals o biennals. És un cultiu que es pot utilitzar com a aliment, hortalissa, pinso i fems verds. Originari del sud-oest asiàtic i del nord d'Àfrica. Segons la llegenda, Zhang Qian de la dinastia Han occidental el va introduir a la Xina des de les regions occidentals. Les faves contenen 8 aminoàcids essencials. Contingut en hidrats de carboni: del 47% al 60%. És ric en valors nutritius i es pot menjar, fer salses, salsa de soja, fideus, fideus d'arròs i menjar com a verdura. També es pot plantar com a farratge, fems verds i planta de nèctar. 2. Les faves són riques en proteïnes i no contenen colesterol, la qual cosa pot millorar el valor nutricional dels aliments i prevenir malalties cardiovasculars. 3. Retardar l'arteriosclerosi La vitamina C de les faves pot retardar l'arteriosclerosi. 4. El consum adequat de faves pot tenir un cert efecte sobre la memòria. Les faves contenen ingredients importants per regular el cervell i el teixit nerviós, com calci, zinc, manganès, fosfolípids, i són riques en colelitiasi, que té l'efecte de millorar la memòria i enfortir el cervell. 5. El calci de les faves és beneficiós per a l'absorció i la calcificació del calci pels ossos, i pot promoure el creixement i desenvolupament dels ossos humans. 6. Les llavors contenen un 0,5% de glucòsids vegetatius, un 28,1-28,9% de proteïnes, fosfolípids, colina, àcid pipecòlic-2 i lectines. El glucòsid de viciaïna és un inhibidor competitiu de la glucosa-6-fosfat i és una de les causes del favisme. 7. Les fulles, les tiges i les beines de les faves contenen àcid D-glicèric. Les seves fulles poden tractar l'hemorràgia de la tuberculosi, el sagnat gastrointestinal i el sagnat traumàtic. Les seves flors tenen la funció de refredar la sang i aturar l'hemorràgia, i poden tractar l'hemoptisi, l'epistaxi, la leucorrea i la hipertensió arterial. Les seves tiges poden aturar el sagnat, aturar la diarrea i tractar diverses hemorràgies internes. La seva capa de llavors té un efecte diürètic i integrador d'humitat, i pot tractar l'edema, el peu d'atleta i la dificultat urinària. 2. Notes S'ha de prendre amb precaució per aquells que pateixen flema freda i set a causa de la deficiència de Yang; 3. Recordatori Menjar massa faves velles pot provocar inflor, per la qual cosa s'han de cuinar bé abans de menjar-les. |
<<: Quins són els efectes de la fibra de fusta de Paulownia?
>>: Quines diferències hi ha entre els lunars i les taques? La diferència entre lunars i taques
De fet, tots esperem tenir un cabell negre gruixu...
Els estudiants de secundària d'avui prefereix...
L'estiu és aquí i podem escoltar el so de les...
Quan no desenvolupem bons hàbits alimentaris o no...
13 consells per combatre la calor a l'estiu: ...
L'esclerosi arterial perifèrica es produeix s...
Tot i que el verí de la serp pot posar en perill ...
El badall és el fenomen més normal del nostre cos...
Amics, heu notat que us han crescut molts petits ...
Quin és el lloc web de la Cort Internacional d'...
La schizonepeta és una herba medicinal xinesa mol...
Què és la senyalització científica? Science Signal...
Si el prolapse rectal no es tracta i es resol efi...
Avui en dia, moltes persones tenen uns hàbits ali...
Què és l'Organització de la Conferència Islàmi...