Les pomes tenen l'efecte d'afavorir la salivació i apagar la set, mentre que les peres tenen l'efecte d'eliminar la calor, reduir la flegma, eliminar el foc i humitejar els pulmons. Són molt aptes per consumir en qualsevol estació. Les pomes, les peres i la carn magra es poden combinar per fer sopa de poma, pera i carn magra. Aquesta sopa és apta per a la gent gran i també per als nens. 1. Com fer sopa de carn magra de poma i pera Ingredients : 500 g de carn magra, 1 pera (uns 300 g), 1 poma (uns 150 g), 10 g cadascuna d'ametlles del nord i del sud, 5 g de figues seques, 6 dàtils vermells, 3 g de fruites de llop, 10 g de gingebre. Passos/Mètodes : 1) Rentar les figues, les ametlles i les baies de llop amb aigua neta i reservar. Rentar les pomes i les peres, treure el cor però no la pell i tallar-les a trossos grans. 2) Rentar el filet i tallar-lo en 4 trossos grans. Aboqueu aigua neta a l'olla, deixeu-ho bullir a foc fort, afegiu-hi el filet i escalfeu-ho durant 3 minuts, després traieu-lo de l'olla i esbandiu l'escuma de la superfície de la carn amb aigua neta. Descartar l'aigua utilitzada per blanquejar el filet. 3) Col·loqueu el filet blanquejat, les figues, les ametlles, les pomes, les peres i les baies de llop en una olla de sopa, afegiu-hi aigua, deixeu-ho bullir a foc alt, retireu l'escuma, tapeu amb una tapa i deixeu-ho coure a foc lent durant 1 hora. 4) Afegiu sal al gust abans de servir. 3. Notes 1. L'aire està sec a la tardor i a l'hivern, i aquesta sopa hidrata la pell i els pulmons i nodreix els òrgans interns A la primavera i l'estiu, s'acumula molta calor al cos humà, i aquesta sopa pot eliminar la calor i eliminar la flegma, per la qual cosa és una sopa apta per a totes les estacions. 2. Les pomes poden saciar la set, mentre que les peres poden humitejar els pulmons, eliminar la sequedat, eliminar la calor i resoldre la flema. Encara que les persones amb deficiència de melsa no haurien de menjar massa, no cal preocupar-se de menjar-la quan es combina amb carn magra que nodreix i reomple el cos. 3. Les figues són de naturalesa dolça i suau, tenen l'efecte d'eliminar la calor i desintoxicar, i són un ingredient habitual per a la sopa. Si no el teniu, podeu deixar-lo fora o utilitzar dates confitades. 4. En comparació amb altres parts de la carn de porc, la carn de porc magra conté més proteïnes d'alta qualitat. Aporta hemoglobina (ferro orgànic) i cisteïna que afavoreix l'absorció de ferro, pot millorar l'anèmia per deficiència de ferro, té els efectes de nodrir el ronyó i la sang, nodreix el yin i modera la sequedat de la població. |
<<: L'efecte màgic dels ous durs al vi d'arròs glutinós
>>: Què menjar per curar la boca amarga
L'estiu calorós també és una època en què pre...
Com diu la dita, "la contracció de l'ull...
Si accidentalment et pegues la cara i la ferida é...
Què és el lloc web de compres alemany de Zalando? ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Frankfurt...
Quan ens llevem al matí, sovint ens sentim mareja...
Parlant de la malaltia de Behcet, crec que la maj...
El calorós estiu torna a suar si em mou una mica,...
Què és el lloc web de Kirkland & Ellis? Kirkla...
És força comú veure cops durs als lòbuls de les o...
Avui dia, és força popular utilitzar els pegats d...
Què s'ha de fer si està enverinat per l'a...
Els jerseis de caixmir són un dels tipus de roba ...
La gelatina en pols és en realitat el material pe...
Tothom sap que el massatge del cuir cabellut és m...