Un expert en educació per a la salut va dir: "A l'antiguitat, l'estómac no només digeria els aliments, sinó que també els emmagatzemava. No era cap problema menjar un àpat i després passar gana durant tres dies. Però ara la gent té prou per menjar cada dia i menjar bé tots els àpats. Si l'estómac d'una persona pot contenir 1 quilo de menjar al dia, només ompliu-ne la meitat, i la resta de problemes de salut serà suficient per al cos un dia".
1. Obesitat. Els aliments rics en greixos i proteïnes que la gent moderna menja sovint són més difícils de digerir, i l'excés de "nutrients" s'acumulen al cos, donant lloc a l'obesitat i a una sèrie de malalties de la prosperitat. "Nombrosos estudis científics han confirmat que l'obesitat pot provocar malalties cardiovasculars, hipertensió arterial, diabetis, fetge gras, arteriosclerosi, colecistitis, etc., a més de les complicacions que la comporta, poden ser centenars, la qual cosa fa molta por".
2. Malaltia d'estómac: El dany directe de menjar en excés és l'augment de la càrrega sobre el tracte gastrointestinal i la indigestió. A més, la vida útil de les cèl·lules epitelials de la mucosa gàstrica humana és curta i s'han de reparar cada 2-3 dies. Si l'àpat anterior no s'ha digerit i l'àpat següent omple l'estómac, l'estómac està sempre inflat i la mucosa gàstrica no té possibilitats de reparar-se, l'estómac secreta una gran quantitat de suc gàstric, que danyarà la mucosa gàstrica i la barrera, provocant inflamació gàstrica i símptomes d'erosió gàstrica.
3. Malalties intestinals: Científics de Taiwan, Xina, han descobert que el greix que bloqueja els intestins pot causar obstrucció intestinal i femtes negres i amb sang.
4. Fatiga: Menjar massa pot provocar una resposta cerebral lenta i accelerar l'envelliment del cervell. Després que la gent s'hagi saciat, tota la sang del seu cos va al sistema gastrointestinal per "funcionar", cosa que pot fer que la gent se senti cansada i adormida durant molt de temps.
5. Càncer Els científics assenyalen que menjar massa pot reduir l'activitat dels factors que inhibeixen la carcinogènesi cel·lular i augmentar el risc de càncer.
6. Malaltia d'Alzheimer: Els experts japonesos també han descobert que entre un 30% i un 40% dels pacients amb Alzheimer tenien el costum de menjar massa durant molt de temps durant la seva joventut i edat mitjana.
7. Osteoporosi Menjar en excés a llarg termini pot causar fàcilment una descalcificació excessiva dels ossos, augmentant molt el risc d'osteoporosi.
8. Malaltia renal: Menjar en excés pot danyar el sistema urinari humà perquè s'ha d'excretar massa nitrogen no proteic dels ronyons, la qual cosa augmentarà inevitablement la càrrega sobre els ronyons.
9. Pancreatitis aguda: Menjar massa o massa bé per sopar, juntament amb beure massa, pot induir fàcilment una pancreatitis aguda.
10. Neurastènia: Si mengeu massa al sopar, l'estómac i l'intestí inflats pressionaran els òrgans del voltant, provocant que les "ones" d'excitació s'estengui a altres parts de l'escorça cerebral i indueixin la neurastènia. |
<<: Un bol d'aigua d'arròs equival a 10 tipus de medicaments
>>: 9 punts per determinar si tens al·lèrgies
Per a algunes persones, la boca seca és un fenome...
Crec que la malaltia de les seqüeles de l'hem...
Quin és el lloc web de Biman Bangladesh Airlines L...
Quan tenim problemes amb les nostres dents, sempr...
Què és Dentsu Advertising? Dentsu Co., Ltd. (Dents...
Què és TRIGGER? TRIGGER社 (式会社トリガー) és una companyi...
El tinnitus té un gran impacte en la vida, s'...
Potser tothom ha experimentat dolor a l'oïda....
La pielonefritis aguda és una malaltia amb una in...
Els pins són un animal salvatge comú que són més ...
Una vegada que es produeixi la càries, afectarà g...
Què és el lloc web de l'Oficina d'Arquitec...
A molts amics els agrada especialment menjar gamb...
La carboximetil cel·lulosa de sodi és un compost ...
Com tots sabem, la perforació gàstrica és una mal...