L'efecte màgic dels ous durs al vi d'arròs glutinós

L'efecte màgic dels ous durs al vi d'arròs glutinós

En molts llocs, el plat nutritiu de vi d'arròs glutinós i ous durs s'inclou en els àpats de confinament postpart. Té molts beneficis per a la recuperació física de la mare després del part. A més, no només les dones postpart en poden menjar, sinó que les dones embarassades, les persones de mitjana edat i les persones grans, les persones amb cossos febles i les que acaben de recuperar-se d'una malaltia greu poden reposar el qi i alimentar la sang menjant ous bullits en vi d'arròs glutinós.

1. L'eficàcia dels ous durs en el vi d'arròs glutinós

El vi d'arròs glutinós, també conegut com a vi Jiangmi, vi dolç, arròs glutinós fermentat i arròs glutinós fermentat, la matèria primera principal és l'arròs glutinós, és dolç i suau, pot estimular la secreció de les glàndules digestives, augmentar la gana i ajudar a la digestió. Després de l'elaboració de la cervesa, els nutrients de l'arròs glutinós són més fàcils d'absorbir per al cos humà, cosa que el converteix en un producte excel·lent per reposar el qi i la sang per a persones de mitjana edat i gent gran, dones embarassades i persones amb cossos febles. El vi d'arròs glutinós també té els efectes de refrescar, alleujar la fatiga, apagar la set i refrescar-se, afavorir la circulació sanguínia i hidratar la pell. També té un cert efecte sobre els símptomes següents: pell pàl·lida, sudoració espontània o constitució feble, marejos, complexió amarilla, dificultat per respirar, dolor d'estómac i excrements clars;

Els ous tenen un gust dolç i són de naturalesa neutre. Entra als meridians del pulmó, la melsa i l'estómac. Nodreix el yin i humiteja la sequedat nodreix la sang i promou l'embaràs. S'utilitza per tractar la febre, la inquietud, la tos seca i la ronquera, els ulls vermells i el mal de coll, el fetus inquiet, la set després del part, la diarrea, la malària, les cremades, la dermatitis i la debilitat en els febles.

Els ous cuits amb vi d'arròs glutinós combinen els efectes del vi i els ous d'arròs glutinós i es complementen mútuament. Té els efectes d'escalfar l'estómac i la melsa, dissipar el vent i el fred, nutrir el yin i els ronyons, nodrir el qi i la sang.

2. Com cuinar ous de vi d'arròs glutinós

Els ous bullits en vi d'arròs glutinós són un plat nutritiu, especialment adequat per a persones de mitjana edat i edat avançada, dones embarassades i persones febles per nodrir el qi i la sang, especialment per a aquells que tenen les mans i els peus freds a l'hivern, menjar un bol d'ous calents bullits amb vi d'arròs glutinós, per escalfar-lo a l'instant, pot millorar els símptomes de la mà s i peus, mantenint-te calent durant tot l'hivern! Aleshores, com es cuina els ous amb vi d'arròs glutinós? Anem a esbrinar!

1. Ingredients : 200 grams de vi d'arròs, 2 ous, 400 ml d'aigua i la quantitat adequada de sucre blanc.

Mètode : Trobeu una olla de llet (el més convenient cuinar per a una persona), aboqueu-hi aigua neta i deixeu-ho bullir a foc fort.

2. Aboqueu-hi el vi d'arròs i deixeu-ho coure a foc mitjà-alt. Quan bulli el vi d'arròs, apareixerà molta escuma blanca Per tal que la sopa sigui clara, traieu aquesta capa d'escuma. (Està bé no eliminar-lo). Escampeu els ous en un bol, baixeu una mica el foc (només assegureu-vos que el vi d'arròs estigui rodant a l'olla), després aboqueu el líquid d'ou al vi d'arròs al llarg de la cassola de llet en cercles i espereu que el líquid de l'ou es solidifiqui a la superfície del vi d'arròs (no ho remeneu primer amb escuradents).

