El càncer amenaça la vida de les persones De fet, el càncer es pot prevenir fàcilment prestant atenció a l'estil de vida i als hàbits alimentaris. Avui us recomanaré algunes regles d'or per a la prevenció del càncer. 1. Menja més verdures i menys carn Cap aliment sol pot reduir el risc de càncer, però si es combinen de la manera correcta, els efectes seran molt diferents. Quan es menja, el menjar vegetarià hauria de representar almenys 2/3 i la proteïna animal no hauria de superar 1/3. 2. 5 racions de fruites i verdures al dia El sobrepès augmenta el risc de patir diversos càncers, com ara el càncer de còlon, el càncer d'esòfag i el càncer de ronyó. Les fruites i verdures ajuden a mantenir un pes saludable i a reduir el risc de càncer. Els experts recomanen menjar almenys 5 porcions de fruites i verdures cada dia. 3. Esmorzar àcid fòlic 3. Esmorzar àcid fòlic La Societat Americana del Càncer diu que la millor manera de complementar l'àcid fòlic no és prendre medicaments, sinó menjar més fruites, verdures i cereals enriquits. L'àcid fòlic ajuda a prevenir el càncer de còlon, rectal i mama. Els cereals i els cereals integrals per esmorzar són les millors fonts d'àcid fòlic. Altres aliments rics en àcid fòlic són: suc de taronja, llimones, maduixes, espàrrecs i ous, fetge de pollastre, mongetes, espinacs, enciams, etc. 4. Menja menys aliments processats No hi ha res de dolent a prendre un sandvitx o un gosset calent de tant en tant. Però menjar menys carns processades com les salsitxes i el pernil pot ajudar a reduir la incidència de càncer colorectal i càncer gàstric. A més, els possibles carcinògens de la cansalada i les carns salades també poden augmentar el risc de càncer. 5. Els tomàquets prevenen el càncer de pròstata Menjar tomàquets pot reduir el risc de diversos càncers, inclòs el de pròstata, ja que el ric licopè dels tomàquets té un paper clau. Els estudis també han demostrat que els productes de tomàquet com el suc de tomàquet i la salsa de tomàquet tenen potencial contra el càncer. 6. Beu te verd regularment Feu-vos una tassa de te cada dia quan aneu a la feina. Beure te regularment pot reduir la incidència de càncer de bufeta, càncer d'estómac i càncer de pàncrees. Entre ells, el te verd té un fort efecte anticancerígen Pot prevenir el càncer de còlon, càncer de fetge, càncer de mama i càncer de pròstata. 7. Controla la teva ingesta d'alcohol El càncer oral, el càncer de laringe, el càncer d'esòfag, el càncer de fetge i el càncer de mama estan estretament relacionats amb la beguda. Beure alcohol també augmenta el risc de càncer colorectal. L'American Cancer Society recomana que fins i tot si els homes limiten el consum d'alcohol a 2 copes al dia i les dones a 1 beguda al dia, encara augmentarà la incidència del càncer. 8. El millor és beure aigua pura Beure aigua natural ajuda a augmentar la producció d'orina més que altres begudes, que poden diluir millor els possibles carcinògens a la bufeta. 9. Verdures crucíferes Les verdures crucíferes són les hortalisses anticancerígenes més clàssiques, com el bròquil, la coliflor, la col, les cols de Brussel·les i la col. Els nutrients que contenen poden combatre el càncer de còlon, el càncer de pulmó, el càncer de coll uterí, etc. 10. Fregir, rostir i coure al forn augmenten el risc de càncer Fregir, cuinar a la planxa o coure a altes temperatures pot provocar que la carn formi determinades substàncies químiques que augmenten el risc de càncer. Els mètodes de cocció com el vapor, l'ebullició i l'estofat són relativament segurs. A més, el millor és afegir una mica de verdures nutritives i anticancerígenes a l'hora de guisar la carn. 11. Suc de maduixa fresca i gerds Les maduixes i els gerds contenen el fitonutrient àcid elàgic, un potent antioxidant que combat el càncer de diverses maneres, desactivant els carcinògens i frenant el creixement de les cèl·lules cancerígenes. 