Pel que fa a la farina i el midó, dues substàncies en pols, molta gent no les pot diferenciar. Com que la farina i el midó tenen el mateix color, tots dos són pols blanca, i en el procés de cocció, de vegades utilitzem midó per espessir i condimentar, i de vegades fem servir farina, per tant, molta gent no pot deixar de preguntar, quina és la diferència entre aquests dos pols? De fet, la farina i el midó són dues substàncies completament diferents. El midó és una mena de glucosa en pols extreta dels aliments que contenen molt midó. La farina és una pols feta de blat i s'utilitza principalment per fer boles de massa, pastes, etc. A continuació us donaré una introducció detallada a la resposta detallada a la pregunta de si el midó és farina. És farina de midó? Quan cuinem, de vegades fem servir midó per espessir els aliments, i de vegades fem servir farina, per tant, molts amics tenen preguntes com, quina diferència hi ha entre el midó i la farina? En primer lloc, el midó no és farina. El midó és un alt polímer de glucosa extret de substàncies amb midó com moniatos, patates, ioca i blat de moro. A més de consumir-se, també s'utilitza industrialment per a la fabricació de dextrina, maltosa, glucosa, alcohol, etc. També s'utilitza per a la preparació de pasta d'impressió, encolat de tèxtils, encolat sobre paper, premsat, etc. I és insoluble en aigua. La farina és una pols que es fa triturant el blat directament després de pelar la closca del blat. Diferència entre midó i farina 1. Ingredients El midó forma part de la farina, i els seus components principals són més d'un 80% d'hidrats de carboni i més d'un 10% d'aigua. La farina és rica en proteïnes, greixos, hidrats de carboni i fibra dietètica. És de naturalesa dolça i fresca i té els efectes de nodrir el cor i els ronyons, enfortir la melsa i els intestins, eliminar la calor i apagar la set. 2. Natura El midó és un polisacàrid que s'obté mitjançant la separació de proteïnes i altres substàncies de la farina. És insoluble en aigua i absorbirà l'aigua i s'inflarà en aigua calenta per convertir-se en una solució col·loïdal viscosa i translúcida. La farina és una pols que es fa triturant el blat directament després de pelar la closca del blat. 3. Aparença El midó és molt blanc i de color més pur. En comparació amb el midó, la farina és lleugerament groguenca. 4. Sentir El midó té una sensació de pudor, i la sensació de fregar midó amb les mans és molt semblant a la sensació de fregar midó d'arrel de lotus amb els dits. En fregar-lo, se sent com una cabriola. Submergeix el dit en una mica de farina i frega-lo fins que quedi suau. 5. Cuina El midó s'utilitza generalment per fer sopes Les sopes fetes amb midó, com la sopa de gotes d'ou d'algues, són clares i enganxoses i tenen un bon gust i aspecte. La farina s'utilitza principalment per fer panets al vapor i fregir (youtiao, filet de porc, ales fregides KFC, etc.). 6. Aplicació La farina té un ventall d'usos més ampli, a més d'espessir, també es pot utilitzar per fer una varietat d'aliments com ara fideus prims, panets al vapor, etc. El midó, en canvi, té usos relativament limitats. 7. Funció El midó té un fort efecte gelatinitzant i penja a la superfície dels aliments durant la cocció, cosa que pot protegir la nutrició i el gust dels aliments que hi ha a l'interior, a causa de la proteïna que conté. En resum, midó i farina són dos conceptes diferents. La farina conté midó El component principal de la farina (més del 80%) és el midó, i la resta és principalment proteïna vegetal de blat i quantitats molt petites de polisacàrids. El midó està contingut en molts cultius agrícoles. Els moniatos, les patates, el blat de moro, el blat, la mandioca, etc. tenen un alt contingut en midó. Si no teniu midó a mà, podeu utilitzar farina amb pressa. Després de llegir la resposta detallada a la pregunta de si el midó és farina, crec que els amics que no saben distingir entre farina i midó ja saben la diferència entre els dos. De fet, a part del seu aspecte semblant, midó i farina es diferencien en altres aspectes, com ara ingredients, usos, funcions, etc., així que no confongueu aquestes dues substàncies en pols. |
<<: Símptomes d'intoxicació alcohòlica
>>: Tractament de l'alcoholisme
La picor de mans i peus és molt incòmode i alguns...
Què causa les taques de cafè? Crec que tothom vol...
La fusta d'agar és una espècie de resina secr...
Millorar la memòria és el que volen aconseguir mo...
El lligabosc és una herba medicinal que té molts ...
Les úlceres orals són una malaltia oral freqüent ...
Quin és el lloc web de l'aeroport d'Hambur...
Crec que molts amics pateixen de mal alè, i indep...
La pèrdua de pes ràpida, l'anorèxia, la diarr...
El gingebre pot afavorir la circulació de la sang...
Què és la bilirubina? Probablement, aquesta és un...
L'hemorràgia subaracnoidea és una malaltia ne...
L'onicomicosi és una malaltia difícil de trac...
Les marques de naixement són una malaltia comuna ...
Les jaquetes de plomes es poden utilitzar en algu...