Com tastar el vi 1. Mira. Inclineu el vi 45 graus sobre un fons blanc i mireu on la paret de vidre es troba amb el vi. Com més vell és el vi, més clar és el seu color i més fosc a mesura que envelleix. (El morat representa 1-2 anys, el vermell robí representa 3-8 anys, el vermell magrana representa 8-15 anys, el vermell maó representa més de 15 anys) 2. Sacsejar. Gireu la copa en sentit contrari a les agulles del rellotge per deixar anar l'aroma del vi. Mireu la velocitat a la qual el vi flueix uniformement per la paret de la copa. Com més gruixut és el vi, més lent flueix i més alt és el contingut d'alcohol i sucre.
3. Olor. Aboqueu suaument el vi a la copa, oloreu el sabor original del vi, agiteu la copa per permetre que l'aire entri completament en contacte amb el vi, evaporeu l'aroma del vi a la copa i torneu-la a olorar. Aquest procés es pot repetir. 4. Gust. Preneu un glop i inhaleu una mica d'aire per identificar millor l'aroma del vi. A continuació, com fer gàrgares, deixeu que el vi contacti completament amb totes les parts de la boca per identificar completament el gust del vi. Beneficis del vi negre1: Bo com a guarnició: el sabor i els ingredients únics del vi negre el fan més adequat com a guarnició, no només pot estimular la gana i ajudar a la digestió, millorant així la qualitat dels àpats, sinó que també fa que la gent s'emocioni i es relaxi.
2: Valor nutricional: Les matèries primeres naturals i el procés d'elaboració del vi negre fan que contingui una gran varietat d'aminoàcids, minerals i vitamines, que són tots els nutrients que el cos humà ha de complementar i absorbir. 3: Beneficis per a la salut: el vi negre conté compostos orgànics únics com els polifenols, que li permeten reduir els lípids sanguinis, inhibir el colesterol dolent, suavitzar els vasos sanguinis i millorar la funció cardiovascular i l'activitat cardíaca. També té els efectes de bellesa i anti-envelliment. 4: Gaudi: un bon vi negre té una rica connotació i un sabor meravellós. Després de beure, fa que la gent se senti feliç i alegre, i ofereix a la gent un gaudi emocional càlid. Hi ha qui diu que el vi negre és una combinació d'art i producte, i té un alt valor gustatiu. Per descomptat, el vi negre també conté alcohol, i beure massa sens dubte tindrà un impacte en el cos. Així que assegureu-vos d'utilitzar-lo amb moderació. |
<<: Com menjar cogombres de mar secs, diverses maneres de menjar cogombres de mar
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
Tots els pares volen que els seus fills tinguin è...
Gairebé tothom coneix els beneficis del remull de...
La fibril·lació auricular és un terme professiona...
Què és Playdom? Playdom és un desenvolupador de jo...
Tos, secreció nasal, esternuts, febre... són símp...
L'estiu calent arriba a la gent a temps cada ...
Cuinar amb paella està molt relacionat amb les no...
Les jaquetes de plomes són un tipus de roba d'...
Els meridians bloquejats són molt perjudicials pe...
La suplementació de calci s'ha convertit en u...
Les dones postpart sovint pensen en recuperar la ...
Si voleu madurar durian, heu de parar atenció a d...
Com tots sabem, en general, tots sabem que el col...
Avui en dia, les dones tenen molts productes de b...