12. Menja menys sucre Tot i que el sucre pot no causar càncer directament, la ingesta excessiva de calories és una de les causes importants de l'obesitat. L'obesitat és un altre risc de càncer important. Per tant, les fruites riques en vitamines es poden utilitzar com a substitut del sucre. Què menjar per als pacients amb càncer Raïm El resveratrol que conté el raïm pot evitar que les cèl·lules normals esdevinguin canceroses i inhibir la propagació de cèl·lules malignes. La medicina tradicional xinesa creu que el raïm té les funcions de reposar el qi i la sang, alleujar la inquietud i la set, i enfortir l'estómac i afavorir la micció. maduixa Les maduixes contenen àcid elàgic, que pot protegir el cos dels carcinògens i té un cert efecte anticancerígen. Les maduixes tenen la funció d'afavorir la salivació i saciar la set, alleujar el mal de coll i humitejar els pulmons. Són beneficioses per alleujar les reaccions de radioteràpia i alleujar els símptomes en pacients amb càncer de nasofarínge, càncer de pulmó i càncer de laringe. plàtan Segons la investigació, l'extracte de plàtan té un efecte inhibidor important sobre tres carcinògens, inclosa l'aflatoxina B1. Els experiments amb animals han descobert que si hi ha una manca de magnesi, la capacitat del cos per eliminar les cèl·lules canceroses es veu molt afeblida. Els plàtans contenen magnesi i potassi, que tenen certs efectes anticancerígens. És beneficiós per als pacients amb càncer colorectal que pateixen pèrdua de líquid corporal, calor de la sang, boca i gola seques i femtes seques i amb sang després de la radioteràpia. Fig La carn de figa conté ingredients antitumorals que poden inhibir la síntesi de proteïnes de cèl·lules canceroses. Segons les observacions de més de 1.300 pacients en 6 hospitals oncològics, les figues tenen una certa taxa d'inhibició del tumor en càncer d'ascite, sarcoma, càncer de fetge, càncer de pulmó, etc., i es poden utilitzar com a bon fruit per a la dieta dels pacients amb càncer. kiwi Cada 100 grams de fruita conté 150 mg de vitamina C, que és el contingut de vitamina C més alt entre les fruites. El kiwi pot protegir la barrera de la matriu intercel·lular i eliminar els carcinògens ingerits, jugant així un cert paper en allargar la supervivència dels pacients amb càncer. El kiwi, de naturalesa àcida, dolça i freda, té la funció d'eliminar la calor, promoure el fluid corporal i promoure la circulació sanguínia i el moviment de l'aigua. És especialment adequat per a pacients amb càncer de mama, càncer de pulmó, càncer de coll uterí, càncer de bufeta, etc. després de la radioteràpia. Conclusió: després de llegir la introducció anterior, crec que tothom hauria de saber quins mètodes poden prevenir el càncer. També hi ha alguns aliments que l'editor recomana als pacients amb càncer. |
<<: Nou signes que el vostre cos té excés de toxines
>>: La hipertensió és el "assassí invisible" que perjudica els ronyons
La inflor i el dolor a l'arrel de les genives...
De fet, l'impacte causat per la diarrea és ba...
La salut del cos està relacionada amb molts facto...
L'otitis mitjana afecta moltes persones, i el...
Què és IU? IU (nom real: Lee Ji-en, 이지은, Lee Ji En...
La trombosi cerebral és un tipus d'infart cer...
Hem d'estar atents a tots els factors de la v...
A moltes persones els agrada prendre el sol perqu...
Moltes persones saben què és l'arç d'arç ...
Quin és el lloc web de la Michigan State Universit...
Després de beure, les persones se sentiran mareja...
El ritme ràpid de la vida moderna i la gran press...
Si experimenteu esternuts i secreció nasal contín...
L'àcid úric és un producte de la purina del c...
Què és Atlas Air? Atlas Air és una companyia aèria...