Crec que molta gent sap sobre els forns de microones, però poques vegades sent parlar dels forns d'ona lleugera. Aquest forn d'ona lleugera és en realitat una versió actualitzada del forn de microones, però el seu principi de funcionament és diferent del del forn de microones, en cas contrari, com podria ser una versió actualitzada? Pot generar una gran calor en un instant i estalviar electricitat. Moltes persones senten que els aliments escalfats en un forn de microones són molt secs, com si tota la humitat de l'interior s'hagués evaporat. Tanmateix, un forn de microones pot retenir la humitat dels aliments, permetent que els aliments retinguin els seus nutrients. Tot i que es tracta d'una estufa de cuina domèstica, el mètode d'ús també és diferent. Generalment, quan compreu un forn de microones, hi haurà les instruccions corresponents, però a moltes persones en general no els agrada llegir-les i utilitzar-les sense autorització. Això és incorrecte. Hauríeu d'utilitzar-lo després de llegir les instruccions. 1. Es poden utilitzar diversos recipients resistents a altes temperatures al forn d'ona de llum, però si trieu la potència de cocció del microones, és millor no utilitzar recipients metàl·lics o que contenen metall. Com que el metall reflecteix les microones, no només fa que els aliments siguin més difícils de cuinar, sinó que les microones reflectides també poden danyar els components del forn de microones, afectant la seva vida útil. 2. Si cuineu aliments congelats, primer descongeleu-los. Coses a tenir en compte quan es descongela: ① Utilitzeu el microones a poca potència per descongelar -se; 3. Eviteu utilitzar un forn de microones per escalfar aliments enllaunats o envasats segellats, ja que això pot provocar que els productes tancats explotin o es trenquin fàcilment, excepte els aliments de microones especialment marcats. Si poseu embolcall de plàstic al recipient que conté aliments per evitar l'evaporació de la humitat, haureu de fer-hi uns petits forats. 4. Eviteu utilitzar un forn de microones per fregir els aliments. Els aliments fregits generalment requereixen un escalfament lent, però les ones de llum i els microones s'escalfen molt ràpidament, cosa que pot portar fàcilment a perill. L'anterior és una introducció a l'ús del forn d'ona de llum, espero que sigui útil per a tothom. També hi ha alguns tabús en l'ús dels forns de microones, així que quan s'utilitza un forn de microones, algunes coses no es poden posar a l'interior per escalfar, en cas contrari, si es produeix una explosió, posarà en perill la vida de les persones. |
La picor de les fosses nasals és un símptoma que ...
En la vida diària, les ferides són inevitables al...
Tots sabem que molts productes electrònics desenv...
A moltes persones els agrada rentar-se els cabell...
L'estenosi de la columna lumbar és més freqüe...
Netejar regularment l'estómac i els intestins...
La sang és molt important per al cos humà, i la s...
Si el vostre canal auditiu és normal a hores norm...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada de Bèlgi...
Quan les persones arriben a l'edat mitjana, c...
Si alguns amics troben que la seva orina està bif...
Què és el lloc web de Snow Brand Milk? Snow Brand ...
Moltes vegades tenim un sabor amarg a la boca, i ...
A l'estiu, les persones suen més i poden sorg...
Quin és el lloc web oficial de Jun Ji-hyun? Jun Ji...