La diferència entre moniatos i ñames

La diferència entre moniatos i ñames

Sovint sentim parlar de moniatos, que són un producte natural i saludable per a la pèrdua de pes, i també són un aliment que equilibra la nutrició humana. Aleshores, què és el moniato i el ñame? Hi ha una diferència entre el moniato i el ñame? Si no ho tens clar, fes un cop d'ull a aquest article i t'ajudarà a identificar aquests dos aliments naturals.

La diferència entre moniatos i ñames

A la vida, algunes persones no coneixen els moniatos, i algunes persones confonen moniatos amb moniatos. De fet, hi ha diferències entre ells. La seva relació és semblant a la dels familiars. Comprendre les seves diferències a continuació pot ser útil per combinar plats a la vida diària.

El moniato també s'anomena moniato, ñame, etc. La seva pell és de color blanc, groc, rosat, vermell i morat, la carn és generalment blanca, groga o violeta, però la pell vermella pot tenir la carn blanca o lletosa a la superfície es pot menjar.

Els moniatos contenen una varietat de cel·lulosa i pectina que els enzims digestius no es descomponen fàcilment. Poden estimular eficaçment la secreció del suc digestiu i la motilitat gastrointestinal, fent que els moviments intestinals siguin suaus. En segon lloc, els moniatos són rics en nutrients com hidrats de carboni, vitamines, minerals, especialment lisina, β-carotè, vitamina E i vitamina C. El contingut de greix de cada 100 grams de moniato és de només 0,2 grams, que és 1/4 del de l'arròs. És líder entre els aliments rics en nutrició, baixos en calories i baixos en greixos.

El moniato també s'anomena patata ginseng i patata de peu (algunes tenen forma de peus). També es presenta en diferents colors, com ara el blanc i el vermell. Té moltes arrels fibroses a la superfície i un moc filós a l'extrem trencat. S'assembla una mica al ñame (també anomenat ñame) i no es pot menjar cru. A més, tot i que totes són moniatos, el gust pot ser completament diferent. Algunes són dolces, tendres i cruixents quan es mengen crues, mentre que altres són dures i insípides (anomenades “fideus” al nord) i delicioses, mentre que altres són suaus i suaus. Això té a veure amb les diferents varietats, però el més important està relacionat amb la qualitat del sòl conreat i els fertilitzants utilitzats. Per tant, no és fiable triar moniatos basant-se únicament en el color.

A la introducció anterior, tothom va conèixer la diferència entre les moniatos i el ñame. Aquí, els experts en salut us diuen que tots dos són moniatos Menjar-los amb moderació no només pot afavorir la funció digestiva de l'intestí humà, sinó que també pot ajudar els pacients amb restrenyiment.

<<:  Hauries de mirar cap amunt o aixecar les mans quan tens un sagnat nasal?

>>:  Com tractar els cabells blancs

Recomanar articles

Quina és la raó de la por de suar?

Quan arriba l'estiu, el primer que em ve al c...

Com netejar l'ombligo de manera més saludable?

Molta gent pensa que el seu ombligo exposat ha d&...

Què tal Capcom? Ressenyes de Capcom i informació del lloc web

Què és Capcom? Capcom Co., Ltd. és un desenvolupad...

Causes de la pressió arterial alta

Per a molts pacients de mitjana edat i gent gran,...

Quina eficàcia és el contingut calòric dels moniatos en la pèrdua de pes?

Els moniatos són un ingredient indispensable a le...

Cirurgia de dissecció aòrtica i atenció postoperatòria

La dissecció aòrtica és una malaltia relativament...

Què causa el dolor darrere de l'orella?

Les nostres orelles són la nostra manera d'es...

Gartner_ Què tal Gartner? Gartner_Avaluació de Gartner i informació del lloc web

Gartner_Què és el lloc web de Gartner? Gartner és ...