Amb el desenvolupament continu de la ciència i la tecnologia, el nivell de vida de les persones ha millorat molt. No obstant això, la salut dels nostres cossos no ha millorat a mesura que el nivell de vida de les persones ha millorat. També augmenta la incidència de malalties d'afluència com la hipertensió, l'obesitat, l'infart de miocardi, etc., i l'augment d'aquestes malalties està molt relacionat amb l'estil de vida i els hàbits alimentaris de les persones. Els hàbits alimentaris rics en greixos, sucres i sal, juntament amb la manca d'exercici físic ens posen en un estat subsalubre, i aquests mals hàbits alimentaris provoquen moltes malalties, entre les quals l'infart de miocardi és una d'elles. Per als pacients amb infart de miocardi, hem de controlar la nostra dieta. 1. Fase aguda. Dins dels 3 dies posteriors a l'aparició de la malaltia, cal quedar-se al llit i descansar, i totes les activitats (inclosa el menjar) requereixen una cura especial. D'1 a 3 dies després de l'aparició de la malaltia, el pacient ha de menjar principalment aliments líquids i se li pot donar una petita quantitat d'aigua vegetal, brou desgreixat, sopa d'arròs, farinetes, suc de fruites, arrel de lotus en pols, etc. No s'ha de consumir cap solució que provoqui inflor o irritació, com ara llet de soja, llet, te fort, etc. Eviteu la calor o el fred excessius per prevenir l'arítmia cardíaca. Cal prestar atenció al sodi, potassi i magnesi dels aliments. Generalment es recomana una dieta baixa en sal, especialment per als pacients amb insuficiència cardíaca. Tanmateix, com que la pèrdua de sodi és freqüent a l'orina després d'un infart agut de miocardi, una restricció excessiva de sodi també pot induir un xoc. Per tant, s'ha d'ajustar adequadament segons l'estat de la malaltia. 2. Període de remissió. Entre 4 dies i 4 setmanes després de l'inici, a mesura que la condició millori, podeu canviar gradualment a una dieta semilíquida, però encara heu de menjar àpats petits i freqüents. Els àpats han de ser lleugers, nutritius i de fàcil digestió. Es permeten farinetes, cereals, llet evaporada, carn magra, peix, aus, verdures i fruites. Els aliments no han de ser massa calents ni massa freds, i el tracte gastrointestinal s'ha de mantenir obert en tot moment per evitar un esforç excessiu durant les deposicions. Passades 3-4 setmanes, a mesura que el pacient reprèn les activitats gradualment, la dieta es pot relaxar adequadament, però encara s'ha de controlar la ingesta de greixos i colesterol. Els àpats abundants (especialment els rics en greixos) s'han d'evitar perquè poden provocar un altre infart de miocardi. Tanmateix, la dieta no s'ha de restringir massa per evitar la desnutrició i augmentar la càrrega mental del pacient. 3. Període de recuperació. Quatre setmanes després de l'inici, a mesura que la condició s'estabilitza i augmenta el nivell d'activitat del pacient, la ingesta calòrica diària es pot mantenir generalment al voltant de 1000 kcal a 1200 kcal. Les quantitats adequades de proteïnes i vitamines d'alta qualitat són beneficioses per a la reparació de les zones danyades. Es poden menjar proteïnes lactis, carn magra, verdures, fruites, etc., especialment verdures de fulla verda i fruites i altres aliments rics en vitamina C, que tenen un caràcter clarificador i conductor i s'han de menjar regularment. La dieta diària també ha de contenir una certa quantitat de fibra bruta per mantenir els intestins oberts i evitar dificultats en la defecació. A més, després del període de recuperació, s'ha de prevenir la recaiguda, i els principis dietètics també han d'incloure mantenir un pes ideal i evitar àpats complets. Deixar de fumar i beure Si teniu hipertensió i insuficiència cardíaca crònica, heu de limitar la ingesta de sodi. 4. Presta atenció als ajustos dietètics durant la temporada alta. La tardor i l'hivern són les èpoques en què és propens a produir-se l'infart de miocardi, a més de mantenir la calor i prevenir el fred, també cal menjar aliments funcionals i nutritius, especialment farinetes medicinals. La dieta dels pacients amb infart de miocardi antic es pot organitzar segons la dieta dels pacients amb malaltia coronària general. 5. Tabús dietètics per a pacients amb infart de miocardi. Els pacients amb infart de miocardi han d'evitar menjar en excés i begudes estimulants. Menjar en excés augmentarà el consum d'oxigen del miocardi, agreujarà o induirà un infart de miocardi. Especialment després d'una dieta alta en greixos, és fàcil provocar un augment dels lípids sanguinis, un augment de la viscositat de la sang, un flux sanguini local lent i una fàcil agregació i coagulació de plaquetes, que poden induir un infart de miocardi. A més, també s'ha de prestar atenció a menjar menys aliments que siguin fàcils de provocar inflor, com mongetes, patates, cebes, alls i aliments massa dolços, i evitar els aliments picants i irritants, com el te fort, el vi blanc, els pebrots, el cacau en pols, el cafè, etc. Els anteriors són els que els pacients amb infart de miocardi han de prestar atenció en la seva dieta. De fet, els pacients amb infart de miocardi han de prestar atenció a diferents coses en les diferents etapes de la malaltia, per tant, si hi ha pacients amb infart de miocardi, han de prestar especial atenció a quin tipus de dieta han de tenir, a més de fer exercici físic i, per descomptat, la nostra atenció física. |
>>: Mycoplasma pneumoniae positiu
Quan mengem, és possible que accidentalment tingu...
De fet, hi ha moltes maneres de fer exercici, les...
Què és Tuck School of Business? Amos Tuck School o...
Moltes persones solen sentir calfreds a causa de ...
El cranc és un tipus de marisc molt popular entre...
Coneixements sobre el tracoma: És una reacció inf...
Les orelles són els nostres òrgans més importants...
Els científics anteriorment creien que el creixem...
Com conservar la llet fresca Això és una cosa que...
Quan es produeix la malaltia, no només afectarà l...
Les tres muntanyes de pressió laboral, la pressió...
Algunes persones són propenses a patir dolor a le...
Què és el portal Namba? Namba és un famós portal w...
Els primers símptomes de la pulpitis mostraran un...
Tothom sap la importància del fetge. Al mateix te...