Cinc malentesos greus sobre menjar ous a l'estiu

Cinc malentesos greus sobre menjar ous a l'estiu

Els ous són un aliment habitual a les nostres vides, i menjar-los de manera incorrecta tindrà efectes adversos en la nostra salut. A la vida, hauríem de parar atenció als següents malentesos.

Menjar ous cada dia et farà morir més ràpid?

Els experts assenyalen que els ous són aliments rics en proteïnes, poden provocar un augment dels productes metabòlics i augmentar la càrrega sobre els ronyons. En algunes zones rurals, les noves mares necessiten menjar de 10 a 15 peces al dia, i fins i tot de 300 a 450 peces durant el període de confinament. Creuen: "Els ous són nutritius i menjar-ne més nodrirà el cos". Prenent com a exemple les dones postpart, un ou conté uns 250 mg de colesterol i 10 ous contenen uns 2500 mg de colesterol. Aquesta quantitat és gairebé 10 vegades la ingesta normal. A més, el greix ric en ous és àcids grassos saturats. La ingesta excessiva provocarà inevitablement un fort augment del colesterol sèric i pot promoure l'aparició d'aterosclerosi i malalties cardiovasculars i cerebrovasculars.



Sempre que els adults sans prestin molta atenció i controlin la quantitat de colesterol que consumeixen a través d'altres fonts com la carn i els lactis, és adequat menjar un ou al dia, i procurar no menjar el rovell d'ou, perquè un rovell d'ou conté dos terços de la quantitat de colesterol que un adult sa hauria de consumir cada dia.


Els ous són l'esmorzar més nutritiu?

Els ous durs són nutritius i baixos en greix A molta gent els agrada menjar ous ferrats per esmorzar, perquè són cruixents per fora i tendres per dins i tenen un bon gust. No obstant això, el contingut nutricional dels ous es destrueix molt durant el procés de fregit i la ingesta excessiva de greixos no és bo per a la salut. Per tant, la manera saludable i nutritiva de menjar ous per esmorzar és bullir-los o posar un ou a la sopa de fideus.



Està bé menjar-se la clara d'ou i llençar el rovell?

Moltes persones tenen por de menjar rovells d'ou perquè contenen molt colesterol. Per a persones de mitjana edat i gent gran i pacients amb hiperlipidèmia, la ingesta diària de colesterol dels aliments s'ha de controlar en 300 mg. No obstant això, hi ha molt colesterol al rovell de l'ou, només menjant un ou et pot donar més de 200 mg de colesterol, cosa que deixa poc espai per a altres aliments d'origen animal. Si menges marisc, vísceres, carn de porc grassa, etc., sens dubte superaràs l'estàndard. A més de les persones de mitjana edat i gent gran que realment necessiten controlar el colesterol en sang, moltes dones joves també associen el colesterol amb l'obesitat i altres problemes, i no s'atreveixen a menjar rovells d'ou, perdent així valuosos nutrients. De fet, els aliments que contenen colesterol no tenen necessàriament un alt contingut en greixos, i el colesterol no aporta energia excessiva al cos humà i no té res a veure amb l'obesitat. Si no us mengeu el rovell d'ou, per què menjar ous és millor menjar directament el tofu, que no només conté molta proteïna, sinó que també aporta molt de calci que no es troba a les clares, i també redueix els residus.



Els ous remenats tindran millor gust amb MSG?

Els propis ous contenen una gran quantitat de glutamat i una certa quantitat de clorur i sodi Després de l'escalfament, aquestes dues substàncies produiran una nova substància: el glutamat monosòdic, que és l'ingredient principal del MSG i té un gust a umami molt pur. Si afegiu MSG quan fregiu ous, el sabor umami produït per la descomposició de MSG destruirà el sabor natural umami dels propis ous. Per tant, no és aconsellable afegir MSG en fregir ous.



Els ous crus són més nutritius?

Algunes persones creuen que menjar ous crus pot humitejar els pulmons i la veu. De fet, menjar ous crus no només és poc higiènic i propens a la infecció bacteriana, sinó que tampoc és més nutritiu. Els ous crus contenen proteïnes anti-biotina, que afecta l'absorció de biotina en els aliments i poden causar fàcilment "símptomes de deficiència de biotina", com ara pèrdua de gana, debilitat general, dolor muscular, inflamació de la pell i pèrdua de celles. L'estructura de la proteïna dels ous crus és densa i conté antitripsina. Una gran part d'ella no pot ser absorbida pel cos humà.

<<:  Quina relació hi ha entre el pes i l'esperança de vida?

>>:  Cinc consells per evitar la somnolència a l'estiu

Recomanar articles

Quins aliments poden frenar l'envelliment?

Tothom experimentarà l'envelliment quan arrib...

Què tal MSN Nova Zelanda? Ressenyes de MSN Nova Zelanda i informació del lloc web

Què és MSN Nova Zelanda? MSN Nova Zelanda és el po...

Efectes i funcions de Pseudostellaria heterophylla

En la nostra ment, el ginseng és un tònic de prim...

Quin medicament és millor per a la síndrome de l'intestí irritable

Quan es tracta del tractament de la síndrome de l...

Com netejar la tinta de la roba

És inevitable que la roba es taqui de tinta duran...

Com tractar la paràlisi periòdica per deficiència de potassi

La paràlisi periòdica per deficiència de potassi ...

Com tractar les picades de paparres

L'estat de salut no només fa referència a l&#...

Quins són els mètodes per fer la medicina de la sopa?

Hi ha molts tipus de malalties a les nostres vide...

Com portar lents de contacte

Portar lents de contacte ens pot ajudar a corregi...

Què fer si sovint et quedes despert fins tard i la teva cara es torna groc fosc

Moltes persones es queden fins tard per navegar p...

Com tractar la onicomicosi de manera més adequada

Per tractar l'onicomicosi amb eficàcia, molte...

Veure la televisió durant molt de temps és més probable que provoqui 9 malalties

Les persones que veuen la televisió més de 3 hore...

Rentar-se la cara amb vinagre redueix els porus?

Rentar-se la cara és una ciència i també una cosa...