Espereu que el vi d'arròs torni a bullir i, a continuació, feu servir una cullera per remenar suaument el fons de l'olla per evitar que el vi d'arròs s'enganxi a l'olla. Afegir sucre i retirar del foc.

3. Valor nutricional dels ous durs amb vi d'arròs glutinós

1. El vi d'arròs glutinós s'elabora amb arròs fermentat. El midó de l'arròs es converteix en monosacàrids i oligosacàrids, la qual cosa l'ajuda a reposar ràpidament l'energia del cos i canviar el gust. Els principals monosacàrids i disacàrids són la glucosa, la fructosa, la maltosa, la sacarosa i la isomaltosa. Els àcids tenen un paper important en el gust del vi d'arròs i en l'estimulació de la secreció de sucs digestius La majoria d'aquests àcids orgànics es produeixen per la fermentació enzimàtica durant el procés de fermentació del midó d'arròs. Els àcids orgànics continguts inclouen principalment àcid làctic, àcid acètic, àcid cítric, etc. La major part de la proteïna de l'arròs és insoluble en aigua (glutenina, proteïnes solubles en alcohol, albúmina, globulina). Després del procés de fermentació, una part es descompondrà en aminoàcids i polipèptids lliures, la qual cosa és molt útil per millorar el seu valor nutricional. La majoria de les vitamines i minerals es troben al mateix arròs, principalment perquè les seves formes d'unió han canviat, i els enzims de l'arrel també produeixen algunes vitamines durant la fermentació. Les principals inclouen vitamines B, vitamina E i diversos minerals.

2. La clara d'ou conté aproximadament un 12% de proteïnes, principalment ovoalbúmina. La proteïna també conté una certa quantitat de riboflavina, niacina, biotina, calci, fòsfor, ferro i altres substàncies. El volum del rovell d'ou és d'entre el 30% i el 32% de l'ou sencer. El seu component principal és la fosvitina del rovell, el contingut de greix és del 28,2%, la major part de la qual és la lecitina, un tipus de fosfolípids. Pel que fa a l'alimentació humana, els rovells d'ou són rics en vitamina A i vitamina D, i contenen alts nivells de minerals com ferro, fòsfor, sofre i calci.

<<:  Quins són els beneficis de l'arròs glutinós, la mongeta vermella i les farinetes d'ordi?

>>:  Efectes i mètodes de la sopa de carn magra de poma i pera

Recomanar articles

Què passa amb Ticket Monster? Revisió de Ticket Monster i informació del lloc web

Què és Ticket Monster? Ticket Monster (TMon per ab...

Cura de l'estil de vida per a la malaltia renal

La medicina tradicional xinesa té el concepte de ...

Què fer si el suc de pera es posa a la roba

Quan mengeu peres, si el suc de pera esquitxa a l...

Com deixar de vomitar quan està begut?

Ara la gent considera generalment que beure és un...

Quins són els mètodes de correcció del nas col·lapsat?

Un nas pla és una manifestació habitual del nas, ...

Què fer si la mucosa rectal està congestionada i edematosa

La mucosa rectal està congestionada i edematosa, ...

Descodificació dels consells de protecció solar d'estiu

A l'estiu abrasador, la pell és més vulnerabl...

Beneficis de menjar mongetes negres a la nit

La pell de pollastre, també coneguda com a querat...

Quines són les precaucions abans de l'anàlisi de sang?

L'anomenada anàlisi de sang és en realitat un...

Com tractar eficaçment l'arteriosclerosi cerebral?

El tractament de l'arteriosclerosi vascular c...

Puc beure aigua amb mel quan tinc un refredat? Quins són els efectes?

Els refredats són un mal de cap. Ara la diferènci...

Quina és la raó del pànic, debilitat a les extremitats i tremolor?

Si teniu problemes amb palpitacions, debilitat a ...

Què tal Krones? Revisions de Krones i informació del lloc web

Què és Krones? Krones AG és un fabricant d'equ...