Maduixes buides: Hi ha moltes raons Segons Jiang Zhuojun, expert en maduixes a la Universitat Agrícola de Qingdao, hi ha moltes raons per al fenomen de la maduixa buida. En primer lloc, poden ser les característiques de la varietat. Per exemple, una espècie de maduixa anomenada "Sweet Charlie" té una densitat de carn una mica més petita i és més probable que esdevingui buida. En segon lloc, pot ser per motius tècnics de gestió. Les maduixes són molt sensibles a la humitat del sòl, la humitat, la temperatura, etc. durant el seu període de creixement. La tercera possibilitat és l'administració d'hormona del creixement, però també pot ser causada per una sobremaduració. Per tant, no és apropiat jutjar si es tracta d'una "maduixa hormonal" en funció de la seva buit. Com identificar-se: Mirar, tocar i tastar Si es distingeixen acuradament entre les maduixes cultivades amb potenciadors del creixement i les que es cultiven normalment, encara hi ha diferències El mètode d'identificació és el següent: A primera vista: les maduixes cultivades amb potenciadors del creixement són súper grans, amb protuberàncies irregulars a l'exterior i colors verds i vermells diferents, les maduixes normals tenen la mida d'ous de guatlla o d'ous de colom, i algunes maduixes individuals d'una sola branca són més grans, de color vermell brillant i brillant, de color uniforme i amb forma de centre de cercle. Segon toc: la part verda de la maduixa amb agent d'inflor se sent molt dura, mentre que la pell vermella se sent suau i es pot trencar fàcilment les maduixes normals no són fàcils de trencar perquè la carn està estretament connectada i contenen més aigua. Les maduixes normals se senten elàstiques i tenen la duresa i la suavitat adequades. Tercer gust: les maduixes cultivades amb potenciadors del creixement tenen un gust suau, mentre que les maduixes cultivades de manera natural són agres i dolces amb un sabor natural. El dany de les maduixes alimentades amb hormones Per obtenir grans beneficis, alguns productors de fruites utilitzen repetidament potenciadors del creixement durant el procés de plantació. Els principals ingredients del potenciador del creixement són estimular la divisió cel·lular, la qual cosa augmenta la producció afavorint la divisió cel·lular i l'augment de volum del fruit, fent que algunes maduixes siguin grans, amb bon color, i fins i tot algunes amb formes estranyes. Els potenciadors del creixement pertanyen a la categoria dels pesticides. L'ús excessiu afectarà la qualitat de les fruites. Especialment els pacients amb malaltia renal han d'evitar el consum excessiu. Les dones embarassades i els nens també han d'evitar menjar baies deformades. Com rentar les maduixes: Primer, esbandiu les maduixes amb aigua corrent de l'aixeta durant uns minuts per eliminar la majoria dels gèrmens, pesticides i altres contaminants a la superfície de les maduixes. Nota: no remulleu primer amb aigua, per evitar que el pesticida es dissolgui a l'aigua i després sigui absorbit per la maduixa i es filtri a la fruita. Remullar les maduixes en aigua d'arròs (el millor és utilitzar la primera aigua d'arròs) i aigua lleugera amb sal (afegir mitja cullerada de sal a un recipient d'aigua) durant 3 minuts. L'aigua alcalina d'arròs pot descompondre els pesticides, l'aigua salada lleugera pot fer que els insectes i els ous s'adhereixin a la superfície de la maduixa, facilitant-ne el rentat i l'aigua. efecte. A continuació, utilitzeu aigua corrent de l'aixeta per esbandir l'aigua de rentat de l'arròs, l'aigua salada i qualsevol substància nociva que pugui quedar. Només esbandiu amb aigua neta (o aigua bullida freda). Un altre recordatori és: no traieu les tiges de maduixa abans de rentar-les, per evitar que