El bicarbonat de sodi pot curar els problemes d'estómac?

El bicarbonat de sodi pot curar els problemes d'estómac?

Es diu entre la gent que si sents molèsties a l'estómac, pots beure una mica d'aigua de bicarbonat de sodi, ara moltes aigües minerals dels supermercats tenen aigua de bicarbonat de sodi. Aleshores, el bicarbonat de sodi és, sens dubte, un aliment molt alcalí, de manera que podeu menjar-ne de manera adequada.

El bicarbonat de sodi pot curar l'acidesa estomacal? És fiable?

"Heartburn is a very common digestive tract disease. When eating improperly, the heart area will produce a burning sensation, which is the kind of hot and scorching feeling, and may be accompanied by a feeling of acid water rising up. Although baking soda can quickly neutralize stomach acid, it has long been removed from the list of clinical medications. Not only because it lasts for a short time, it will also produce a large amount of carbon dioxide, causing symptoms such as abdominal distension, hiccups, and loss of appetite. This symptom becomes more obvious as the dosage increases. Moreover, taking baking soda will reduce the concentration of stomach acid. If the dosage is not properly controlled, acid reflux symptoms will occur repeatedly. Not only will the condition not be cured, but it will also recur. In addition, baking soda is an absorbable antacid. After neutralizing stomach acid, the excess will be absorbed by the small intestine, affecting the body's acid-base balance. It is really not suitable to be used as an antacid to treat heartburn."

A moltes famílies els agrada afegir una mica de bicarbonat de sodi a les farinetes.

Si observeu amb atenció, trobareu que a més d'utilitzar-lo com a llevat, a moltes famílies els agrada afegir bicarbonat de sodi a l'hora de cuinar les farinetes, perquè el bicarbonat pot afavorir que el midó absorbeixi l'aigua i es gelatini, i accelera la dissolució i la ruptura dels grans d'arròs generació, o per a tot tipus de farinetes venudes per carretons d'esmorzar a la carretera, el bicarbonat de sodi és indispensable. Aleshores, quin és el valor nutricional de les farinetes amb bicarbonat de sodi, que és popular entre la gent?

Segons els experts, el midó dels grans, la matèria primera de les farinetes, existeix en forma de grànuls de midó, que estan coberts per una membrana que conté proteïnes. L'addició de bicarbonat de sodi destrueix aquesta membrana proteica, permetent que el midó es dissolgui completament, i la viscositat de les farinetes augmenta de forma natural.

No només això, si es consumeix massa bicarbonat de sodi, es danyarà la mucosa gàstrica, provocant que la paret de l'estómac s'aprima. Per això, els experts demanen que no s'afegeixi bicarbonat a l'hora de cuinar les farinetes, tot i que pot millorar el sabor.

Hi ha més preguntes sobre el bicarbonat de sodi que aquesta és un bon remei per a l'ardor d'estómac?

Independentment de si el seu concepte es pot definir amb precisió, crec que tothom ha experimentat la sensació d'ardor d'estómac. Quan mengeu de manera inadequada, sentireu una sensació d'ardor a la zona del cor, que és calenta i abrasadora, i pot anar acompanyada d'una sensació de pujada d'aigua agre. L'acidesa d'estómac és una malaltia gastrointestinal molt freqüent Al meu país, aproximadament entre el 3% i el 4% de la població ha experimentat símptomes d'acidesa.

La neutralització d'àcids i àlcalis és un coneixement químic bàsic. El bicarbonat de sodi està àmpliament disponible, és econòmic i poc alcalí, per la qual cosa és normal que la gent l'utilitzi per tractar l'acidesa.

Tanmateix, tot i que el bicarbonat de sodi pot neutralitzar ràpidament l'àcid estomacal, fa temps que s'ha eliminat de la llista de medicaments clínics. No només és de curta durada, sinó que també produeix una gran quantitat de diòxid de carboni, provocant símptomes com distensió abdominal, singlot i pèrdua de gana, que es fan més evidents a mesura que augmenta la dosi. A més, prendre bicarbonat de sodi redueix la concentració d'àcid gàstric un antiàcid absorbible, i després de neutralitzar l'àcid gàstric, l'excés serà absorbit per l'intestí prim, afectant l'equilibri àcid-base del cos.

D'això es pot veure que el bicarbonat de sodi té moltes reaccions adverses i no és adequat com a antiàcid per tractar l'acidesa estomacal.

El públic ha d'estar atent al bicarbonat de sodi i consumir-lo amb moderació Fins i tot quan es produeixen símptomes d'acidesa, és millor no utilitzar bicarbonat de sodi.

<<:  És verinós menjar brots de bambú blanquejats?

>>:  Quina és la teràpia quàdruple per a la malaltia gàstrica

Recomanar articles

Mètodes d'infermeria per al drenatge de fístules preauriculars

Alguns pacients es veuen afectats per la fístula ...

Quins són els símptomes d'una infecció del tracte urinari?

La infecció del tracte urinari és una malaltia mo...

Quins són els beneficis de portar jade?

Avui en dia, a moltes persones els agrada portar ...

Com tractar el dolor a l'exterior del genoll

El genoll és una articulació que fem servir molte...

El niu d'ocell es refreda o s'escalfa a la natura?

El niu d'ocell té un efecte nutritiu i per a ...

Quins són els aliments que nodreixen els ronyons i afavoreixen la diüresi?

Avui en dia, com que tothom està molt ocupat a la...

Què va provocar la caiguda sobtada?

Per què es produeixen caigudes sobtades De fet, h...

Què causa el dolor darrere del genoll?

Si teniu dolor darrere del genoll, hauríeu de con...

Què passa amb el govern grec? Revisions del govern grec i informació del lloc web

Què és el lloc web del govern grec? Aquest lloc we...

Com utilitzar carbó actiu a casa

El carbó activat és una bona manera d'elimina...

Pot el wolfberry remullat amb aigua tenir un efecte en l'enfortiment del yang?

Sabem que si hi ha moltes persones a la vida, és ...

Renteu-vos els cabells cada pocs dies, la majoria de la gent ho fa

Avui en dia, moltes dones discuteixen la freqüènc...