Quan es tracta d'aliments en vinagre, molta gent els elogia molt. En general, els aliments frescos són més tendres, mentre que els en vinagre són més saborosos, tenen un gust més refrescant i deixen un regust durador. Els aliments adobats més comuns són el peix i la carn en vinagre.
Pel que fa a les verdures d'hivern en vinagre, potser molta gent comuna no ho té molt clar, perquè els raves en vinagre i els escabetx són les coses més comunes a la vida de la gent normal, de manera que no estan molt familiaritzats amb les verdures en vinagre. No obstant això, encara hi ha molta gent a qui els agrada adobar les verdures d'hivern, però la majoria no sap quant de temps es poden emmagatzemar les verdures d'hivern. Dongcai és un aliment en vinagre fermentat semi-sec. Una de les especialitats famoses de la Xina. Es produeix a diversos llocs, entre els quals les verdures d'hivern de Sichuan, les verdures d'hivern de Tianjin i les verdures d'hivern de Chaoshan són les més famoses. Les verdures d'hivern són riques en nutrients, contenen múltiples vitamines i tenen l'efecte d'estimular la gana i enfortir el cervell. Sovint s'utilitza com a sopa o sofregit, i té un sabor deliciós. Jingdongcai, també coneguda com a verdures vegetarianes d'hivern, és una famosa especialitat de Rizhao, Shandong. Es va anomenar Jingdongcai perquè una vegada es va portar a la capital perquè l'emperador la menges. La principal matèria primera de les verdures d'hivern de Pequín és el cor de col, que es talla i s'asseca al sol, els condiments són principalment salsa de soja d'alta qualitat i vi Shaoguang, etc., i es guisen en el moment adequat. La col xinesa es produeix principalment a Liangcheng, Chengguan, Kuishan, Taoluo, Beikuo i altres llocs. És d'alta qualitat i alt rendiment, proporcionant condicions importants per a la producció de verdures d'hivern de Pequín. Les verdures d'hivern de Pequín són primes i de ratlles uniformes, de color marró, amb una fragància agradable i un sabor deliciós. La seva forma, color i sabor són únics i es poden emmagatzemar durant tot l'any. No només és una exquisidesa deliciosa, sinó també un excel·lent condiment per cuinar. És originària de la part sud del comtat de Jinghai, Tianjin, i de la zona a banda i banda del Gran Canal Beijing-Hangzhou. El plat es talla a trossos petits, s'asseca al sol fins que s'assequi a la meitat, s'afegeixen 12 kg de sal per cada 100 kg de col, es freguen bé, es posen en un pot i es compacten, s'escampen amb sal durant 2 o 3 dies. A continuació, es treu la col i s'hi afegeix 10 a 20 kg de col pot i es deixa fermentar fins a la primavera de l'any següent. Les verdures d'hivern de Tianjin també s'exporten a països del sud-est asiàtic com Indonèsia, Singapur, Malàisia, Vietnam i Tailàndia. A més de la gran quantitat de xinesos locals, el sud-est asiàtic també és molt popular perquè hi ha moltes illes i el clima és humit L'escabetx de verdures d'hivern amb all té les funcions de deshumidificar, eliminar els miasmes i desintoxicar. Després que l'exèrcit japonès ocupés Jinghai el setembre de 1937, les vendes de verdures d'hivern van caure bruscament i la producció de verdures d'hivern es va veure greument danyada. Dongcai és una especialitat de Sichuan i Chongqing, i està catalogada com "una de les verdures en vinagre tradicionals famoses de la Xina". La gent de Dazu ha tingut el costum de conrear hortalisses d'hivern des de l'antiguitat, i la història es remunta al 1180. Cada hortalissa d'hivern es "sembra a White Dew" i "es collita a l'inici de la primavera", i passa per sis processos: sembra, collita, assecat, decapat, envasat en pots i obertura de pots. Les verdures d'hivern s'emmagatzemen en pots i es tanquen per a la fermentació, absorbint l'energia espiritual de les muntanyes i els rius i l'essència del sol i la lluna. Es necessiten tres anys d'elaboració per poder obrir el pot. Les verdures d'hivern que es preparen amb aquest mètode són tendres, cruixents i fragants, i es coneixen com el "MSG vegetal". Les verdures d'hivern no només són un ingredient auxiliar important per cuinar la cuina de Sichuan, sinó també un condiment important. Les verdures d'hivern són riques en nutrients, contenen múltiples vitamines i tenen l'efecte d'estimular la gana i enfortir el cervell. En resum, les verdures d'hivern generalment es poden emmagatzemar de la mateixa manera que les verdures en vinagre ordinàries. Tanmateix, una cosa que cal destacar és que les verdures d'hivern s'han d'emmagatzemar en cellers tancats i en general no s'han de ventilar, en cas contrari es veuran afectades pels bacteris i es deterioraran. |
<<: Set passos per prevenir l'espondilosi cervical laboral
Què és Tatarpetr? Tatneft (en rus: ОАО «Татнефть»)...
Si pateix pulpitis, moltes persones la patiran, s...
Què és GS Holdings Group? GS Holding Group es va e...
Què és el lloc web de Chicago Tribune? El Chicago ...
Hi ha diverses maneres de nodrir i protegir el fe...
El cos humà té entre 60 i 100 bilions de cèl·lule...
La majoria de la gent pensa que les arrugues són ...
En realitat, les femtes són negres, la qual cosa ...
La pneumònia intersticial farà que els pacients s...
Els homes de mitjana edat són el grup amb més sím...
La National Day Golden Week està preparada per a ...
Els escalfadors d'aigua creixeran l'escal...
El peu d'atleta és una malaltia de la pell qu...
El rubor freqüent pot ser causat per raons tant f...
Hi ha moltes espècies de meduses, però gairebé to...