El vi negre és el favorit de molta gent. Aquest tipus de vi és molt atractiu en el gust i el color. No obstant això, quan beveu-lo amb moderació, el vi negre pot semblar que té un regust fort, per tant, quan beveu-lo amb moderació, també és molt útil el vi negre és una cosa que molta gent no té molt clar. Com obrir el vi negre És molt difícil obrir el vi negre Principalment està tapat, de manera que no pot entrar aire al vi mentre s'elabora, de manera que el gust i l'aroma del vi queden ben conservats. Com obrir el vi negre: 1. Obridor d'ampolles amb un ganivet: primer netegeu l'ampolla de vi, després feu servir un ganivet per tallar la tapa de goma a la boca de l'ampolla i, a continuació, netegeu la boca de l'ampolla. En aquest moment, introduïu la punta del trepant de cargol al centre del suro, a continuació, aixequeu el trepant de cargol i gireu-lo lentament en el sentit de les agulles del rellotge per perforar el suro. Primer, enganxeu la primera articulació mòbil a la boca de l'ampolla i subjecteu-la amb la mà esquerra per aixecar el mànec cap amunt i repetiu l'acció anterior. Si sentiu que el suro està a punt de sortir, atureu-vos, agafeu el suro amb la mà i agiteu-lo o gireu-lo suaument, i el suro sortirà. 2. Llevataps de cavallets de mar: premeu la part posterior del ganivet i talleu 180 graus en sentit contrari a les agulles del rellotge a la part elevada de la boca de l'ampolla, després talleu 180 graus més en sentit horari fins que l'ampolla estigui oberta. A continuació, apunta al suro, empeny verticalment cap avall i gira el ganivet de vi en sentit horari. Recordeu no perforar el suro. Utilitzeu la part més externa en forma de ferradura per pressionar la boca de l'ampolla i aixequeu el mànec del ganivet amb força fins que s'obri l'ampolla. No traieu el suro directament per evitar que caigui serradures. Simplement desmunteu-lo lentament. 3. Llevataps pneumàtic: Col·loqueu el tallapapers a 90 graus a la part superior de l'ampolla de vi, subjecteu la boca de l'ampolla amb la fulla i gireu-la per tallar el paper d'alumini. A continuació, introduïu l'agulla del llevataps a l'ampolla de vi des del centre del suro i tapeu la boca de l'ampolla amb una tapa protectora de plàstic. després de 4-7 vegades). Finalment, utilitzeu el petit control lliscant de plàstic de la coberta protectora per treure el suro de l'agulla d'aire. Com obrir vi negre sense llevataps? 1. Traieu el suro i toqueu-lo amb uns escuradents o un martell. 2. Utilitzeu un llibre gruixut, preferiblement un llibre de telèfon gruixut. Col·loqueu el llibre a la paret i subjecteu-lo amb una mà; subjecteu l'ampolla amb l'altra mà i aixafeu la part inferior de l'ampolla contra el centre del llibre o de l'agenda telefònica. Mantingueu la força moderada i la velocitat uniforme. Si observeu amb atenció, veureu que el suro puja lentament cap a fora automàticament. 3. Talleu el tap de l'ampolla, agafeu un tros de tela i esteneu-lo a la paret. Agafeu l'ampolla amb la mà i colpeu suaument el drap a la paret amb la part inferior de l'ampolla. A través de la introducció anterior, entenem com obrir el vi negre Ara hi ha molts utensilis per obrir el vi negre, però cal tenir en compte que després d'obrir el vi negre, cal tornar a utilitzar el suro. |
<<: Via de transmissió de la tuberculosi
>>: Ingredients de la naftalina
Moltes persones volen créixer més altes perquè el...
Hi ha molts tipus d'edema. Alguns són només e...
Com tots sabem, la respiració abdominal és moure ...
De fet, hi ha molts tipus de Cordyceps, Cordyceps...
Què és el lloc web de la World Bowling Federation?...
La paràlisi facial és una malaltia clínica comuna...
Tothom sap que els estudiants de secundària d'...
Què és el lloc web de la Universitat de Parma? La ...
Coneixes algun afrodisíac? De fet, els afrodisíac...
Les al·lèrgies a la pell no són estranyes a molte...
Quin és el lloc web de l'Escola Superior de Ci...
A la vida diària, moltes persones troben un sabor...
L'hivern és una temporada que agrada a molta ...
Amb la millora dels nivells de vida, molts tipus ...
En termes generals, quan l'estat del pacient ...