El kiwi és una fruita amb un valor nutritiu relativament elevat i té uns bons efectes terapèutics. Per a la gent del nord, els kiwis que compran són de vegades durs i no són molt deliciosos. Hi ha certs mètodes per conservar el kiwi, si s'emmagatzema correctament, fins i tot pot durar de 3 a 6 mesos. Com emmagatzemar el kiwi durant molt de temps Els kiwis crus es poden emmagatzemar a la nevera, com altres fruites, es poden col·locar directament a la capa de conservació de la nevera i es poden emmagatzemar entre 2 i 3 mesos sense deteriorar-se. Tot i que el kiwi es pot emmagatzemar a la nevera, és millor no posar-lo a la nevera si no cal emmagatzemar-lo durant molt de temps, perquè la temperatura és massa baixa i destruirà fins a cert punt la nutrició del kiwi. Si no el guardes a la nevera, el pots posar en un lloc ventilat i sec i es pot conservar uns deu dies. Quant de temps es pot emmagatzemar el kiwi a la nevera? El kiwi verd és una fruita molt resistent a l'emmagatzematge i, en general, es pot emmagatzemar a la nevera a 1-5`C durant 3-6 mesos. En general, una família mitjana compra diversos quilograms de kiwi, que es poden mantenir en una caixa tancada a temperatura ambient durant unes dues setmanes. Durant aquest temps, els kiwis s'estoviran d'un en un i en podeu menjar uns dos o tres al dia. Aquesta és la manera com la majoria de les famílies mengen kiwis, perquè és impossible comprar-ne desenes o centenars de quilos alhora. Això es deu principalment perquè els kiwis no són fàcils d'emmagatzemar i no es poden menjar en un dia o dues o una setmana o dues. El kiwi és fàcil de fer malbé i podrir-se després que es torni suau. Aquest kiwi madur només es pot mantenir a la nevera durant uns dies, per tant, el millor és emmagatzemar el kiwi abans que maduri i treure'l per madurar. Després de comprar kiwi, s'ha de col·locar en un lloc fresc. Posa el kiwi en una caixa o bossa de plàstic, el millor és no tancar-lo completament (si està completament tancat, hi haurà olor de vi podrit quan l'obris la propera vegada). El millor és no col·locar els kiwis en un lloc ventilat, ja que això farà que es perdi fàcilment la humitat del seu contingut, fent que els durs siguin més durs i els tous menys humits. Al cap d'uns dos o tres dies, els fruits es tornaran més suaus i es podran menjar (acostumen a ser durs quan es compren). Després de seleccionar els fruits tous, s'han de restaurar les caixes que no estiguin completament tancades. Si trobeu que moltes fruites toves s'han tornat toves quan les esteu collint i no podeu menjar-les totes alhora, podeu obrir la tapa de la caixa o la bossa o deixar la bossa oberta. Si la fruita no s'ha tornat suau després de dos o tres dies, podeu posar una poma o plàtan al kiwi i tornar a tancar la caixa o la bossa. Nota: En general, hauríeu de triar els kiwis tous a temps, encara que no els mengeu, no els mantingueu junts durant molt de temps, ja que això no és propici per a la conservació a llarg termini. Per descomptat, si voleu que tots els préssecs madurin més ràpid, també és possible. Valor nutricional del kiwi El valor nutricional del kiwi es reflecteix principalment en el seu alt contingut en vitamina C. 100 g de kiwi conté 62 mg de vitamina C, que és el contingut de vitamina C més alt entre les fruites i es coneix com el rei de la vitamina C. El kiwi també conté cel·lulosa, greixos, aminoàcids, calci, fòsfor, magnesi, pectina i un alt valor nutricional. La fruita kiwi té un gust dolç i agre, i és de naturalesa freda. Té els efectes de promoure la producció de líquids i alleujar la febre, regular el qi mitjà i inferior, apagar la set i afavorir la micció i nodrir i enfortir el cos. Conté tiol proteasa hidrolasa i superòxid dismutasa, que tenen les funcions d'embellir la pell, millorar la immunitat, anticancerígen, antienvelliment, suavitzar els vasos sanguinis i antiinflamatoris i antiinflamatoris. El factor sèrum estimulant que conté el kiwi té l'efecte d'estabilitzar les emocions i calmar l'estat d'ànim. La fibra dietètica pot reduir el colesterol i promoure la salut del cor. A més, el kiwi té l'efecte d'ennegrir el cabell i embellir la pell. |
<<: Teniu sempre migranyes, aneu amb compte amb aquests motius
>>: Com menjar kiwi per sopar per perdre pes
La neurastènia és una malaltia que pateixen sovin...
La gastritis crònica no és estranya per a tothom....
Els moniatos són un aliment molt comú a les nostr...
Sovint sento que la gent utilitza la paraula &quo...
Què és el lloc web de la Galeria Uffizi? La Galeri...
Les varius a l'empenya són causades principal...
Què és Amuse? Amuse és una agència japonesa fundad...
El iogurt és la beguda més comuna a la nostra vid...
Quin tipus de temps és la pluja de pruna De fet, ...
Què és Mixi? Mixi és el lloc de xarxes socials de ...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Estudi...
L'arrel de lotus és una delicadesa de la qual...
L'aire condicionat és un aparell domèstic com...
Quina és la pàgina web de l'Institut suís de p...
Vuit tabús de prendre suplements a principis de t...