Desxifrant les diferents "llegendes" sobre "cervesa i MSG"

Desxifrant les diferents "llegendes" sobre "cervesa i MSG"

Hi ha massa rumors a Internet sobre què es convertirà en "cervesa més MSG". Alguns diuen que es convertirà en verí, alguns diuen que es convertirà en arsènic i alguns diuen que es convertirà en un afrodisíac. . . Descobrim la veritat junts!

La cervesa és la beguda alcohòlica més antiga que consumeix la humanitat i la tercera beguda més consumida al món després de l'aigua i el te. La cervesa es va introduir a la Xina a principis del segle XX i és un tipus d'alcohol estranger. La cervesa es va traduir al xinès a partir de la paraula anglesa Beer, i s'anomena "cervesa" en xinès, i encara s'utilitza avui dia. La cervesa és un vi baix en alcohol ric en diòxid de carboni que s'elabora a partir de malta d'ordi, llúpol i aigua mitjançant la fermentació de llevats. La majoria de les cerveses venudes internacionalment ara contenen ingredients addicionals. Alguns països estipulen que la quantitat total de matèries primeres auxiliars utilitzades no ha de superar el 50% de la malta utilitzada. A Alemanya, a excepció de la cervesa exportada, no s'utilitzen matèries primeres auxiliars en la cervesa venuda al país. El 2009, la producció de cervesa d'Àsia va ser d'uns 58,67 milions de litres, superant per primera vegada Europa i esdevenir el productor de cervesa més gran del món.

El MSG és un tipus de condiment l'ingredient principal del qual és el glutamat monosòdic. La funció principal del MSG és augmentar el sabor dels aliments. S'utilitza més habitualment a la cuina xinesa i també es pot utilitzar en sopes i salses.

Quan s'afegeix MSG a la cervesa, el diòxid de carboni i el glutamat de sodi reaccionen químicament, fent que el contingut d'alcohol de la cervesa augmenti. Beure cervesa amb MSG no comportarà els efectes exagerats descrits a Internet, però no es recomana que els ciutadans la beguin d'aquesta manera!

No sé qui va “inventar” la manera de beure “cervesa i MSG”, i no sé qui va difondre les conseqüències exagerades de barrejar els dos. Encara que no és cert, encara vull dir als amics que els agrada perseguir l'emoció de beure que haurien de beure amb moderació utilitzant mètodes convencionals!

<<:  Menjar menjar picant pot alleujar l'estrès a la feina

>>:  Feu una mica d'exercici per desfer-vos del problema de la "sonorència de primavera"

Recomanar articles

Quin medicament és millor per a les galteres?

En termes generals, les galteres es produeixen en...

Quatre mesos d'embaràs

Moltes dones embarassades estan preocupades per s...

Com retardar l'envelliment dels ulls?

Els ulls són les finestres de l'ànima A mesur...

És dolorosa la cirurgia de reducció del nas?

La rinoplàstia és un tipus de cirurgia plàstica d...

Per què em fa mal la llengua després de menjar bayberry?

Moltes persones experimenten dolor a la llengua d...

Quins són els usos màgics de la ceba verda?

A la tardor i l'hivern, moltes persones són p...

Què causa el dolor al nas? De fet, tinc aquesta malaltia!

El dolor al nas és causat en gran part per la inf...

Què significa una prova positiva d'anticossos de l'hepatitis B?

Tothom no està familiaritzat amb els termes mèdic...

De quins materials estan fetes les pròtesis?

Si volem garantir millor la nostra alta qualitat ...

Es pot restaurar la deformació ocular?

Els ulls d'algunes persones estan deformats. ...

Com treure un tampó

Les dones necessiten utilitzar tovallons higiènic...