L'al·lèrgia a la pell és una malaltia comuna a la vida Hi ha moltes causes d'al·lèrgies a la pell, la més comuna és l'al·lèrgia al pol·len a la pell. L'elecció dels aliments també és molt important. El marisc és l'aliment més comú que provoca al·lèrgies a la pell. Normalment, les al·lèrgies a la pell són picor i enrogiment locals o sistèmics. Si et grates massa fort, pots desenvolupar dermatitis o deixar enrere hiperpigmentació i liquenificació, que serà més difícil de tractar. La truita és un tipus de salmó. Té un gust dolç i té una naturalesa càlida. Té un efecte d'escalfament a l'estómac i és adequat per a símptomes com la congelació, la dismenorrea i el mal d'estómac. Persones amb mal de panxa i fred. A més, és millor que les persones que viatgen mengin truites. Com que les persones sovint mengen aliments crus i freds durant els viatges i tenen dietes irregulars, la funció gastrointestinal es veurà debilitada i són propenses a refredar-se. Menjar truita pot escalfar l'estómac i enfortir la melsa. Valor nutricional 1. Aquest peix no tolera cap contaminació i s'ha de criar en aigua freda clara i transparent. Els productes de cria són nets i higiènics, amb un sabor fresc i fort de carn i un gust tendre. 2. La carn no té ossos, és fàcil de menjar, apta tant per a joves com per a grans, i fàcil de digerir. 3. El contingut de ferro de la vitamina D és molt superior al d'altres aliments. 4. El contingut d'àcids grassos altament insaturats, especialment l'àcid 22-C6-enoic i l'àcid 20-C5-enoic, és molt elevat. El primer té l'efecte d'ajudar al desenvolupament i creixement del cervell, activant les cèl·lules cerebrals i retardant l'envelliment del cervell, mentre que el segon té l'efecte de reduir els lípids sanguinis, prevenir la miocardioesclerosi cerebral i la miocardiovascular. 5. El cervell del peix és ric en fosfoproteïna, que pot promoure el desenvolupament del cervell. 6. Els ossos de peix de l'anxova estofada poden complementar el calci, prevenir l'osteoporosi i alleujar la fatiga mental. 7. La pell del peix és rica en proteïnes i té l'efecte d'embellir i enfortir els músculs i els ossos. 8. El ferro és una substància essencial per a l'hematopoesi de l'organisme i té un paper important en el manteniment de les funcions fisiològiques normals dels òrgans interns. 9. Els ous de truita arc de Sant Martí són tan grans com la soja Són rics en àcids grassos altament insaturats i proteïnes de l'ou i són un aliment nutritiu d'alta fama mundial. Grup objectiu Les persones que pateixen nafres, sarna i tinea l'han de prendre amb precaució. Tothom ha de tenir en compte que els peixos de color vermellós com el salmó són molt propensos a induir símptomes al·lèrgics i també contenen components al·lèrgics més alts. Els al·lèrgens d'aquests aliments solen ser resistents a la calor, i els aliments cuinats sovint indueixen al·lèrgies. Per tant, les persones propenses a les al·lèrgies no haurien de menjar aliments com el marisc. |
<<: Puc menjar alfàbrega si tinc al·lèrgies a la pell?
>>: Puc menjar fulles d'alfàbrega si tinc al·lèrgies a la pell?
La manca d'aigua és la principal causa de les...
La artemisa d'herbes medicinals ha estat util...
Tots sabem que els nens amb lactància materna són...
Tothom ha d'haver sentit parlar del balneari,...
A l'hivern, a causa del fred, si els llavis n...
Les persones modernes estan sota una gran pressió...
A molta gent li encanta menjar cireres, però menj...
Es poden netejar les dents quan les genives es re...
La malaltia de les úlceres és causada generalment...
La fractura de compressió lumbar és una fractura ...
Els plats d'autor són més cars Els plats d...
No hi haurà intoxicació si mengeu ous i sucre mor...
L'angina de pit és un símptoma molt comú a la...
Els pacients amb espondilitis anquilosant han de ...
La solució de povidona-iodina és un rentat desinf...