Jiuniang és una forma tradicional de fer vi al meu país. És una mena de vi d'arròs. El vi elaborat té un gust dolç i a la gent. El sucre moreno és encara més nutritiu, sobretot per a les dones, és una millor opció. Els ous també són un aliment habitual a la vida diària i són rics en proteïnes i altres nutrients. D'això podem veure que l'efecte dels ous de vi d'arròs fermentat amb sucre moreno ha de ser encara més màgic. 1. Un dels efectes de l'arròs i els ous fermentats amb sucre moreno: la millora del pit Els ous de vi d'arròs fermentat poden engrandir els pits. Aquesta és la raó principal per la qual moltes amigues busquen els ous de vi d'arròs fermentat. El principi de la millora del pit amb arròs fermentat i ous: l'arròs fermentat conté un enzim sacarificant, que és una hormona natural que té un efecte de millora del pit. Al mateix temps, els ous són un aliment complet nutritiu. 2. El segon efecte de l'arròs i els ous fermentats amb sucre moreno: suplement nutricional El vi d'arròs conté més de deu tipus d'aminoàcids, vuit dels quals són essencials però que el cos humà no els pot sintetitzar. El contingut de lisina en cada litre de vi d'arròs és diverses vegades més gran que el del vi i la cervesa, que és rar entre altres vins nutritius del món, per la qual cosa la gent l'anomena "pastís líquid". Els ous són rics en nutrients i tenen una alta taxa d'utilització per part del cos humà. Contenen diversos nutrients que necessiten diversos òrgans i teixits del cos humà. L'efecte és millor quan es consumeixen conjuntament. 3. El tercer efecte de l'arròs i els ous fermentats amb sucre moreno: millorar la circulació sanguínia L'arròs fermentat sempre ha estat un aliment imprescindible per a les dones xineses després del part. Això és principalment perquè té els efectes de estimular el qi, afavorir la circulació sanguínia i alleujar el dolor. 4. El quart efecte de l'arròs i els ous fermentats amb sucre moreno: promoure la salut intestinal El vi d'arròs fermentat pot afavorir l'equilibri de la flora intestinal Si hi ha més bacteris dolents als intestins i es produeix indigestió, menjar vi d'arròs fermentat pot accelerar el peristaltisme intestinal i afavorir la descàrrega de gasos després de menjar-lo durant uns dies, es pot equilibrar la flora intestinal. ? |
<<: Quins són els efectes de la flor daurada del te negre
>>: L'eficàcia dels ous remenats de Sophora japonica i les persones adequades per menjar-los
Origen de l'aigua de pluja: l'aigua de pl...
La ràbia no es produeix necessàriament després de...
La pols d'espores de Shouxiangu Ganoderma luc...
Pel que fa a l'epilèpsia, potser alguns amics...
Les úlceres gastrointestinals són en realitat un ...
Molta gent sap què és la proteïna, i el cos humà ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Medicina ...
Molts amics estan interessats en l'ortodòncia...
Què és el lloc web de l'eina de concordança de...
No sé quan va començar, però sempre sentim que el...
El gingebre és un aliment molt habitual en la nos...
L'hèrnia cerebral és una malaltia causada per...
Què és el lloc web de Zooey Deschanel? Zooey Clair...
La candidiasis és una malaltia bucal freqüent en ...
A la vida diària, sovint experimentem nàusees i v...