No sé si heu sentit parlar de l'oli de clau Crec que molta gent no sap què és l'oli de clau, però hi ha qui l'ha fet servir. L'oli de clau d'olor s'extreu de les plantes. Es pot consumir, utilitzar com a medicina o utilitzar-se com a espècie. L'oli de clau medicinal també pot tractar problemes d'estómac, mal alè, mal de queixal, etc. Es pot dir que l'oli de clau d'olor no només el podem menjar a la nostra vida diària, sinó que la medicina que se'n fa també pot curar malalties. Llavors, què és exactament l'oli de clau d'olor. Avui compartiré amb vosaltres què és l'oli de clau d'olor, perquè pugueu comprendre l'oli de clau d'olor, perquè mai se sap quan el necessiteu. Permeteu-me presentar l'oli de clau en detall. L'oli de clau es pot dividir en: 1. Oli de clau comestible: s'utilitza per cuinar i aromatitzar, es pot menjar directament. 2. Oli de clau d'olor medicinal: es pot prendre per via oral o aplicar-se per via externa Si us plau, seguiu les instruccions d'ús del metge. 3. Oli essencial de clau d'olor per a espècies: s'utilitza per a l'aromateràpia, la concentració és molt alta i pot ser mortal si es consumeix, així que si us plau, no ho proveu, en sentit estricte, l'oli de clau d'olor es pot dividir en oli de fulla de clau, oli de tija i oli de clau. A la indústria de les espècies, l'oli de clau es coneix generalment com a oli de fulla de clau. Oli de clau medicinal editar 【Nom herbari】: Oli de clau [Font] "Yao Xing Kao" [Font] És un oli volàtil que s'obté per destil·lació dels brots secs (claus masculins) de la planta Myrtaceae Syzygium aromaticum, sinònim d'Eugenia aromaticum o Eugenia caryophyllata (en l'antiguitat s'extreia principalment de les femelles). [Morfologia vegetal] El lila és un arbre de fulla perenne, de fins a 10-20 metres d'alçada, de fulles ovalades, de fulles simples grans, oposades i coriàcies, les flors són vermelles, amb cims, i els cabdells són blancs al principi, després es tornen verds, i es tornen vermells quan creixen fins a 1,5-2 cm de llarg, moment en el qual es poden collir els brots mascles. El receptacle del calze és llarg, amb 4 sèpals i pètals el fruit és oblong i s'anomena clau mare; Vegeu la imatge de la dreta per a més detalls. [Origen] Els claus d'olor són originàries d'Indonèsia. Actualment, les principals regions productores de clau d'olor són Indonèsia, Zanzíbar i Madagascar, l'Índia, el Pakistan i Sri Lanka. També hi ha petites quantitats cultivades a Hainan, Guangdong, Guangxi i al sud de Yunnan al meu país. [Material medicinal] És un oli clar de color groc clar o incolor amb una aroma especial de clau d'olor. Si s'exposa a l'aire o s'emmagatzema durant molt de temps, es tornarà més gruixut i es tornarà de color marró. Insoluble en aigua, fàcilment soluble en alcohol, èter o àcid acètic glacial. La gravetat específica és 1,038 ~ 1,060. [Natura i sabor] "Compendi de Materia Medica": dolç i picant, de naturalesa molt calenta. 【Funcions i indicacions】Escalfa l'estómac i els ronyons. Tractar el dolor i la inflor del fred de l'estómac, el singlot, els vòmits i la diarrea, l'artràlgia, el dolor d'hèrnia, el mal alè i el mal de queixal. ① "Propietats medicinals": enforteix el yang i escalfa els ronyons. Tractar el dolor i la fred de l'hèrnia. ② "Farmacognosia" de Wang Dianxiang: s'utilitza per a gasos gastrointestinals, còlics, indigestió, nàusees i vòmits, dolor reumàtic, neuràlgia, mal de queixal. [Ús i dosificació] Per a administració oral: afegir una petita quantitat a la decocció o beure amb vi. Per a ús extern: Aplicar a la zona afectada. [Receptes seleccionades] ① Per tractar el singlot i els vòmits greus a causa del refredat de l'estómac: fregueu bé l'oli de clau a Zhongwan. ② Tractar el mal d'estómac causat pel refredat: prendre oli de clau amb bon vi. ③Escalfeu Dantian i elimineu la diarrea aquosa: apliqueu oli de clau per escalfar el guix del melic. ④ Per alleujar l'ascite: apliqueu oli de clau al melic. ⑤ Tractar l'artralgia: frega l'oli de clau a la zona dolorosa. ⑥ Tractar el mal alè: raspallar-se les dents amb oli de clau. ⑦ Per desintoxicar el cranc: prendre una gota d'oli de clau amb sopa de gingebre. (①La fórmula següent és de Gangmu Shiyi) ⑧ Tractar el mal de queixal causat per la càries (mal de queixal no inflamatori): Submergeix una petita bola de cotó en una mica d'oli de clau i introdueix-la a la cavitat. L'anterior és una introducció al que és l'oli de clau. Estic segur que en tens una certa comprensió. Potser algunes persones s'acaben d'adonar que ja ho han fet servir abans. Tanmateix, com que té tants beneficis, crec que tothom l'utilitzarà amb freqüència en el futur. |
>>: Per què ens creixen els cabells blancs?
Amb l'avenç de la vida moderna, el pensament ...
Les gotes són un tipus de medicament oral líquid,...
Crec que tothom hauria de saber alguna cosa sobre...
La infecció per gonococs pot causar fàcilment alg...
Quan es tracta del bloqueig del plexe lumbar, mol...
Si teniu dolor de còlon, hauríeu d'estar aler...
La injecció d'oxaliplatina pot causar anèmia,...
Tots sabem que l’embaràs no és una cosa d’una per...
Quin és el culpable de l'insomni L'estrès...
Hi ha molts noms per a l'herba vermella a la ...
La malaltia hepàtica afecta seriosament la salut ...
Què és Google Korea? La branca coreana del famós m...
En general, els quists oculars són causats princi...
El quinze dia del vuitè mes del calendari lunar é...
El remull dels peus és una manera de preservar la...