7 aliments que són bons per al teu cor

7 aliments que són bons per al teu cor

El cor és l'òrgan més important del nostre cos humà Si hi ha un problema amb el cor, es pot imaginar el dany que provoca al nostre cos. Especialment per als pacients amb malalties del cor, podem menjar més aliments que protegeixen el cor a la nostra vida diària. Llavors, què menjar és bo per al cor, especialment els pacients amb malalties cardiovasculars i cerebrovasculars haurien de prestar més atenció a la dieta.

Algunes persones tenen malalties cardíaques congènites, mentre que altres pateixen malalties cardiovasculars causades per la vellesa. Els tractaments per a les malalties del cor causades per diferents motius són diferents, però les dietes habituals són les mateixes.

1. Mongetes:

Els llegums, especialment la soja, contenen una gran quantitat d'àcid linolènic, que pot reduir el colesterol i la viscositat de la sang.

Remullar la soja durant la nit, després assecar-les i congelar-les en una bossa de plàstic. Pots utilitzar-les per fer diversos plats en qualsevol moment, com mongetes bullides, mongetes fregides, sopa de mongetes, etc. A més, menjar brots de soja, tofu i productes de soja regularment pot protegir el cor.

2. Aliments amb fibra:

La fibra té els mateixos efectes que els medicaments per reduir el colesterol i és especialment protectora del cor.

3. Marisc:

Pot reduir el colesterol, però quan mengeu peix, limiteu la ingesta d'oli de blat de moro, oli de gira-sol i oli de soja perquè aquests olis compensaran l'efecte protector del peix sobre les cèl·lules.

4. Albergínia:

Pot limitar l'absorció del colesterol dels aliments grassos per part del cos, i pot embolicar l'excés de colesterol als intestins i treure'l del cos.

5. All:

L'all és un aliment saludable. Pot eliminar el colesterol perjudicial per al cor. L'all pot reduir la lipoproteïna de baixa densitat, una substància que causa malalties del cor, també pot reduir la viscositat de les plaquetes, prevenir la formació de coàguls de sang. Menjar almenys d'1 a 3 grans d'all al dia, preferiblement alls sense processar o sense olor, pot ajudar a prevenir la malaltia coronària.

6. Ceba:

Les cebes tenen l'efecte de baixar el colesterol Tant si es mengen crues, fregides, guisades o bullides, les cebes sempre són "amics" del cor.

7. Fruites :

Les pomes són riques en fibra, que poden complementar el cos amb prou fibra, reduir la incidència de malalties del cor i ajudar a perdre pes.

Els plàtans són rics en potassi, que és bo per a la funció cardíaca i muscular.

Les cireres poden ajudar a les persones a protegir la salut del cor. Quan es tracta d'aliments saludables per al cor, les nous encapçalen la llista.

Els aliments que són bons per al cor inclouen: blat integral, civada, arròs integral, llenties, ceba, all, bolets i albergínies. Fruites: les pomes són riques en fibra, que poden complementar el cos humà amb suficient fibra, reduir la incidència de malalties del cor i ajudar a perdre pes. Els plàtans són rics en potassi, que és bo per al cor i la funció muscular. Les cireres poden ajudar a protegir la salut del cor. L'aranja pot prevenir malalties del cor. Menjar pomes pot prevenir malalties del cor. La llet d'ametlla pot protegir el cor. La raó per la qual les ametlles tenen beneficis per a la salut tan grans es deu principalment al seu alt contingut (fins a un 68%) d'àcids grassos monoinsaturats. La seva funció és mantenir el nivell de colesterol de lipoproteïnes d'alta densitat, que és beneficiós per al cos humà, i reduir el nivell de colesterol nociu de lipoproteïnes de baixa densitat, reduint així el risc de malalties cardiovasculars. Les ametlles tenen tants beneficis, però a la societat moderna amb un ritme de treball ràpid, és difícil que la gent es mantingui a menjar prou ametlles cada dia. En aquest cas, beure llet d'ametlla amb regularitat és la millor opció. Beure una ampolla d'uns 250 ml de llet d'ametlla equival a menjar unes 50 ametlles.

Ara que sabem quins aliments són bons per al cor, el que en realitat hauríem de saber més és quins són els aliments dolents per al cor. Això vol dir recordar als pacients cardíacs quins aliments han de menjar menys o no menjar-ne gens. Aquesta és l'única manera d'evitar la recurrència de malalties del cor. Tanmateix, es recomana que els pacients amb malalties del cor puguin menjar més dels aliments que hem introduït anteriorment.

<<:  Si vols que el teu cabell sigui negre, brillant i llis, has de "receptar el medicament adequat"

>>:  Desfer-se de l'insomni a través de la dieta i la cura de la salut, resol l'insomni d'una manera verda

Recomanar articles

Com tractar Guillain-Barré?

Molts pacients troben que Guillain-Barré, una mal...

Quines diferències hi ha entre el detergent per a la roba i la roba en pols?

El detergent de roba i el rentador en pols són to...

El color de la planta dels peus és el signe més fàcil de malaltia

Per entendre la salut de les plantes dels peus, h...

Es pot menjar pells de nous fresques?

Molts amics no han vist mai com són les nous fres...

Quant de temps després de retirar el DIU és adequat per a l'embaràs?

Molts homes i dones les carreres dels quals estan...

Quins aliments són bons per a les persones amb son poc profund?

El somni superficial és en realitat una cosa dolo...

Què causa dolor a les articulacions dels dits? Causes que no es poden ignorar

A la vida diària, moltes persones experimenten do...

Càpsula Qiangshen Yangxin

Hi ha molts tipus de medicaments al mercat per tr...

Quines són les drogues que t'ajuden a dormir?

Si el vostre son no és especialment bo, el millor...

Com tractar la diarrea?

La diarrea té un gran impacte en la nostra salut,...

Què passa quan no pots aguantar l'orina?

De sobte tinc ganes de fer pipí, i tinc moltes ga...