Els crancs són molt nutritius i deliciosos. A molta gent els agrada molt comprar crancs i cuinar-los a casa. Independentment del mètode que utilitzeu per cuinar els crancs, heu d'assegurar-vos de netejar els crancs a fons abans de cuinar-los. Hi ha moltes petites rebaves als crancs, i si no aneu amb compte, us podeu punxar fàcilment, per la qual cosa els heu de manipular correctament. Què fer si un cranc us punxa i sagneu 1. Quan t'enganxi un cranc, recorda no estirar-lo amb força ni intentar separar-lo per força, ja que només s'estrenyirà. En lloc d'això, col·loqueu suaument el cranc i la mà a l'aigua i toqueu l'esquena del cranc al mateix temps. El cranc alliberarà les seves urpes. Alternativament, agafa uns escuradents o un pal de fusta prim o alguna cosa semblant i s'acosta cap a les urpes del cranc. Agafarà ràpidament l'esquer i girarà per agafar els escuradents, i les teves mans estaran lliures. El mateix mètode s'utilitza per a llagostes. 2. Quan el cranc deixa anar les urpes, si et pinça la mà i sagna, no t'espantis: (1) Primer, hem de rentar-lo amb aigua tèbia; (2) A continuació, netegeu i desinfecteu la ferida, utilitzeu iode o desinfectant per netejar-la i mantenir-la seca. (3) Finalment, només cal cobrir-lo amb una tirita. 3. Busqueu atenció mèdica i obteniu un diagnòstic en funció de la gravetat de la malaltia. Consells: si apareixen petites taques vermelles a la zona pessigada després de la curació de la mà, no us espanteu, són contusions que queden de la cicatrització de la ferida i desapareixeran en uns tres dies. Com evitar ser pessigat per les urpes del cranc: 1. Quan renteu crancs, podeu fer servir el polze i el dit mitjà per pessigar els costats esquerre i dret del cranc amb la closca del cranc cap amunt. 2. Poseu el cranc en una conca, aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua neta, després afegiu-hi una petita quantitat de vi blanc i barregeu-lo de manera uniforme. Després de beure el cranc, podeu rentar-lo amb confiança. 3. Col·loqueu la panxa del cranc en aigua tèbia a 45 graus Espereu fins que el cranc quedi atordit i després comenceu a fregar-lo. Però heu de parar atenció a controlar la temperatura de l'aigua, si la temperatura de l'aigua és massa baixa, no atordirà els crancs si la temperatura de l'aigua és massa alta, afectarà fàcilment el gust de la carn de cranc. Com cuinar cranc bullit Ingredients: 3 crancs, una mica de gingebre ratllat, una mica d'aigua, una mica de sal, una mica de vi de cuina pràctica: Netegeu els crancs i reserveu-los, però mantingueu les urpes lligades. Aboqueu una quantitat adequada d'aigua a l'olla, afegiu-hi el gingebre ratllat i deixeu-ho bullir. Quan l'aigua bulli, poseu-hi els crancs. Quan l'aigua torni a bullir, afegiu la quantitat adequada de sal i vi de cocció, tapeu i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts, fins que els crancs estiguin cuits. A l'hora de servir, submergeix-lo amb la salsa feta amb gingebre picat, all i vinagre. |
<<: Què menjar després de la cirurgia de pòlips de còlon
>>: Com distingir i eliminar les brànquies i els pulmons del cranc
La poma de cera també s'anomena magrana d'...
L'aigua és una substància sense la qual ningú...
Una boca plena de dents blanques pot donar una bo...
Hi ha molts tipus de tints per al cabell a les no...
En l'actualitat, cada cop són més els adolesc...
La hipertensió pulmonar idiopàtica tindrà un impa...
Els pacients amb bradicàrdia solen tenir medicame...
Molts amics pensen que passejar després d'un ...
L'aterosclerosi és una malaltia comuna entre ...
Tothom està familiaritzat amb el fetge, però on e...
Alguns amics que beuen alcohol durant molt de tem...
En la pràctica clínica, moltes malalties tenen no...
Quin és el lloc web de Planar Systems? Planar Syst...
Els ous sucats en vinagre són un aliment molt tra...
Com que el físic de cadascú és diferent, si no pa...