És farina de midó?

És farina de midó?

Pel que fa a la farina i el midó, dues substàncies en pols, molta gent no les pot diferenciar. Com que la farina i el midó tenen el mateix color, tots dos són pols blanca, i en el procés de cocció, de vegades utilitzem midó per espessir i condimentar, i de vegades fem servir farina, per tant, molta gent no pot deixar de preguntar, quina és la diferència entre aquests dos pols?


De fet, la farina i el midó són dues substàncies completament diferents. El midó és una mena de glucosa en pols extreta dels aliments que contenen molt midó. La farina és una pols feta de blat i s'utilitza principalment per fer boles de massa, pastes, etc. A continuació us donaré una introducció detallada a la resposta detallada a la pregunta de si el midó és farina.

És farina de midó?

Quan cuinem, de vegades fem servir midó per espessir els aliments, i de vegades fem servir farina, per tant, molts amics tenen preguntes com, quina diferència hi ha entre el midó i la farina?

En primer lloc, el midó no és farina. El midó és un alt polímer de glucosa extret de substàncies amb midó com moniatos, patates, ioca i blat de moro. A més de consumir-se, també s'utilitza industrialment per a la fabricació de dextrina, maltosa, glucosa, alcohol, etc. També s'utilitza per a la preparació de pasta d'impressió, encolat de tèxtils, encolat sobre paper, premsat, etc. I és insoluble en aigua. La farina és una pols que es fa triturant el blat directament després de pelar la closca del blat.

Diferència entre midó i farina

1. Ingredients

El midó forma part de la farina, i els seus components principals són més d'un 80% d'hidrats de carboni i més d'un 10% d'aigua. La farina és rica en proteïnes, greixos, hidrats de carboni i fibra dietètica. És de naturalesa dolça i fresca i té els efectes de nodrir el cor i els ronyons, enfortir la melsa i els intestins, eliminar la calor i apagar la set.

2. Natura

El midó és un polisacàrid que s'obté mitjançant la separació de proteïnes i altres substàncies de la farina. És insoluble en aigua i absorbirà l'aigua i s'inflarà en aigua calenta per convertir-se en una solució col·loïdal viscosa i translúcida. La farina és una pols que es fa triturant el blat directament després de pelar la closca del blat.

3. Aparença

El midó és molt blanc i de color més pur. En comparació amb el midó, la farina és lleugerament groguenca.

4. Sentir

El midó té una sensació de pudor, i la sensació de fregar midó amb les mans és molt semblant a la sensació de fregar midó d'arrel de lotus amb els dits. En fregar-lo, se sent com una cabriola. Submergeix el dit en una mica de farina i frega-lo fins que quedi suau.

5. Cuina

El midó s'utilitza generalment per fer sopes Les sopes fetes amb midó, com la sopa de gotes d'ou d'algues, són clares i enganxoses i tenen un bon gust i aspecte. La farina s'utilitza principalment per fer panets al vapor i fregir (youtiao, filet de porc, ales fregides KFC, etc.).

6. Aplicació

La farina té un ventall d'usos més ampli, a més d'espessir, també es pot utilitzar per fer una varietat d'aliments com ara fideus prims, panets al vapor, etc. El midó, en canvi, té usos relativament limitats.

7. Funció

El midó té un fort efecte gelatinitzant i penja a la superfície dels aliments durant la cocció, cosa que pot protegir la nutrició i el gust dels aliments que hi ha a l'interior, a causa de la proteïna que conté.

En resum, midó i farina són dos conceptes diferents. La farina conté midó El component principal de la farina (més del 80%) és el midó, i la resta és principalment proteïna vegetal de blat i quantitats molt petites de polisacàrids. El midó està contingut en molts cultius agrícoles. Els moniatos, les patates, el blat de moro, el blat, la mandioca, etc. tenen un alt contingut en midó. Si no teniu midó a mà, podeu utilitzar farina amb pressa.

Després de llegir la resposta detallada a la pregunta de si el midó és farina, crec que els amics que no saben distingir entre farina i midó ja saben la diferència entre els dos. De fet, a part del seu aspecte semblant, midó i farina es diferencien en altres aspectes, com ara ingredients, usos, funcions, etc., així que no confongueu aquestes dues substàncies en pols.

<<:  Símptomes d'intoxicació alcohòlica

>>:  Tractament de l'alcoholisme

Recomanar articles

Quines són les causes de picor de mans i peus?

La picor de mans i peus és molt incòmode i alguns...

Les causes de les taques de cafè, t'expliquen tres raons

Què causa les taques de cafè? Crec que tothom vol...

La diferència entre la fusta d'agar de diferents regions

La fusta d'agar és una espècie de resina secr...

Com millorar la memòria de manera instantània i eficaç

Millorar la memòria és el que volen aconseguir mo...

Beneficis del bany de peus amb lligabosc

El lligabosc és una herba medicinal que té molts ...

Què causa les úlceres bucals? Com tractar-ho?

Les úlceres orals són una malaltia oral freqüent ...

Què causa el mal alè anaeròbic?

Crec que molts amics pateixen de mal alè, i indep...

Fa 2 anys hi havia signes de càncer

La pèrdua de pes ràpida, l'anorèxia, la diarr...

Consells per eliminar les pigues amb gingebre

El gingebre pot afavorir la circulació de la sang...

Quin és el nivell normal de bilirubina?

Què és la bilirubina? Probablement, aquesta és un...

L'hemorràgia subaracnoidea és mortal?

L'hemorràgia subaracnoidea és una malaltia ne...

4 maneres de desfer-se dels fongs de les ungles

L'onicomicosi és una malaltia difícil de trac...

Com es formen les marques de naixement i quins són els aspectes

Les marques de naixement són una malaltia comuna ...

Com rentar les jaquetes

Les jaquetes de plomes es poden utilitzar en algu...