els pesticides i els contaminants penetrin a la fruita a través de les "ferides" durant el procés de remull, provocant contaminació. Les maduixes tenen 6 grans beneficis! Les maduixes són riques en nutrients i contenen una varietat d'ingredients efectius. Cada 100 grams de polpa de fruita fresca conté 60 mg de vitamina C, que és més gran que la de les pomes i el raïm. La polpa conté una gran quantitat de nutrients com sucres, proteïnes, àcids orgànics, pectina, etc. A més, les maduixes són riques en vitamines B1, B2, C, PP, així com en minerals essencials i alguns oligoelements com calci, fòsfor, ferro, potassi, zinc i crom. El seu contingut en vitamina C és 3 vegades superior al dels cítrics i més de 10 vegades superior al de les pomes i el raïm. El seu contingut en àcid màlic, àcid cítric, vitamina B1, vitamina B12, així com carotè, calci, fòsfor i ferro és de 3 a 4 vegades superior al de pomes, peres i raïms. La maduixa és una font important d'ingredients essencials per al cos humà, com ara fibra, ferro, potassi, vitamina C i flavonoides. Les maduixes tenen un alt valor nutricional i són una fruita de gamma alta. Beneficis de la maduixa 1. Elimina la calor i alleuja el foc La medicina tradicional xinesa creu que les maduixes tenen els efectes d'eliminar el foc, desintoxicar i eliminar la calor. El foc del fetge de la gent sovint és més vigorós a la primavera, i menjar algunes maduixes pot tenir un efecte supressiu. 2. Regular la melsa i l'estómac El millor és menjar maduixes després dels àpats perquè contenen molta pectina i cel·lulosa, que poden promoure la motilitat gastrointestinal, ajudar a la digestió i millorar el restrenyiment. És adequat per a símptomes com la falta de gana, la distensió abdominal després dels àpats i el restrenyiment. 3. Yin nutritiu i sang Les maduixes contenen una varietat de sucres, àcid cítric, àcid màlic i aminoàcids, que són fàcilment absorbits pel cos humà i poden reposar el volum sanguini i mantenir l'equilibri de líquids. 4. Fer la reflexió Quan et sentis marejat i incòmode després de beure, pots menjar 100 grams de maduixes fresques per ajudar a estar sobri. 5. Anti-càncer L'àcid elàgic contingut a les maduixes pot protegir els teixits humans dels danys causats pels carcinògens i té un cert efecte en la inhibició del creixement de cèl·lules tumorals malignes. 6. Blanquejament i hidratació La maduixa és una baia amb un contingut de sucre del 6%-10%. També conté una varietat d'àcids de fruites, vitamines i minerals. Pot millorar l'elasticitat de la pell i té els efectes de blanquejar, nutrir i hidratar. A més, les maduixes són més adequades per a la pell grassa i tenen l'efecte d'eliminar l'oli i netejar la pell. El suc de maduixa es pot esprémer i utilitzar com a producte de bellesa facial. Tornar a la pàgina d'inici de la xarxa de salut 99 >> |
<<: 8 consells per mantenir-se calent a l'hivern
>>: El secret de la papaia és que es pot utilitzar per remullar els peus
Les varius a la part inferior de les cames són un...
En termes generals, l'edat vascular augmenta ...
Gasos, inflor i dolor són les queixes més freqüen...
Quin és el lloc web de l'RB Leipzig? RasenBall...
Ara, amb el desenvolupament de la societat, no no...
Els nostres ulls tenen una estructura molt comple...
El que normalment anomenem goll és en realitat un...
Quina és la web de la Galeria d'Art de Ballara...
A la vida, algunes dones embarassades poden prefe...
El peu també es coneix com el segon cor del cos h...
Després que les persones es fan una anàlisi de sa...
La malaltia de Pankinson és una malaltia amb la q...
Sabem que molta gent té llet a casa. Beure llet a...
És possible que estem tan contents el nostre aniv...
De vegades ens preocupa el restrenyiment, no nomé...