El cogombre de mar, també conegut com "ginseng de mar", rep el seu nom pel seu efecte tònic similar al ginseng. Hi ha desenes d'espècies de cogombres de mar al món, i més de 20 espècies al meu país, entre elles, el cogombre de mar i el cogombre de mar són les espècies més precioses del món. Amb finalitats tònics, s'utilitzen sovint cogombre de mar i cogombre de mar. Però, saps com preparar els cogombres de mar? Els cogombres de mar no són com els altres ingredients que es poden cuinar després de rentar-los. En cas contrari, el cogombre de mar cuit tindrà inevitablement un gust astringent i no serà deliciós. Com remullar el cogombre de mar? Després de comprar els cogombres de mar inflats, s'han d'esbandir repetidament amb aigua per evitar components químics residuals nocius per a la salut. La taxa d'inflor dels cogombres de mar secs és relativament alta, i els de bona qualitat poden inflar-se fins a unes 8 vegades la mida del producte sec. Poseu el cogombre de mar sec en un recipient amb aigua bullint, deixeu-lo inflar i suavitzar, després poseu-lo en una olla amb aigua freda, deixeu-lo bullir a foc lent, tapeu-lo bé i col·loqueu-lo en un lloc càlid per mantenir la temperatura de l'aigua al voltant dels 60-70 graus Si teniu bones habilitats, podeu treure directament els intestins del cogombre de mar de les peces bucals. Hi ha una capa de membrana a la cavitat interna del cogombre de mar que també s'ha d'extreure, talleu l'abdomen, traieu els intestins i el revestiment, renteu-lo amb aigua tèbia, poseu-lo a foc lent, poseu-lo a foc lent. fa calor per inflar-se. Repetiu aquest procés fins que el cogombre de mar sigui suau i suau i tingui duresa quan es premeu a mà. Això vol dir que estigui ben inflat. El cogombre de mar és de naturalesa relliscosa, de manera que les persones amb melsa i estómac febles, flema excessiva i femtes soltes no l'han de menjar. El cogombre de mar no s'ha de prendre amb regalèssia. També podeu utilitzar el mètode següent: 1. Rentar el cogombre de mar i posar-lo en remull en aigua tèbia durant 12-24 hores fins que no quedi el nucli dur. 2. Tallar i rentar, afegir aigua neta i bullir durant 40 minuts, després refredar de manera natural. Els que siguin toves i elàstics es couen i els posem en aigua neta i els refreden directament els que se senten durs s'han de bullir uns 40 minuts en un segon canvi d'aigua. 3. El cogombre de mar cuit és suau i elàstic Pot assolir el millor sabor quan es manté en aigua gelada durant 48 hores. Mètode de preparació del cogombre de mar fresc salat Poseu el cogombre de mar en una olla neta i sense oli i, a continuació, afegiu aigua a temperatura ambient fins que el nivell d'aigua superi el cogombre de mar. Porteu l'aigua a ebullició a foc fort i, a continuació, deixeu-ho coure a foc lent durant 40 minuts. Després de refredar, deixeu que el cogombre de mar es refredi de manera natural durant 2 hores. Talleu el cogombre de mar obert, traieu els intestins i el broc de sorra, netegeu-lo i talleu els tendons del cogombre de mar. A continuació, col·loqueu el cogombre de mar en un recipient net i sense oli, afegiu-hi aigua a temperatura ambient i, finalment, refrigereu-lo. Canvia l'aigua cada dia i es pot menjar al cap de dos dies. |
<<: Quins són els efectes secundaris de la gelatina de pell d'ase?
>>: Com menjar cogombres de mar i quins són els beneficis de menjar cogombres de mar?
Els capil·lars es troben principalment a la capa ...
Si trobeu símptomes de tendons de panxell que sob...
Hi ha moltes malalties habituals a la vida. Els s...
Alguns dels meus amics deuen haver tingut aquesta...
Es pot dir que la menstruació és una vella amiga ...
Crec que molts dels meus amics han tingut una exp...
Moltes persones han experimentat dolor a les came...
L'herpes es pot dividir en zóster, herpes gen...
El clima fred a l'hivern sovint provoca malal...
El dolor anal es produeix al defecar, si el dolor...
Si alguns òrgans del cos no es mantenen correctam...
Crec que l'espondilitis anquilosant és una ma...
Hi ha l'opinió a la societat que les dones ma...
Ara hi ha molts restaurants de ramen als carrers....
És possible que moltes persones no tinguin molt c...