L'arribada de l'hivern farà que el clima sigui més fred, la gent és massa mandra per sortir i fer menys exercici, de manera que l'enfocament de la preservació de la salut en aquest moment recau naturalment en l'ajust de la dieta. Quan el clima és relativament fred a l'hivern, hem de tenir coneixements sobre la cura de la salut d'hivern. Per exemple, a l'hivern, podem menjar dàtils, o sucre moreno, longan i una mica de gingebre per fer sopa per mantenir la salut. Menjar aliments calents com ara carn de xai i gos sovint a l'hivern pot ajudar a dissipar el fred, afavorir la dilatació dels vasos sanguinis, millorar la circulació sanguínia a la superfície del cos i mantenir calent tot el cos. A l'hivern, podeu fer te amb ginseng americà, que pot reposar el qi i humitejar els pulmons, nodrir el yin i el yang. Menjar algunes llavors de sèsam i cacauets amb regularitat a l'hivern pot millorar la capacitat del cos per resistir el fred, dilatar els vasos sanguinis i afavorir la circulació sanguínia. Pots menjar una mica de gingebre a l'hivern La gent sovint diu "Amb gingebre a l'hivern, no tindràs por del vent i les gelades". El consum regular de gingebre pot afavorir la circulació sanguínia, induir la sudoració, promoure la secreció de suc gàstric i la motilitat intestinal, ajudar a la digestió i augmentar la gana. El gingebre també té efectes antioxidants Clínicament, el gingebre s'utilitza sovint com a tractament auxiliar per al refredat del vent exògen, mal de cap, tos, refredat d'estómac, vòmits i altres símptomes. No es pot descuidar l'aigua potable a l'hivern Molta gent pensa que a l'hivern fa fred i el cos humà sua menys, de manera que pot beure menys o no. Encara que el cos humà sua menys a l'hivern, encara es pot perdre molta aigua per l'evaporació del líquid dels teixits a través de la pell. Un adult perd uns 600 ml d'aigua al dia. Les persones també perden aigua quan respiren Les vies respiratòries han de mantenir la seva superfície humida quan prenen oxigen i expulsen diòxid de carboni. Si el cos humà perd el 5% de la seva aigua a l'hivern i no es reomple a temps, la pell s'encongrà, els músculs es debilitaran i els productes metabòlics es conservaran al cos, la gent se sentirà cansada, irritable, tindrà mal de cap, marejos i debilitat, i fins i tot pot provocar malalties més greus. El coneixement de la salut d'hivern és molt important per a la nostra salut, no només en la dieta, sinó també en tots els detalls de la vida. |
<<: Què causa la contracció de la parpella esquerra?
>>: Tres consells per mantenir-se saludable a l'hivern
Un amic em va dir que fa molt de temps que sua a ...
Els nervis també es poden emmalaltir. No tothom e...
Avui dia, moltes persones s'han preocupat esp...
All, conegut comunament com all, etc. L'all é...
Quin és el lloc web de Japan Chugoku Electric Powe...
És còmode i senzill de beure aigua de meló amarg ...
L'insomni és una malaltia comuna. Els pacient...
L'osteoporosi és una malaltia comuna avui en ...
Hem sentit parlar molt de la sosa, com ara l'...
La infertilitat femenina comuna s'ha de consi...
Què és el lloc web del Banco do Brasil? <div 巴西...
1. Aigua de l'aixeta Els investigadors han de...
El criteri de diagnòstic més comú per a cor pulmo...
La llet pura és molt habitual en la vida diària. ...
El permanganat de potassi és un oxidant fort i un...