El bicarbonat de sodi pot curar els problemes d'estómac?

El bicarbonat de sodi pot curar els problemes d'estómac?

Es diu entre la gent que si sents molèsties a l'estómac, pots beure una mica d'aigua de bicarbonat de sodi, ara moltes aigües minerals dels supermercats tenen aigua de bicarbonat de sodi. Aleshores, el bicarbonat de sodi és, sens dubte, un aliment molt alcalí, de manera que podeu menjar-ne de manera adequada.

El bicarbonat de sodi pot curar l'acidesa estomacal? És fiable?

"Heartburn is a very common digestive tract disease. When eating improperly, the heart area will produce a burning sensation, which is the kind of hot and scorching feeling, and may be accompanied by a feeling of acid water rising up. Although baking soda can quickly neutralize stomach acid, it has long been removed from the list of clinical medications. Not only because it lasts for a short time, it will also produce a large amount of carbon dioxide, causing symptoms such as abdominal distension, hiccups, and loss of appetite. This symptom becomes more obvious as the dosage increases. Moreover, taking baking soda will reduce the concentration of stomach acid. If the dosage is not properly controlled, acid reflux symptoms will occur repeatedly. Not only will the condition not be cured, but it will also recur. In addition, baking soda is an absorbable antacid. After neutralizing stomach acid, the excess will be absorbed by the small intestine, affecting the body's acid-base balance. It is really not suitable to be used as an antacid to treat heartburn."

A moltes famílies els agrada afegir una mica de bicarbonat de sodi a les farinetes.

Si observeu amb atenció, trobareu que a més d'utilitzar-lo com a llevat, a moltes famílies els agrada afegir bicarbonat de sodi a l'hora de cuinar les farinetes, perquè el bicarbonat pot afavorir que el midó absorbeixi l'aigua i es gelatini, i accelera la dissolució i la ruptura dels grans d'arròs generació, o per a tot tipus de farinetes venudes per carretons d'esmorzar a la carretera, el bicarbonat de sodi és indispensable. Aleshores, quin és el valor nutricional de les farinetes amb bicarbonat de sodi, que és popular entre la gent?

Segons els experts, el midó dels grans, la matèria primera de les farinetes, existeix en forma de grànuls de midó, que estan coberts per una membrana que conté proteïnes. L'addició de bicarbonat de sodi destrueix aquesta membrana proteica, permetent que el midó es dissolgui completament, i la viscositat de les farinetes augmenta de forma natural.

No només això, si es consumeix massa bicarbonat de sodi, es danyarà la mucosa gàstrica, provocant que la paret de l'estómac s'aprima. Per això, els experts demanen que no s'afegeixi bicarbonat a l'hora de cuinar les farinetes, tot i que pot millorar el sabor.

Hi ha més preguntes sobre el bicarbonat de sodi que aquesta és un bon remei per a l'ardor d'estómac?

Independentment de si el seu concepte es pot definir amb precisió, crec que tothom ha experimentat la sensació d'ardor d'estómac. Quan mengeu de manera inadequada, sentireu una sensació d'ardor a la zona del cor, que és calenta i abrasadora, i pot anar acompanyada d'una sensació de pujada d'aigua agre. L'acidesa d'estómac és una malaltia gastrointestinal molt freqüent Al meu país, aproximadament entre el 3% i el 4% de la població ha experimentat símptomes d'acidesa.

La neutralització d'àcids i àlcalis és un coneixement químic bàsic. El bicarbonat de sodi està àmpliament disponible, és econòmic i poc alcalí, per la qual cosa és normal que la gent l'utilitzi per tractar l'acidesa.

Tanmateix, tot i que el bicarbonat de sodi pot neutralitzar ràpidament l'àcid estomacal, fa temps que s'ha eliminat de la llista de medicaments clínics. No només és de curta durada, sinó que també produeix una gran quantitat de diòxid de carboni, provocant símptomes com distensió abdominal, singlot i pèrdua de gana, que es fan més evidents a mesura que augmenta la dosi. A més, prendre bicarbonat de sodi redueix la concentració d'àcid gàstric un antiàcid absorbible, i després de neutralitzar l'àcid gàstric, l'excés serà absorbit per l'intestí prim, afectant l'equilibri àcid-base del cos.

D'això es pot veure que el bicarbonat de sodi té moltes reaccions adverses i no és adequat com a antiàcid per tractar l'acidesa estomacal.

El públic ha d'estar atent al bicarbonat de sodi i consumir-lo amb moderació Fins i tot quan es produeixen símptomes d'acidesa, és millor no utilitzar bicarbonat de sodi.

<<:  És verinós menjar brots de bambú blanquejats?

>>:  Quina és la teràpia quàdruple per a la malaltia gàstrica

Recomanar articles

La degeneració macular pot provocar ceguesa?

La malaltia macular és una malaltia de l'ull ...

Els grans de pebre remullats en vi amb sal poden curar el dolor articular?

A mesura que augmenta la pressió de la vida, cada...

Què he de fer si tinc acne a la cara?

L'acne a la cara és un fenomen que ningú vol ...

Quines són les millors maneres de practicar el salt?

El salt és un mètode d'exercici comú, si vole...

Exercicis per alleujar la fatiga

Crec que tothom sap que la competència en la soci...

La falta de gana de les dones pot ser causada per no portar les sabates adequades

La majoria de la gent pensa que la pèrdua de gana...

Com es tracta un esquinç de canell?

Sovint fem servir les nostres mans a la nostra vi...

El tractament amb làser de les berrugues comunes és dolorós? COM FUNCIONA?

Hi ha moltes maneres de tractar les berrugues com...

Quins són els perills d'inhalar fum de segona mà?

En la societat actual, potser per la pressió labo...

Com tractar la fístula anal La cirurgia és la més efectiva

Si la fístula anal no es tracta a temps, provocar...

Com rentar la roba florida?

Crec que molts dels meus amics han vist que a les...

Quins són els perills de l'hormona tiroïdal alta?

La glàndula tiroïdal és responsable de l'equi...